5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

mito1172

mito1172

Üye
gaggg kardeşim büyük klavye kaybolmadı msj bölümünü açınca telefonu yan çevir otomatik çıkıyor :)

--------------- Ekleme ---------------

Nadir kardeş yardım edermisin vodafone internet üyeligim var telefonun kendi browseri ile sadece wap üzerinden internete girebiliyorum (Wireless denemedim) Vodafone internet ile denedigimde ise hiç bir baglantı yok sky fire oprena mini giib programları yükleyince ise programlar internete baglanamadı hatası veriyor onlar ise ne Vodafone internet nede Vodafone wap ile giriyo telefon V 31 di hard format attım olmadı V40 a yükselttim yine olmadı bunu nasıl çözücez lütfen yardım et kac gündür bunla ugraşıyorum.
nadir arkadaşim bilgin varsa yukardakki arkadaşın olayının benzeri bendede olmaya başladı 2 gündür tek farkı vodafone vapla giriyor.vodafone internetle girince beyaz bi sayfada kalıyor bu yeni başladı birde şunu belirteyim vodafone msn ayarlarını yükleyince başladı gibi geldi bana ve msn uyumlu telefon değil deyince ayarları sildim yani msn için gelen ayarı ondan sonra iş değişti gibi geldi sadece vap ve wlanla giriyor nedeni hakkında bilgi verirsen memnun olurum. birde hard format için 2 seçenek var biri kapalıyken yeşil kırmızı kamera ve açma tuşuyla dieride açıkken yappılan yani *#7370# bu kodla olan.bunlar aynı format mı farkı varmı bilgi için şimdiden teşekkürker kusura bakma acemi olunca kafa şişiriyoruz :evet:

gaggg

Üye
aliçoooo

aliçoooo

Üye
hocam ben yaklaşık 2 haftadır v40 a yükseltim fakat hard format atmadım bi sorun da yok hard format atmamız gerekiyormu illa
Arkadasım sorunun olmayabilir ama cıkmıcak die birseyde yoq..hem ayrıca hard format atarsan dahada hızlandığını sende fark edeceksin..Bnce at ama sorun yoq böle güzel diosan kendi kararın..sorunun cıkarsa atarsn..

İlk Önce hayırlı olsn arkadasım..mesaj yazarken telefonu yana yatır Qwert klavye cıkıor o sekil yazabilirsn..ii günllerde kullan

excuse_atilla

Üye
şu an güncelliyorum telefonumu

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Güncellemeden sonra Hard Format Atmayı unutma arkasm..ii günlrde kullan

excuse_atilla

Üye
hard format nasıl atılıyor bunu bilmiyorum

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Telefonun camera tusuna + yesil + kırmızı tuslarına vede en son telefonu acma kapama tusuna basılı tut bunlara aynı anda..telefonun kapanıp nokia yazısı gelene kdr bekle..telefon acılkırken sana eğer ülke saat tarih ayarlarını soruyorsa işlemi başarmıssındır

VEYS83788378

Üye
Nadir kardeş paylaşımın için teşekkürler. Ama bütün işlenleri yaptım hiç bir sorun yok ama güncelleme yeni diyor son versiyon yüklü diyor. ben deki son sürüm V31 yardımcı olurmusun? Şimdiden teşekkürler...

viranufuk

viranufuk

Üye
Arkadasım sorunun olmayabilir ama cıkmıcak die birseyde yoq..hem ayrıca hard format atarsan dahada hızlandığını sende fark edeceksin..Bnce at ama sorun yoq böle güzel diosan kendi kararın..sorunun cıkarsa atarsn..

İlk Önce hayırlı olsn arkadasım..mesaj yazarken telefonu yana yatır Qwert klavye cıkıor o sekil yazabilirsn..ii günllerde kullan
ya bide bi şey daha 0570027 ben bu koda göre güncelledim benim tel mavi ev ekranında kısayollar aşağıda çıkmıyor eskisi gibi yukarda çıkıyor acaba değin gibi hard format atsammı şimdiden teşekürler biraz çok soru sordum galiba özür

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ya bide bi şey daha 0570027 ben bu koda göre güncelledim benim tel mavi ev ekranında kısayollar aşağıda çıkmıyor eskisi gibi yukarda çıkıyor acaba değin gibi hard format atsammı şimdiden teşekürler biraz çok soru sordum galiba özür
Yoq önmli değil Bilmediğin yerde sorcaksn..Sen ev ekranına gir orayı rehber çubuğu yap..o zmn üstte rehber alttada kısayollor olucak..

Nadir kardeş paylaşımın için teşekkürler. Ama bütün işlenleri yaptım hiç bir sorun yok ama güncelleme yeni diyor son versiyon yüklü diyor. ben deki son sürüm V31 yardımcı olurmusun? Şimdiden teşekkürler...
arkadasım nss ile produt codeni v40'a bas ordan euro navi,red,blue'lerden birisinin kodunu tele uygula..sonra nsu ile güncellemeyi göreceksin..Bu kadar basit arkadasım..Nasıl değiştiriliyor die sorarsan 5530,5800 ve N97 fun clubn 9.msjnda anltılmıstır..

viranufuk

viranufuk

Üye
bab sağol yardımın için teşekürler ben *#7370# yaptım düzeldi yalnı mavi ekran teması gelmedi tekrar teşekürler

karloff

Üye
Son sürümde eklenen kineting Scroll , gelen aramalarda bazı kişilerde etkin bazılarında etkin değil. Bu neye bağlı olarak değişiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen:hmmm

fuckerdem

Üye
arkdaslar ben birkac soru sorcam ...ben yklasık 1 1.5 hafta önce teelfonumu v40 versionuyla güncelledim..ama navi koduyla güncelledim bnm telefonum kırmızı red koduyla mı güncellemem gerekiodu? diğer sorum navi koduyla güncelledim cünkü bedava navigatör oldugunu okudum biyerden ama hicde bedava olmadı birsürü kontr harcadım bu güncellemedn sonra..üstüne bide haritamdan oldum naviyle telefonumu güncelledgmde telefonum baska bi harita yükledi diğer haritaytı sildi bu harita da tekirdağın baszı köylerini göstermiyor eski haritamda ara sokaklara kdar heryer gözüküodu bunu geri getrebilrmym eski haritayı tekrar telefonuma kurabilrmiyim? yardımcı olursanıs cok sevnirim arkldaslar ynlıs bişe ypmak istemiorm yardımcı olursanıs cok sevinirim herkese şimdiden teskkrler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Son sürümde eklenen kineting Scroll , gelen aramalarda bazı kişilerde etkin bazılarında etkin değil. Bu neye bağlı olarak değişiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen:hmmm
Nasıl yani arkadasım..gelen aramalarda sağa kaydırark cvpla sola kaydırarkda kilit aç var onlardan bahsediyorsan her aramada onlar cıkıor..Yanlız onun cıkması için telefonun tuş kilidi acık olmaması lazm..

mito1172

mito1172

Üye
Nasıl yani arkadasım..gelen aramalarda sağa kaydırark cvpla sola kaydırarkda kilit aç var onlardan bahsediyorsan her aramada onlar cıkıor..Yanlız onun cıkması için telefonun tuş kilidi acık olmaması lazm..
aliçoo arkadaşım sana sorayım bari bikaçkez sordum cevap alamadım bu hard format 2 şekilde yapılıyo biri kapalıyken yapılan diğeri açıkken *#7370# bu kodu girerek olan. bunların ikisi aynı formatmı yani aynı kapıyamı çıkıyor. teşekkürler

karloff

Üye

Abicim kesinlikle doğru, çok teşekkür ederim:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
aliçoo arkadaşım sana sorayım bari bikaçkez sordum cevap alamadım bu hard format 2 şekilde yapılıyo biri kapalıyken yapılan diğeri açıkken *#7370# bu kodu girerek olan. bunların ikisi aynı formatmı yani aynı kapıyamı çıkıyor. teşekkürler
hayır arkadasım aynı kapıya çıkmıyor..*#7370# telefonun ilk özelliklerine döndürür hiçbir sorunu halletmez..Ama Hard Format telefonun tüm sorunlarını çözer(yazlımsal olanların)sıfır bir telefon haline gelir..Ayrıca *#7370# Soft Format Diğeri ise Hard Formattır..

Abicim kesinlikle doğru, çok teşekkür ederim:oke:
Ne demek..Ö.deqil..

excuse_atilla

Üye
ingilizce oldu benim telefon nasıl türkçe yapacağım hard formatı yaptım ama ingilizce

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt