mito1172
Üye
gaggg kardeşim büyük klavye kaybolmadı msj bölümünü açınca telefonu yan çevir otomatik çıkıyor 
--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------
nadir arkadaşim bilgin varsa yukardakki arkadaşın olayının benzeri bendede olmaya başladı 2 gündür tek farkı vodafone vapla giriyor.vodafone internetle girince beyaz bi sayfada kalıyor bu yeni başladı birde şunu belirteyim vodafone msn ayarlarını yükleyince başladı gibi geldi bana ve msn uyumlu telefon değil deyince ayarları sildim yani msn için gelen ayarı ondan sonra iş değişti gibi geldi sadece vap ve wlanla giriyor nedeni hakkında bilgi verirsen memnun olurum. birde hard format için 2 seçenek var biri kapalıyken yeşil kırmızı kamera ve açma tuşuyla dieride açıkken yappılan yani *#7370# bu kodla olan.bunlar aynı format mı farkı varmı bilgi için şimdiden teşekkürker kusura bakma acemi olunca kafa şişiriyoruzNadir kardeş yardım edermisin vodafone internet üyeligim var telefonun kendi browseri ile sadece wap üzerinden internete girebiliyorum (Wireless denemedim) Vodafone internet ile denedigimde ise hiç bir baglantı yok sky fire oprena mini giib programları yükleyince ise programlar internete baglanamadı hatası veriyor onlar ise ne Vodafone internet nede Vodafone wap ile giriyo telefon V 31 di hard format attım olmadı V40 a yükselttim yine olmadı bunu nasıl çözücez lütfen yardım et kac gündür bunla ugraşıyorum.