5800 v50.0.005 güncellemesini yapan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

fatih82

fatih82

Üye
bende v50 güncellemesini yaptım yapmaz olaydım hem n97 hemde 5800 kullanan biriolarak şunu söyleyebilirim v50 ile telefonda bozulmalar var tıpkı n97 gibi sıkn sık cihaz kendine reset atmaya başşladı v40 v 50 den daha güzeldi tekrar v40 a dönmeyi denicem bakalım yapa bilecekmiyim v40 ı tele flahlamaya çalışacam bakalım olacak mı ama size tavsiyem v50 ye yükseltmeyin

zirk32

zirk32

Üye
yahu şimdi v40 güncellemesi yaparken product codunu değiştirmişsek v50de sorun mu oluyor birisi yazabilirmi??

karloff

Üye
yahu şimdi v40 güncellemesi yaparken product codunu değiştirmişsek v50de sorun mu oluyor birisi yazabilirmi??

Sorun olmaz. 0587676 kodu ile V40 yaptım ve şu anda V50 yapıyorum

baya1994

baya1994

Üye
v50 yükledin internette öok takılıyor gene bozuk sadece kinetic kaydırma gelmiş gerisi yok ne anladım ben bu iştewn

ziyadeniz

Üye
Ben navigasyon editionun codu ile v40 yapmistim aynen devam v50 oldu cok iyi calisyor cok hizlandi browser guzel olmus ama muzik calar mukenmel olmus

zirk32

zirk32

Üye
eyvallah saolasın :oke:

Bosnalı86

Üye
bende v50 güncellemesini yaptım yapmaz olaydım hem n97 hemde 5800 kullanan biriolarak şunu söyleyebilirim v50 ile telefonda bozulmalar var tıpkı n97 gibi sıkn sık cihaz kendine reset atmaya başşladı v40 v 50 den daha güzeldi tekrar v40 a dönmeyi denicem bakalım yapa bilecekmiyim v40 ı tele flahlamaya çalışacam bakalım olacak mı ama size tavsiyem v50 ye yükseltmeyin

Dostum sen bence önce bi hafıza kartını formatla,daha sonra tele de bi format at,bak bakalım o zaman takılmalar,reset atmalar dewam edecek mi. Yükler yüklemez hiçbişi yapmadan tam performans almayı beklemeyin arkadaşlar. Önceki yazılımın kalıntılarından kaynaklanan sorunlar için v50 ye bahane uydurmayın. Bu güne kadar 50 kere flas attım tele,hiçbirisinde ne radyo sorunu ne ekran donması,resetlenmesi gibi bi problemle karşılaşmadım. Dediğimi yap,sorunun ortadan kalktığını göreceksin :oke:

mirach61

mirach61

Üye
Beyler bende Az önce yaptım *#0000# ile yaklaşık 5 dk sürdü..
çok güzel oldu .. tek sorun görebildim ben dokunmatiği titreşim ile kullanıyordum o biraz değişmiş sanki 2 kez titriyormuş gibi..
telefonda yavaşlama falan yok müzik çalar harika hiç beklemeden yapın..

karloff

Üye
Arkadaşlar bu V50 kaç MB???
Ben yüklüyorum 150 MB geçti ama hala devam ediyor???
Bilen varsa yazarmı lütfen

aquaman

aquaman

Üye
ota ile p.c.0579269 cihzıma v50 yükledim dendiği gibi 11 mb tutan guncelleme dosyasını buldu ve yukledi.müzikçalarda geri artık yok gizle diye bir seçenek sağda yeralmakta.eğer çıkış yapmak isterseniz seçeneklerden yapmalısınız.menüde kineticscrooling deyince bende sağa sola el hareketı ıle alt veya ust menuye fln geçiyor zannettim.:) oyle değil.ekran titreşim seviyesi ve sanki ses seviyesi de biraz artmış gibi.radyoda rds aktif istasyon kayıt ettiğinizde ise rds garip şekilde kapanıyor.aslında benim rds ten anladığım şarkı sözleri resimler gibi verilerin izlenebilmesi.halen takip etmekteyim durumuama radyo telefonları bile geçmemekte yazı ile :).telefonun genel performansı eh artmış diyebiliriz.kineticscrooling kesinlikle artık daha başarılı.quickoffice falanda yüklenmiyor bilginize.kısa zaman içinde elde ettiğim 5800 v50 deneyimim bu şekilde umarım katkım olur.

eyupa

Üye
eğer telefon üzerinden güncelleme yaparsan 12 mb imiş(sadece gerekli dosyalar) ovi suite ile güncellersen 150 civarı olmalı.
Arkadaşlar bu V50 kaç MB???
Ben yüklüyorum 150 MB geçti ama hala devam ediyor???
Bilen varsa yazarmı lütfen

omerozel34

omerozel34

Üye
v50 yi telefona yükledim menüler çok güzel olmuş ancak dokunmatiğin titreşimi biraz artmış, bende 2.seviyeye getirdim bu seferde eskisi gibi oldu bilginize

abakazan

Üye
arkadaşlar bana bir mesaj geldi yazılım güncellemesi çıktı diye bende pc suitten bu yazılımı buldum yükledim direk ama şimdi telefon gitti. açma tuşuna basıca titriyor ama başka bir şey yok. acil yardım ederseniz sevinirim...

salihaydemir

salihaydemir

Üye
arkadaşlar bana bir mesaj geldi yazılım güncellemesi çıktı diye bende pc suitten bu yazılımı buldum yükledim direk ama şimdi telefon gitti. açma tuşuna basıca titriyor ama başka bir şey yok. acil yardım ederseniz sevinirim...

hard format atarak açmayı dene biliyosunki bilgiler gidicektir olmadı servise kolay gelsin

musty38

musty38

Üye
çok göz doldurucu bi gelişme yok ama ev ekranı rehber çubuğu menüsünde rehber ve telefon seçeneklerinin şeffaf olması ana menüye kineticscrooling eklenmesi hoş ancak gene aşağı yukarı ayrıca office gene yok

karloff

Üye
Yeni sürümde office olmaz zaten, kendiniz yükleyeceksiniz

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Şahsi görüşüm:
Performansı gerçek anlamda artırmışlar hızı hemen hissediyorsunuz.
Müzik menüsü süper olmuş ama "Tüm Şarkılar" listesinde "Ara" özelliği artık yok bu kötü bişi.
Radyo daha basitleştirilmiş.
Sensörleri daha kararlı hale getirmişler. Yani telefonu azıcık yana kaydırınca sensör onu algılayıp hemen menüyü döndürmüyor en azından 80 derece gibi bir açı ile çevirmemiz gerekiyor ki menü dönsün. Bu iyi birşey yersiz sensör kaynaklı dönmelere maruz kalmıyorum. (Döndürme kontrolünü kapat demeyin yatay daha çok kullanıyorum.)
Yazı yazarken bir takılma var anlamış değilim elim Tam ekran QWERTY'e alıştığımdan hızlı yazardım da bir takılma oldu 1-2 kere daha önce olmuyordu.
Kulaklığımla eski performansı alamadığımı hissettim yada denediğim ortam sesli bir ortamdı bundan da etkilenmiş olabilirim.
Menülerdeki kinetik kaydırma bazen güzel bazen kötü 2 kere tıklamak zorunda kaldığım anlar oldu.
Ekran hassasiyeti gayet şahane hiç fark yok gibi geliyor ama biraz dikkat edince fark olduğunu anlayacaksınız.
QuickOffice programının içine entegre edilmiş olması tek kelime ile şahane bir durum. (Bazı arkadaşların yüklediği v50'lerde çıkmamış sanırım nasıl bir durum bilmiyorum ama orjinalinde var.)
İnternet paketimi iptal ettiğimden Web Servislerindeki değişimlere bakamadım.
Fotoğraf çekiminde fark var mı bilmiyorum deneyemedim tam anlamıyla.
Video çekiminde az ışıklı ortamda kamerada oluşan "Yeşil-Kırmızı" noktalar artık yok yada daha az (1 Çekim yaptım ve orada yoktu)
Grafik performansını henüz deneme fırsatım olmadı bir gelişme olup olmadığını ağır bir oyun yükleyerek eskiyle kıyaslayabilirsiniz. Henüz oyun yüklemedim.
Resimleri hafıza kartında ayrı klasörlerde tutsam da telefon galerisinde hepsini tek tek yeniden klasörlemem gerekiyor ki bu çok iğrenç ve uzun zaman kaybı yaşatan bir durum. Buna hala çözüm yok.
PC ile BlueTooth bağlantısında aksamalar olabiliyordu deneyemedim henüz hala var mı diye.
Müzik Kütüphanesi artık telefondan bağımsız bir program gibi davranıyor. Eskiden tıkladığım gibi müzik bölümüne girerken şimdi 1 saniyelik bir program açılışı izler gibi onu bekliyorum.
SWF uzantılı flash oyunlarda çözünürlük farkından kaynaklanan problemde düzelme var mı bilmiyorum onu da deneyemedim.
Get Rihanna servisini kullanmadım henüz yukarıda bir yerde de söylediğim gibi internet paketimi iptal ettirmiştim.
Kinetik kaydırma özelliği daha seri ve heryerde aktif (İnfo Textler hariç).

Şimdilik aklıma gelenler/farkettiklerim/görebildiklerim bunlar. Daha fazlası gelirse aklıma onu da buraya eklerim. Kısaca özetlemek gerekirse v50 MÜKEMMEL olmuş =)

abakazan

Üye
hard format atarak açmayı dene biliyosunki bilgiler gidicektir olmadı servise kolay gelsin

arkadaşım dediğin veya denmeyen herşeyi denedim...olmadı demekki bize servis yolu gözüküyor... ama enteresan neyi yanlış yaptım anlamadım... herşey normaldi..

mkncan

mkncan

Üye
sorunsuz çalışıyor, raht rahat yükle

Üst Alt