5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan indirdim ve yükledim şu an.yine güzel bi çalışma teşekkürler +rep...

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hakan hafıza kartı ıkonu nasıl kaldırılıyor?mod varsa paylaşır mısın

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
teşekkür ediyorum.

yaren_70

Üye
Arkadaşım bendede 5800 var.bende yüklemek istiyorum bu Jaf + Nokia Suite proğramlarını nerden indirecem lütfen yardımcı olurmussunuz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hakan bu yazılımın final paketi çıkacak mı bellede olduğu gibi

ekoman245

Üye
ellerine sağlık kardeşim... acaba flaşlarken telefon modunu offline yapıcaz mı?

kariizma47

kariizma47

Üye
kardsim harikasın muhtesem bi çalısma yapmısın cok begendim bunu aylardır sorunsuz yükledgm ilk cfw dir bu ve bir haftadır sorunsuz kullaniyorum emek harcamısın bize bu çalısmayı hazırlamısın çok tesekür ederim vede başarıların devamını dilerim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardsim harikasın muhtesem bi çalısma yapmısın cok begendim bunu aylardır sorunsuz yükledgm ilk cfw dir bu ve bir haftadır sorunsuz kullaniyorum emek harcamısın bize bu çalısmayı hazırlamısın çok tesekür ederim vede başarıların devamını dilerim

sende saolasın sömürmeyip teşekkür ettiği için. Güle güle kullan

Knight43

Knight43

Üye
kardeş ekten Jaf ve Nokia Suit indirip kurun demişsin. bu uygulamalar bende yok.ek falan da göremedim :bilmmbi link atar mısın kardeş?:alkis

Edit: Kardeş mesajlarda buldum link vermişsin hemen deniyorum. bu benim ilk yükleyişim olcak.bakalım hadi hayırlısı.:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ekten Jaf ve Nokia Suit indirip kurun demişsin. bu uygulamalar bende yok.ek falan da göremedim :bilmmbi link atar mısın kardeş?:alkis

Edit: Kardeş mesajlarda buldum link vermişsin hemen deniyorum. bu benim ilk yükleyişim olcak.bakalım hadi hayırlısı.:hmmm

5800 Symbian Belle konusundan indir

Knight43

Knight43

Üye
kardeş hallettim kurdum çok güzel yalnız çok kastı giç uygulama yüklemeden 25 MB boş rem bırakıyo.ben de orjinal fv ye döndüm.:good:ama çok beğendim gele yazı fontusüper.

Edit: kardeş fontu ek olarak verebilmen mümkünmü acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hallettim kurdum çok güzel yalnız çok kastı giç uygulama yüklemeden 25 MB boş rem bırakıyo.ben de orjinal fv ye döndüm.:good:ama çok beğendim gele yazı fontusüper.

Edit: kardeş fontu ek olarak verebilmen mümkünmü acaba?

imkansız 25 mb boş ram olması.. senden kaynaklanan bişe...

Üst Alt