5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

baratrum27

Üye
bluetooth ile gelen dosyalari dosya olarak alabilir miyim

baratrum27

Üye
x ploreden hangi klasore gelio

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende whatshapp gibi uygulamalar var vifi ile bağlanıyorum vifi olmadığı zaman programı kaldırmak gerekiyor internet bağlantısını istediğim zaman açıp kapatmak mümkünmü

- - - Eklendi - - -

ve vlingo uygulamasının 5800 i için olanı var mi

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
güzel kardeşim benim 5800 wifi bölümüne gelip bi ağa bağlanmak istediğimde ekrana tıkladığımda tepki vermiyor öylece kalıyor sebebi ne olabilir teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
güzel kardeşim benim 5800 wifi bölümüne gelip bi ağa bağlanmak istediğimde ekrana tıkladığımda tepki vermiyor öylece kalıyor sebebi ne olabilir teşekkürler
Sebebinin ne olduğunu bilemem ama, böyle sorunların klasik çözümü, bilgilerini yedekleyip soft format at...

Yine düzelmezse son yazılımı tekrar flash lamalısın... Sorun hala devam ederse arıza donanımsal olabilir ki o da servisin kapsama alanına girer...

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye

Sebebinin ne olduğunu bilemem ama, böyle sorunların klasik çözümü, bilgilerini yedekleyip soft format at...

Yine düzelmezse son yazılımı tekrar flash lamalısın... Sorun hala devam ederse arıza donanımsal olabilir ki o da servisin kapsama alanına girer...

Saol dostum eyvallah

ByBoNo

ByBoNo

Üye
Merhaba benim telefonum c6-01 telefondaki oyunlar birden kasmaya başladı bi anlam veremedim forumda araştrdım çözüm bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.( tel hackli )

- - - Eklendi - - -

bide tel soft format atmıyo tel açık uygulamaları kapatın yazıyo ama açık uygulama yok hepsini kapattım kafam karıştı baya

- - - Eklendi - - -

appstop kullanıyom onunla kapattım bide qoosystem diye bi program var onunlada kontrol ettim. Bn bu işi anlamadım.

muface123

Üye
benim bi 5800 ım varda.ona nası win8 kurabilirim

ahmetovazan

Üye
kardeş 5800 a uygun tv programları varmı spb tv var ama türk kanalları az içinde atv,star,show,kanal d olan program varmı

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
arkadaşlar merhaba telefonum 5800.mesela bir wifi ağına bağlandığım zaman bağlandığım wifinin adı değilde easy wlan ile bağlantı kuruldu yazıyor bu sorunu nasıl aşabilirim şimdiden teşekkürler...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...dition-cfw-by-marvin-10-01-2013-a-746756.html

- - - Eklendi - - -

İyi günler arkadaşlar ben nokia navigasyonu sürekli kullanıyorum. fakat telefonu sürekli arabanın ön cam tarafına koyduğumdan sürekli telefon düşüyor. acaba nokia 5800 için araca sabitleme aparatı varmı yardımcı olabilirmisiniz ???

Her hangi bir arac içi telefon sabitleyici işini görür. Ayaklar açılabilentarzda olsun yeterli gelir sanırım.

- - - Eklendi - - -

benim bi 5800 ım varda.ona nası win8 kurabilirim

Win8 kurulmaz ama cfw ile benzer hale getirirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Merhaba benim telefonum c6-01 telefondaki oyunlar birden kasmaya başladı bi anlam veremedim forumda araştrdım çözüm bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.( tel hackli )

- - - Eklendi - - -

bide tel soft format atmıyo tel açık uygulamaları kapatın yazıyo ama açık uygulama yok hepsini kapattım kafam karıştı baya

- - - Eklendi - - -

appstop kullanıyom onunla kapattım bide qoosystem diye bi program var onunlada kontrol ettim. Bn bu işi anlamadım.

Biraz klasik olacak ama yedek oluşturup hard format atın telefona

- - - Eklendi - - -

bende whatshapp gibi uygulamalar var vifi ile bağlanıyorum vifi olmadığı zaman programı kaldırmak gerekiyor internet bağlantısını istediğim zaman açıp kapatmak mümkünmü

- - - Eklendi - - -

ve vlingo uygulamasının 5800 i için olanı var mi

. Bir bakın isterseniz

sman9815

Üye
ben de birşey sormak istiyorum.z sürücüsüne nasıl dosya kopyalarım. Rompatcher dan birkaç yama aktif ettim ama olmadı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Z rom deposudur tahmini oraya dosya taşıyamazsin....

Üst Alt