Merhaba ben telefona daha yeni skype indirdim ve görüntülü konuşma olmadığını söyldiler ve fring diye bir program varmış onunla birlikte açılınca oluyormuş bende indirdim sonra telefon numarasını istedi yazdım ama girmedi şimdi ne yapsam bn ¿
c5-03 için gif açan program var mı ? Telefonun kendi galerisi çok yavaş açıyor da.

Üyelik kaydıni yeniden oluşturun gecerli bir eposta ve telefon numarası girin (+905xx xxx xx xx) gibi. Eposta adresine veya telefonuna gelecek olan doğrulama kodu ile kayıt işlemini bitirin. ( symbian telefonum yok sadece olması gereken prosedür budur diye tahmin edip cevap veriyorum.)
Teşekkür ederim cevabın için nereden kaydolacağım peki bilmyormda ¿
Uc player kasıyorsa başka program aramana gerek yok, en iyisi videolarını convert edip izlemen...Uc playerde Video izlerken çok kasma yapıyor core player tarzı bişey yok mu
Bilgilerini yedekleyip format at...meraba.forumda yıldırım tema efekti buldum.indirdiğim efekt klasörünu c:/recourse dizinine kopyalayamıyorum. Telefon hack.li. C2z aktif. Sonra sunu farkettim. Ben indirdiğim efekt klasörünu hiç bir yere kopyalayamıyorum, xplore da programdan çıkıyor. Telefonun kendi dosya yöneticisinde ise telefon kilitleniyor, sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
s.a gardaşim ben bi kaç gün önce 5800 a v60 güncellemesini yaptım. Fakat müzik çaları açıyorum tüm şarkılar diyorum şarkıya iki tık yapıyorum fakat çalma gerçekleşmiyor ???
meraba.forumda yıldırım tema efekti buldum.indirdiğim efekt klasörünu c:/recourse dizinine kopyalayamıyorum. Telefon hack.li. C2z aktif. Sonra sunu farkettim. Ben indirdiğim efekt klasörünu hiç bir yere kopyalayamıyorum, xplore da programdan çıkıyor. Telefonun kendi dosya yöneticisinde ise telefon kilitleniyor, sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
5800 için strateji oyun var mı?
- - - Eklendi - - -
birde fruit ninja varsa süper olur
meraba.forumda yıldırım tema efekti buldum.indirdiğim efekt klasörünu c:/recourse dizinine kopyalayamıyorum. Telefon hack.li. C2z aktif. Sonra sunu farkettim. Ben indirdiğim efekt klasörünu hiç bir yere kopyalayamıyorum, xplore da programdan çıkıyor. Telefonun kendi dosya yöneticisinde ise telefon kilitleniyor, sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
bende yıldırım tema efektlerini yükledim klasöru gereken klasöre kopyaladım teli yeniden başlattım ama c2z yamasi gelmedi (tel hackli)
- - - Eklendi - - -
bende yıldırım tema efektlerini yükledim klasöru gereken klasöre kopyaladım teli yeniden başlattım ama c2z yamasi gelmedi (tel hackli)
Telefonumun power tuşu bozuldu başka türlü nasıl hard format atabilirim?
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...0v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-541979.html
Buradan indirdiğin programla telefonunu modem olarak kullanabilirsin...
ya ben 5800'a skyfire telden video izleme programı yükledim conneting deyip kalıyo yardımcı olurmusun ??
C2z yaması uygulama ile gelmez, c2z maker ile kendin oluşturup C:/patches klasörüne atıp rompatcher dan aktif etmen gerekir...