5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

sman9815

Üye
Aslında sormak istediğim gif resimleri duvar kağıdı yaptığımızda hareket etmesini sağlamak.bi programın kurulumunda z ye vi dosya kopyalamam gerekiyordu. Var mıdır bildiğiniz bir yöntem.

nesliselin

Üye
5800 telefonuma turkçe arama engelleme programı istiyorum yardımcı olur musunuz?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye

Her hangi bir arac içi telefon sabitleyici işini görür. Ayaklar açılabilentarzda olsun yeterli gelir sanırım.

- - - Eklendi - - -

Win8 kurulmaz ama cfw ile benzer hale getirirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Biraz klasik olacak ama yedek oluşturup hard format atın telefona

- - - Eklendi - - -

. Bir bakın isterseniz

Uygulama resmi yapboz gibi çıktı ve uygulama açılmıyor

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Buradan veya baska bir yerden bir sey indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs. gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur musun?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uygulama resmi yapboz gibi çıktı ve uygulama açılmıyor

Symbian telefonum olmadığı için deneme şansım olmuyor. Kusura bakmayın...

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Banada tüm videoları oynatma programı lazım

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye

Symbian telefonum olmadığı için deneme şansım olmuyor. Kusura bakmayın...

Teşekkürler hiç yoktan yardım ediyorsunuz ellerinize sağlık. Ama indiremedim M i s s i n g K e yMissing Key-Pair-Id query parameter bu hatayı aldım

kerim74100

Üye
benim telefonumda muzikçalar ve galeride hafıza kartındaki muzik ve resimler gözükmüyo nasıl düzeltebilirim?
Hard format attım düzelmedi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Banada tüm videoları oynatma programı lazım

Uc player yükleyip çalıştırın. Işinizi görecektir.

- - - Eklendi - - -

benim telefonumda muzikçalar ve galeride hafıza kartındaki muzik ve resimler gözükmüyo nasıl düzeltebilirim?
Hard format attım düzelmedi

Hafıza kartında temizlik yaptınız mi ?

Yedek oluşturup hafıza kartını kart okuyucu yada telefondan usb kablo ile pc ye bağla.

Backup cities müzik video resimler ve indirmiş olduğun dosyalari pc ye taşı. Hafıza kartına format at. Format bitince telefona da hard format çek. Telefon açılınca yedekleri hafıza kartına geri yolla. Telefondan yedeği geri yükle. Sorunun düzelmiş olacaktır.

- - - Eklendi - - -

Buradan veya baska bir yerden bir sey indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs. gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur musun?
Bir yukarıdaki cevapta sizin icin geçerlidir...

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye
5800

--------------- Ekleme ---------------

5800 kullanıcıları burada paylaşım yapsın:oke:
merhaba arkadaşım öncelikle emeğine sağlık çok başarılı bir konu
olmuş benim sorum ise nokia n95 8gb orjinal telefonum işletim
sistemi symbian s60 telefonun yazılımını yenilemek istiyorum .
nasıl bir öneride bulunursun
saygılar sunarım

reisati34

Üye
arkadaşlar ben nokia 5800 kullanıyorum hani 5800 lar otomatik olarak ekranı yan dönüyor ya işte benimki dönmüyor ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim bide benim telefonun bluetooth'uda açılmıyor yardım ederseniz sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Menü , ayarlar menüsünden sensör ayarları menüsüne girip otomatik döndürmeyi işaretleyin. Geri yapıp çıkın.

reisati34

Üye
yaptım ama işe yaramadı

kasıks

Üye
kardeş ben televizyon yükledim açıyor bir kanala girdiğim de "önce varsayılan ayarı tanımlayın" diyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kardeş ben televizyon yükledim açıyor bir kanala girdiğim de "önce varsayılan ayarı tanımlayın" diyor

Menü , uygulamalar , real player aç. Real player ayarlarina girin sebeke erişim noktası olarak internet seçin...

kasıks

Üye
teşekkürler ellerin dert görmesin

yunus4554

yunus4554

Üye
5800 icin telefonu wiriless yapma programi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Uc playerde Video izlerken çok kasma yapıyor core player tarzı bişey yok mu

Üst Alt