5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet34tm

Üye
c5-03 için gif açan program var mı ? Telefonun kendi galerisi çok yavaş açıyor da.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba ben telefona daha yeni skype indirdim ve görüntülü konuşma olmadığını söyldiler ve fring diye bir program varmış onunla birlikte açılınca oluyormuş bende indirdim sonra telefon numarasını istedi yazdım ama girmedi şimdi ne yapsam bn ¿

Üyelik kaydıni yeniden oluşturun gecerli bir eposta ve telefon numarası girin (+905xx xxx xx xx) gibi. Eposta adresine veya telefonuna gelecek olan doğrulama kodu ile kayıt işlemini bitirin. ( symbian telefonum yok sadece olması gereken prosedür budur diye tahmin edip cevap veriyorum.)

- - - Eklendi - - -

c5-03 için gif açan program var mı ? Telefonun kendi galerisi çok yavaş açıyor da.

www.maxicep.com/symbian-s60v5-resim-gosterici-duzenleyici/

Sizi bu tarafa alalım... :)

umudumvar1

Üye

Üyelik kaydıni yeniden oluşturun gecerli bir eposta ve telefon numarası girin (+905xx xxx xx xx) gibi. Eposta adresine veya telefonuna gelecek olan doğrulama kodu ile kayıt işlemini bitirin. ( symbian telefonum yok sadece olması gereken prosedür budur diye tahmin edip cevap veriyorum.)

Teşekkür ederim cevabın için nereden kaydolacağım peki bilmyormda ¿

Emrgncy

Emrgncy

Üye

kasıks

Üye
5800 için strateji oyun var mı?

- - - Eklendi - - -

birde fruit ninja varsa süper olur

darpeder93

darpeder93

Üye
s.a gardaşim ben bi kaç gün önce 5800 a v60 güncellemesini yaptım. Fakat müzik çaları açıyorum tüm şarkılar diyorum şarkıya iki tık yapıyorum fakat çalma gerçekleşmiyor ???

sman9815

Üye
meraba.forumda yıldırım tema efekti buldum.indirdiğim efekt klasörünu c:/recourse dizinine kopyalayamıyorum. Telefon hack.li. C2z aktif. Sonra sunu farkettim. Ben indirdiğim efekt klasörünu hiç bir yere kopyalayamıyorum, xplore da programdan çıkıyor. Telefonun kendi dosya yöneticisinde ise telefon kilitleniyor, sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
meraba.forumda yıldırım tema efekti buldum.indirdiğim efekt klasörünu c:/recourse dizinine kopyalayamıyorum. Telefon hack.li. C2z aktif. Sonra sunu farkettim. Ben indirdiğim efekt klasörünu hiç bir yere kopyalayamıyorum, xplore da programdan çıkıyor. Telefonun kendi dosya yöneticisinde ise telefon kilitleniyor, sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgilerini yedekleyip format at...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
s.a gardaşim ben bi kaç gün önce 5800 a v60 güncellemesini yaptım. Fakat müzik çaları açıyorum tüm şarkılar diyorum şarkıya iki tık yapıyorum fakat çalma gerçekleşmiyor ???

Klişe cevap olacaktır ama yedek oluşturun , hafıza kartını çıkartıp kart okuyucu ile pc ye bağlayın.gizli ve sistem klasörlerini görünür yapıp Backup , cities , müzik , video , resim , kişisel dosyalarınızı bilgisayara atın. Hafıza kartına format atın. Hazır elin degmisken telefonada hard format çekin.
Hafıza kartına yedekleri geri yukleyin. Yedeklemeden yedeginizi telefona geri yukleyin....

3 dk hack konusundan telefonu hackleyin. Oyun uygulama kurmak size kalsin .

- - - Eklendi - - -

Yukarda arkadaşa anlattığım yedek format sizin içinde çözüm olabilecektir

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim cevabın için nereden kaydolacağım peki bilmyormda .

Programı açın seçeneklerde new user oradan yeni kayıt yapın.

- - - Eklendi - - -

5800 için strateji oyun var mı?

- - - Eklendi - - -

birde fruit ninja varsa süper olur

Sizi oyun bölümüne alalım.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye

bende yıldırım tema efektlerini yükledim klasöru gereken klasöre kopyaladım teli yeniden başlattım ama c2z yamasi gelmedi (tel hackli)

- - - Eklendi - - -

bende yıldırım tema efektlerini yükledim klasöru gereken klasöre kopyaladım teli yeniden başlattım ama c2z yamasi gelmedi (tel hackli)

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

C2z yaması uygulama ile gelmez, c2z maker ile kendin oluşturup C:/patches klasörüne atıp rompatcher dan aktif etmen gerekir...

beatboxqwe

Üye
Telefonumun power tuşu bozuldu başka türlü nasıl hard format atabilirim?

06Beyto

Üye
ya ben 5800'a skyfire telden video izleme programı yükledim conneting deyip kalıyo yardımcı olurmusun ??

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ya ben 5800'a skyfire telden video izleme programı yükledim conneting deyip kalıyo yardımcı olurmusun ??

Skyfire browser symbian Türkiyede çalışmıyor. Bolt vardı oda ekonomik nedenlerden iflas etti. Ama bir şekilde çalıştıranlar olmuş Bolt browseri. Googledan araştırın isterseniz.

caves35

Üye
kardeş benim kamerada siyah bi nokta var önceden yoktu sonradan oluştu bu nasıl yok edicez noktayı?

kasıks

Üye
5800 için türkçe managar varmı

zero1995

zero1995

Üye
kardeş benim tel c5-03 ben cfw attım telefon kapandı bir daha açılmıyor

Üst Alt