bluetooth ile gelen dosyalari dosya olarak alabilir miyim

Menu/ Araçlar/ mesajlarx ploreden hangi klasore gelio
Sebebinin ne olduğunu bilemem ama, böyle sorunların klasik çözümü, bilgilerini yedekleyip soft format at...güzel kardeşim benim 5800 wifi bölümüne gelip bi ağa bağlanmak istediğimde ekrana tıkladığımda tepki vermiyor öylece kalıyor sebebi ne olabilir teşekkürler
Teşekkürlerikinci sorduğumu bilen varmı
google a baktın mı Enes ???
google a baktın mı Enes ???
Sebebinin ne olduğunu bilemem ama, böyle sorunların klasik çözümü, bilgilerini yedekleyip soft format at...
Yine düzelmezse son yazılımı tekrar flash lamalısın... Sorun hala devam ederse arıza donanımsal olabilir ki o da servisin kapsama alanına girer...
benim bi 5800 ım varda.ona nası win8 kurabilirim
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...dition-cfw-by-marvin-10-01-2013-a-746756.html
- - - Eklendi - - -
İyi günler arkadaşlar ben nokia navigasyonu sürekli kullanıyorum. fakat telefonu sürekli arabanın ön cam tarafına koyduğumdan sürekli telefon düşüyor. acaba nokia 5800 için araca sabitleme aparatı varmı yardımcı olabilirmisiniz ???
benim bi 5800 ım varda.ona nası win8 kurabilirim
Merhaba benim telefonum c6-01 telefondaki oyunlar birden kasmaya başladı bi anlam veremedim forumda araştrdım çözüm bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.( tel hackli )
- - - Eklendi - - -
bide tel soft format atmıyo tel açık uygulamaları kapatın yazıyo ama açık uygulama yok hepsini kapattım kafam karıştı baya
- - - Eklendi - - -
appstop kullanıyom onunla kapattım bide qoosystem diye bi program var onunlada kontrol ettim. Bn bu işi anlamadım.
bende whatshapp gibi uygulamalar var vifi ile bağlanıyorum vifi olmadığı zaman programı kaldırmak gerekiyor internet bağlantısını istediğim zaman açıp kapatmak mümkünmü
- - - Eklendi - - -
ve vlingo uygulamasının 5800 i için olanı var mi