haqanguven
Üye
- Hem otomatik klit kodu hemde açılışta telefon klit kodu girmeyi denedim söylediğin hata çıkmıyor.. [Tabi sizdekki yazılım eski 20.03.2012 güncelleme gelicek o zaman bunu tekrardan bakarsın]- Telefon kilit kodu girilirken tuşa basınca 'tick' işareti, herhangi birşey yapmazken 'tamam' yazısı çıkıyor. (Sanırım oradaki senkronda bir sorun var.)
- Rehberden soy isim hücresi çıkarılmış. Uzun isimler sığmıyor. Ve çift numara girilemiyor.(Bir kartvizit bir numara)
- Ünlem, soru işareti vb... gibi uyarı sembolleri yerine gülen, şaşıran vb... ifadeler kulanılmış. benim hoşuma gitmedi.
- Telefon kilitli durumda iken 'bazen' menü tuşuna basınca 'kilit aç' butonu çıkmıyor.
+ Hız gerçekten tatmin edici seviyede. (FW teması ile ve efektler kapalı konumda iken)
+ Tema gayet hoş.
= İlk izlenimlerim bunlar. ' - ' olan maddeler düzeltilirse (bana göre) çok kullanışlı bir FW olur.
NOT: Bu FW yi dün yükledim ve ilk gözüme çarpanlar bunlar. Eğer bunlar düzeltildiyse bana bilgi verebilir misiniz? Malum 46 sayfa okumakla bitmez![]()
- Rehber Soy İsim filan çıkarılmamış.. kullanılan alan sım hafızası olduğu için çıkmıyor telefon hafızasını seç tekrar dene
- Temayı değiştir Oda değişir kardeşim.. herşey isteklerimizin 4 4 lük olucak değil.. bu yazılımdada onlar var seven olur sevmeyen olur.. onuda tema farklı kullanarak giderebilirsin...
- Hard format at ve hafıza kartını biçimle yazılım oturunca hiç bir hata almıcaksın.. ve klit aç butonu her zaman gözükecekdir...
not: 20.03.2012de güncelleme gelicek sen o zaman hızı gör