alican_kirac33'ün sorusuna yanıt bekliyoruz.
Dediğin tarihte çıkmazsa ama değişik tepkiler alabilirsin.(ben hariç artık 5800 fwlerini kurmam C6 fwleri daha iyi )
Arkadaşlar telefonunuza gelen Cihazınıza yeni yazlımı çıktı mesajı Ovi suite ve Noki Pc Suite yazılımları güncellendiği zaman da gelir. O mesaj bana da geldi ve hemen ovi suite'yi kontrol ettim gördüm ki ovi suite'ye güncel bir sürüm çıkmış.
İnanman için sebep olmadığı gibi,inanmaman için sebep var mı?
Ne kadar önyargılı toplumuz.Arkadaş burada birşey paylaşmış,doğruluğunu şuan bilemeyiz,doğru olmadığını da.Ama her kafadan dalga geçercesine ses çıkıyor.Bekle be kardeşim,bekleyelim görelim.Gün gelince belli olacak nasıl olsa.Ama yok illa karala geç!
Boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır diye.Bekleyip göreceğiz bundan ötesi yok.Yeterki önyargı olmasın.Saygı olsun saygı.
Beklenmesi gerektiğini sende biliyorsun ama böyle bir iddaa ortaya atılınca inanabiliyorsun.O zaman bende bir konu açarım bende çıkmayacakmış yeni sürüm en içerden öğrendim derim sende güncelleme beklemezsin böyle birşey olabilir mi.Kulaktan dolma haberler için yorum yapıp insanları ümitlendiriyorsunuz.Ben doğru bilgi arıyorum!