5800 v50.0.005 güncellemesini yapan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50.0.005 güncellemesini yapan arkadaşlar
v40 dan sonra güncelleme yaparkan biraz tedirginim v31 de sorunsuz çalışıyordu cihazım v40 yaptım radyo uçdu 2 defa servise yolladım şimdi v50 çıkdı güncellemeden önce sizlere danışmak isdedim
ne gibi degişliklikler yapılmış ve radyo ne durumda takılıyorrmu gelen aramada donma oluyormu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

cortex47

cortex47

Üye
ben güncelledim, müzik menüsü n97 ile aynı (bence çok daha iyi), kinetic scrolling çok daha akıcı, menü'lerde de artık kinetic scrolling var, ayrıca menü geçişleri çok daha hızlı, şimdilik farkedebildiklerim bunlar...

ersera

Üye
ben güncelledim, müzik menüsü n97 ile aynı (bence çok daha iyi), kinetic scrolling çok daha akıcı, menü'lerde de artık kinetic scrolling var, ayrıca menü geçişleri çok daha hızlı, şimdilik farkedebildiklerim bunlar...
dostum bi video yada resim ekleyebilirmisin acaba

zwangless

zwangless

Üye
Açıkcası v40 a göre daha ideal olmuş. Daha kullanışlı. Yanlıslıkla format attmayı unuttum. Format attım. Menüler arası geçiş hızlanmış. Müzik çalarda değişiklikler olmuş. Yeni Ovi map entegre edilmiş. Ana menüde scrolling var. Kendi web browseri dğişklikler var. Radyo ile uğraşmadığım için denemedim. v4 de dinliyordum. Bende takılma hiç yapmadı açıkcası.

memfe

Üye
bende de yaptım kablosuzdan kendi buldu ve yükledi
5 dakika falan sürdü
ama sonunda sistem hatası diye bir uyarı verdi

estami

Üye
Hard format ve soft formatda attımm ve telefondan buldu yükledi lakin telefon güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün diyor bu ndemek bilen varmı değerli dostlar vede çöüzümü olan?

korlof

Üye
Aşağıdaki gibi hemen yükleme yapılabilir. Ben yükledim menülerde kinetik scrool oldu, ancak quick ofis i bulamadım..bir yerlerde yanlışlık olmasın. )))

Update using your device
*#0000# into your phone's home screen.
Select Options > Check for updates.
Follow the on-screen prompts until your update is complete!

estami

Üye
Aşağıdaki gibi hemen yükleme yapılabilir. Ben yükledim menülerde kinetik scrool oldu, ancak quick ofis i bulamadım..bir yerlerde yanlışlık olmasın. )))

Update using your device
*#0000# into your phone's home screen.
Select Options > Check for updates.
Follow the on-screen prompts until your update is complete!

Üstadım kablosuz bağlantı ile bağlandım buldu güncellemeyi indirdi lakin yüklemeye geçti kısa sürdü
ve
"güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün" uyarıyı verdi.

Bir çözümü olan varmı arkadaşlar.?

Souldreath

Souldreath

Üye
Üstadım kablosuz bağlantı ile bağlandım buldu güncellemeyi indirdi lakin yüklemeye geçti kısa sürdü
ve
"güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün" uyarıyı verdi.

Bir çözümü olan varmı arkadaşlar.?

Benim tahminim eğer v40 güncellemesini yaparken kod değiştirdin ve sonra orjinal koduna geri döndüysen bu hatayı vermiş olabilir sonuçta indirdiğin sistem diğer koda ait :D kodu yine o değiştirdiğin koda al sonra dene bakalım bi...

laveled

laveled

Üye
Quick Office sizlerde warmı bende yok

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar quick offıce türkiye için yok ama kafanızı takmayın nadir arkadaşımızın paylaştığı Quick offıce var sitede arayıp bulun ben ordan Quick offıce yükledim ve yazılımım v50 mükemmel herşey tavsie ederim

laveled

laveled

Üye
hmm ok saol sıkıntıya girmeye gerek yok ozmn

eerdogan85

eerdogan85

Üye
iyi herşey hoş güzelde şu flash videoları izlemeye bi çözüm bulamadılar.

onur.saw

onur.saw

Üye
bedne yükledim az önce gerçekten güzel

aryscat

aryscat

Üye
Ben turkey red yükledim quick office var.

SalihByk

SalihByk

Üye
Quick Office sizlerde warmı bende yok

v50 de Quick Office gelmıyor zaten gelıyo dıyen yanlıs gormustur veya hangı kodla guncelleme yaptılarsa bı zahmet onuda acıklasınlar ama v50 de Quick Office die bi yenilik yok ..

--------------- Ekleme ---------------

iyi herşey hoş güzelde şu flash videoları izlemeye bi çözüm bulamadılar.
bilader ben her siteden video izliye biliyorum faceden youtube vs vs skyfire uygulaması var forumda ındır kur emınım hosuna gıder..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bilader ben her siteden video izliye biliyorum faceden youtube vs vs skyfire uygulaması var forumda ındır kur emınım hosuna gıder..

Skyfire ı biliyorum fakat kendi browser ından izlemek bence dahada verimli olur. Üstelik skyfire ı bende çoktandır kullanıyordum taki türkiye genelinde hata verene kadar o hata değişti şimdide başka bir hata yazıyor.

tj enes

Üye
Arkadaşlar bende v50 güncellemesi yaptım ama bende de office yok bi arkadaş bana yüklendi dedi ondan sordum ayrıca bana internet sayfasındaki rihanna yeniliği de gelmedi

skol72

skol72

Üye
v40 dan sonra güncelleme yaparkan biraz tedirginim v31 de sorunsuz çalışıyordu cihazım v40 yaptım radyo uçdu 2 defa servise yolladım şimdi v50 çıkdı güncellemeden önce sizlere danışmak isdedim
ne gibi degişliklikler yapılmış ve radyo ne durumda takılıyorrmu gelen aramada donma oluyormu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

v40dan sonra bende radyo sorunu yaşadım inanılmaz sinir bozucuydu o yüzden hiç tereddütsüz v50 yi yükledim sorun düzelmiş olabilir diye ama bugün yaptığım testlerde radyo yine donmalar yaptı ve RDS ekranda gözükmesine rağmen bilgi göndermiyor.sanki bu sorunla ilgilenilmemiş sadece menü düzenlemeleri yapılmış gibi olmuş.tercih senin.

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
v40dan sonra bende radyo sorunu yaşadım inanılmaz sinir bozucuydu o yüzden hiç tereddütsüz v50 yi yükledim sorun düzelmiş olabilir diye ama bugün yaptığım testlerde radyo yine donmalar yaptı ve RDS ekranda gözükmesine rağmen bilgi göndermiyor.sanki bu sorunla ilgilenilmemiş sadece menü düzenlemeleri yapılmış gibi olmuş.tercih senin.

Garantiye yolla arkadaşım bırak onlar düzeltsinler düzeltemesseler iade edersin ben 2 defa yolladım alalı 1 hafta oldu sorun yok gibi v50 yükledim deniyorum sorun çıkarsa yollucam garantiye

Üst Alt