5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nasıl yapacağım (pc yok)

pc ile yapmıyorsun, Telefonuna C2z maker uygulamasını yüklüyorsun ve Rompatcher dan open4all yamasını aktif edip c2z maker uygulamsını çalıştırıyorsun, program C:/ kök dizinine c2z yaması oluşturuyor.

o yamayı C:/patches klasörüne atıp rompatcher daki diğer yamalarla birlikte o yamayı da aktif ediyorsun...

sman9815

Üye
merhabalar. Bir sorunum daha var.çocuklar için oluyor ya program içinde resimler var üstüne basınca ses çıkartıyor 101 sound button gibi. Eskiden çalışıyordu. Yeni cfw yükledim simdi resimlere basınca bazılarının sesi çıkmıyor. Buna benzer birkaç program da aynı hata var. Sanırım bu programlar flash destekli

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhabalar. Bir sorunum daha var.çocuklar için oluyor ya program içinde resimler var üstüne basınca ses çıkartıyor 101 sound button gibi. Eskiden çalışıyordu. Yeni cfw yükledim simdi resimlere basınca bazılarının sesi çıkmıyor. Buna benzer birkaç program da aynı hata var. Sanırım bu programlar flash destekli
Program açılıyorsa sorun yok demektir ama büyük ihtimalle yüklediğin cfw den olabilir...

umudumvar1

Üye
Selam kardeş ben telefona fring yükledim kurulumu gerçekleştirdim fakat açmıyor kayıt oluşturmuyor ndn acba bir fikrn varmı ¿ ¿ ¿

murat38ka

Üye
selam arkadaşlar;benim nokia 5800 dün itibariyle birden bire sim kartı görmez oldu.telefon hatsız tercihinde çalışıyor.Diğer tercihlere geçmiyor.Soft ve Hard format attım yine değişen bir şey olmadı.Yazılım sürümü V60.0.003,yazılımı günceleştireyim dedim,hatsız tercihinde güncelleme yapmıyor.Telefonun garantisi yok 3 sene önce yurt dışından bayisinden alındı ve hiç problem yaşamadım.Servisine gitmeden bu sorunu çözemezmiyiz.Şimdiden teşekkürler.

fersaz51

Üye
merhaba bende c6.01 var da . Bu cfw olayı nedir ? Yüklersem telefonumda ne değişir ?nasıl yüklerim ? Vs. Işte bunun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
selam arkadaşlar;benim nokia 5800 dün itibariyle birden bire sim kartı görmez oldu.telefon hatsız tercihinde çalışıyor.Diğer tercihlere geçmiyor.Soft ve Hard format attım yine değişen bir şey olmadı.Yazılım sürümü V60.0.003,yazılımı günceleştireyim dedim,hatsız tercihinde güncelleme yapmıyor.Telefonun garantisi yok 3 sene önce yurt dışından bayisinden alındı ve hiç problem yaşamadım.Servisine gitmeden bu sorunu çözemezmiyiz.Şimdiden teşekkürler.
Farklı bir sim kartla denedin mi? Sim kart arızalanmış olabilir...

- - - Eklendi - - -

merhaba bende c6.01 var da . Bu cfw olayı nedir ? Yüklersem telefonumda ne değişir ?nasıl yüklerim ? Vs. Işte bunun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
cfw, ofw nin editlenmiş halidir, bu nedenle ram oranı ofw ye göre biraz yüksektir. hacklı cfw ler sayesinde format sonrası tekrar tekrar hack yapmak zorunda kalmazsın...
Fakat her cfw yi telefonuna yükleme, öncelikle yorumlara bakarak bilgi sahibi ol ve o konuya kafana takılan soruları sor ondan sonra yükle...

Daha fazla bilgiyi ve nasıl yükleyeceğini bu bölüme tıklayarak öğrenebilirsin...
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/

sahte_okeyy

sahte_okeyy

Üye
symbian belle de yukarıdan açılan tepside ki uygulamaları değiştirebiliyor muyuz yada s3 teki gibi yapabiliyor muyuz öyle bi uygulama varsa link atar mısınız :cool

not: telefonum hackli değil.

umudumvar1

Üye
Her şeyi bana sorun demişsin ama sorularima cevap vermiyorsun.

kasıks

Üye
5800 tv yükledim 'sunucu bağlanamadı dosya bulunamadi' diyor ne yapmam gerek :(

karamitat

Üye
Selam kardeş ben telefona fring yükledim kurulumu gerçekleştirdim fakat açmıyor kayıt oluşturmuyor ndn acba bir fikrn varmı ¿ ¿ ¿

aynı sorun bende de var. Bırı cozum onerebılır mı?

mehmet34tm

Üye
Gravity demoydu , süresi bitti. Bir çözüm var mıdır ?

beatboxqwe

Üye
Polarbit oyunlarını yükleyemiyorum telefonum hackli game api yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum telefonum 5800

x-scarface

x-scarface

Üye
Polarbit oyunlarını yükleyemiyorum telefonum hackli game api yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum telefonum 5800

game api yüklü olduğu için o hatayı alıyorsun yükleyeceğin oyunu siscontentle parçala apiyi çıkar paketle öyle yükle ya da cfw kullanıyorsan değiştir veya rofsundan bileşenleri temizle :oke:

Üst Alt