5800 v50.0.005 güncellemesini yapan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

muaythai

muaythai

Üye
quickoffice bende yüklendi gayet iyi v50 widgeds olsa ne güzel olurdu:d:

mvs29

mvs29

Üye
müzik calarda bul yok o kötü ama orda kaydırma cubuğuyla inince harfler cıkıyor o güzel :)

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
müzik menüsü geç açılıyor ya

tolgadinmez

Üye
v50 yukledim en çok hoşuma giden müzikçaları oldu :)

kralixx

kralixx

Üye
:oke:teşekkürler.bu güzel oldu kardeş

sefenks

Üye
bende var ama bi işine yaramaz önemsiz bişey ben sildim

hasan544

Üye
Arkadaşlar kesinlikle v 40 daha kullanışlı. valla bilseydim böyle olduğunu güncellemezdim.

*müzik çalarda bul özelliği yok
*şarkı listesinde kocaman kocaman yazmışlar sadece 1 kelimesi görünüyor şarkının ne olduğu belli değil,
*şarkıları sıralaması da bir saşma neye göre sıralamış anlamadım yarısını şarkıcı ismi yarısını şarkı ismi yarısını albüm ismi ile sıralamış ilginç tarafı bul da yok
radyo berbat hala 20 kanl var, donmalar devam ediyor.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
s.a arkadaşlar benim şöyle bi sorum olacak sizlere V40'ı NSS prog ile kodu değiştirerek yapmıştım daha sonra ise v50 çıktığını gördüm aynı şekilde yüklemek istedim V50'yi ama olmadı V40 gösterdi Pc Win7 bu arada bu yüzden mi olmadı bilemiyorum ? Geçenlerde de Nokia nın sitesinden V40 İndirdim Telefonu tekrar yükledim 1 dün sabah telefonu açtığımda yüklenilecek yeni sürüm var uyarısı verdi baktığımda ise V50 yi gördüm sizce bunu yüklemelimiyim ... yoksa Nokia nın sitesinden Dowload çıktığı zaman mı güncellemeliyim Cvp verirseniz Şimdiden Tşkler ... :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Beyler bende Az önce yaptım *#0000# ile yaklaşık 5 dk sürdü..
çok güzel oldu .. tek sorun görebildim ben dokunmatiği titreşim ile kullanıyordum o biraz değişmiş sanki 2 kez titriyormuş gibi..
telefonda yavaşlama falan yok müzik çalar harika hiç beklemeden yapın..

Benim şöyle bi sorum olacak sana arkadaşım telefondan yüklediğin 12 Mb
Pc ile yüklediğin zaman ise 150 Mb ikiside aynı şeymi yoksa ? bunu anlamadım desem yardımcı olabilirmisin ...

snlbz

snlbz

Üye
benim otomatik güncelleme ayarlarında sürüm güncelleme tıklı idi bi wifi ağı buldu yeni sürüm güncelle ile ilgili mesaj geldi. güncelle dedim hemen güncelledi. problemsiz çalışıyor

Utku

Utku

Üye
bence şahane olmuş

yaren_70

Üye
Bende güncelledim Bilgisayardan 4 te yükselttim wifiden de 5 yükselttim. Bence 3 versyonu en iyisi. Tel Sanki biraz daha yavaşladı.

Progressivity

Progressivity

Üye
s.a arkadaşlar benim şöyle bi sorum olacak sizlere V40'ı NSS prog ile kodu değiştirerek yapmıştım daha sonra ise v50 çıktığını gördüm aynı şekilde yüklemek istedim V50'yi ama olmadı V40 gösterdi Pc Win7 bu arada bu yüzden mi olmadı bilemiyorum ? Geçenlerde de Nokia nın sitesinden V40 İndirdim Telefonu tekrar yükledim 1 dün sabah telefonu açtığımda yüklenilecek yeni sürüm var uyarısı verdi baktığımda ise V50 yi gördüm sizce bunu yüklemelimiyim ... yoksa Nokia nın sitesinden Dowload çıktığı zaman mı güncellemeliyim Cvp verirseniz Şimdiden Tşkler ... :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Benim şöyle bi sorum olacak sana arkadaşım telefondan yüklediğin 12 Mb
Pc ile yüklediğin zaman ise 150 Mb ikiside aynı şeymi yoksa ? bunu anlamadım desem yardımcı olabilirmisin ...

Aynı şey değil telefon üzerinden güncelleme yaptığınızda sadece yama indirir v40tan farklı özellikleri günceller ama bu stabil çalışmayı haliyle etkiler o yüzden pc üzerinden usb kablosu ile güncellemek en garanti yoldur ve güncelleme yaptıktan sonrada kesinlikle tüm verilerinizi yedekleyip hardformat atmalısınız.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Aynı şey değil telefon üzerinden güncelleme yaptığınızda sadece yama indirir v40tan farklı özellikleri günceller ama bu stabil çalışmayı haliyle etkiler o yüzden pc üzerinden usb kablosu ile güncellemek en garanti yoldur ve güncelleme yaptıktan sonrada kesinlikle tüm verilerinizi yedekleyip hardformat atmalısınız.

Öncelikle Tşk ederim cvb verdiğin için
Telefondan güncelleme yaptım pC den yapamamaktayım Win7 olduğu için Prog Çalışmamakta olduğu için yeni sürüm yüklenemiyor doğal olarak telefondan güncellediğim halde kullanılabilirmi yoksa sorun çıkarabilir mi ?:hmmm

Üst Alt