arkadaşlar ilk önce meraba nadir bey siziede çok teşekkür ederim ama benim sorunum var bu konu ile ilgili ben açtığınız konudaki talimatları uyguladım sırası ile ilk önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
prgramını yükledim ardından ise
Nemesis Suite programını yükeldimi ilk önce nokia software programını çalıştırdım ve güncelledim tabi bunu yaparken usb ile telefonumu pc ye bağladım . uygulamanın talimatlarını tıklayarak telefonumu güncelledim aynı resimde gösterdiği gibi ama nemesis studio programını çalıştırmadan .Nemi oldu bilrsiniz mesaj yazarken 5800 da belli bir satır aştıkdan sonra kasma problemi oluyordu o kalktı bende artık mesaj kasmıyor gayet iyi ve akıcı yazılıyor sadece bu dikkatimi çekti ve hoşumada gitti.
Şimdiise benim istediğim olay şu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
videoda da verdiğim gibi ben 5800 bu denli olmasını istiyorum 
şu anda ise nemesis studio programını çalıştırıp soylediğin talimatların aynısını uyguladım ordaki kodu kopyalayıp yerine 0591785..Turkey black kodunu yazdım ve şimdi de tekrardan güncelliyorum bu ana kadar yaptıklarımı aynısını yazdım 10 dakika sonra ne olucağını tekrar mesaj ile paylaşıcam umarım 5800'ım verdiğim video linkindeki gibi olur
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaşlar işlem sorunsuzca tamamlandı artık benimde videodaki gibi bir 5800 var ve çok güzel

yanlız mesaj yazarken büyük klavye modum yok olmuş nedeni ni çözmüş değilim ama cidden 10 numara oldu ses veya benzeri hiçbir problem yok ne olur ne olmaz diye hard format da attım çok güzel oldu çok. Nadir bey size de çok teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
yanlız mesaj yazarken büyük klavye modum yok olmuş nedendir bilmem:S