janissary05
Üye
birşey değil canım iyi günlerde kullan..saol nadir kardeşim,sana mantıklı gelirmi bilmem ama sorun o 05.. le baslayan kodu yanlıs yazdım icin oldu,o kodları baska bir siteden almıstım oradakiler le nss programını yaptım,heralde o yuzden olmadı,bu sefer senin verdiğin kodlarla yaptım oldu,kinetic scrolling de gercekten güzel biseymis..
senin telefonunun koduna güncelleme çıkmamış aynı bendede böyle ilk sayfada verdiğim kodları dene nemesisle güncelleyeceksin..arkadaşlar bu code ları nokia nın sitesinde sorguluyorum hepsi v30 veya 31 de hiç 40 yazan yok :S nokia siteyi mi güncellemedi acaba ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk Önce Hoş Geldin forumumuza..Güncellemeyi yapman için Nokia 5530,5800 ve N97 Fun clubune gir..ordaki 9.msjda Nadir abimiz Anlattı..Ordaki gibi produt codeyi değiştir sonra nsu ile güncelle..Arkadaşlar merhaba. Siteye bugün üye oldum çok güzel paylaşımlar var hepinizden allah razı olsun. Bu V 40 güncellemeyide bu sitede duydum ancak güncelleme yapamıyorum. Hard format attım denedim yine olmadı. Bu konu daha önce geçtimi bilmiyorum ama sorunun kaynağı ne olabilir? Şu anki yazılım sürümüm V 31.0.101 yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
İlk Önce Hoş Geldin forumumuza..Güncellemeyi yapman için Nokia 5530,5800 ve N97 Fun clubune gir..ordaki 9.msjda Nadir abimiz Anlattı..Ordaki gibi produt codeyi değiştir sonra nsu ile güncelle..
arkadasım bilgisayarın telefonu görmemişki..Tlefonu usbden bağladıktan sonra pc suiteyi seç..Bu hatayı almassınBöyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba arkadaşlar?
NaviFırm Programını indir kur..yükseltmek istediğin versiyonu sec orda zaten product codeler var görürsün..onları nss ile değiştir..sonra nsu ile güncelleArkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyimde telefonu dün aldım "Product Code" bunu nasıl bulabilirim?
arkadslarr bende kalan tahmini süre 15 dk diyo bitiyo orda olay:S...dewamı yok takıldı galiba bazen baqlantı koptu dıyo tekrar dene diyom olmuyo bise