5800 v52.007 black için radyo hatası düzeltilmiş ve hackli firmware istiyorum yapan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
5800 v52.007 black için radyo hatası düzeltilmiş ve hackli firmware istiyorum yapan varmı?
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi 5800 v52.007 black için radyoda donma hatası düzeltilmiş ve klasik düzenlemeler yapılmış hackli firmware yapan veya bulan varmı?Varsa lütfen linkini verebilirmisiniz?
Şimdiden Teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
artık cfwlerde radio hatası yokki :D

maholine

maholine

Üye
c6 tabanli olanlarinda yok ama orjinallerin tumunde var. ben de bi turlu duzeltemedim gitti. galiba her tel.de gorulmuyo bu hata yeni guncelleme ile insallah gider bekliyoruz bakalim yine kulaklari cinlayacak mi nokianin:)

ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
telefona cfw atayım derken 5800 öldürdüm galiba artık nokianın kulaklarımı çınlar neresi çınlar bilmem ama nokia yı bırakacağım kesin:ehe

ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
Valla artık ne cfw nede orjinal fw almıyor telefon.Tek çare servis gibi görünüyor.Bu konuya da bakan olmaz sanırım yeni konu açtım fakat yönetici onayı bekliyor.Teli orjinal fw ye bile döndüremiyorum kapandı kaldı öyle yatıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
bende radyo bir kere bile donma yapmadı a llahallah

ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
v52.0.007 lerde radyo kanalı rds desteği veriyorsa (rds nedir derseniz radyoda çalan şarkının ekranda geçmesi vs.) o kanalda bi 5-10 dk durun telefonun donduğunu göreceksiniz.bu konuyu bunun için açmıştım fakat şu an telefonum bozuldu yardım edecek varsa burdan devam edelim.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt