sivasli5800
Üye
özür dilerim bende hepsi buradadn aldım yarın gelicek inşallah 5800 xm acaba gelen telefonda son yazzılım mevcut olurmu bide verdiğininz bu kod mavi 5800 xm ye olurmu mavisi sipariş vermiştimde eğer yazılım güncel değilse güncellemyi düşünorum da şimdiden teşekürlerKardeşim verdiğin kod Türkçe dil kodu mu? ben hiç görmedim..
özür dilerim bende hepsi buradadn aldım yarın gelicek inşallah 5800 xm acaba gelen telefonda son yazzılım mevcut olurmu bide verdiğininz bu kod mavi 5800 xm ye olurmu mavisi sipariş vermiştimde eğer yazılım güncel değilse güncellemyi düşünorum da şimdiden teşekürler
viranufuk kardeşim hayırlı olsun gelince sürümüne bakarsın güncelleme gerekli ise yardımcı oluruz.hocam ne dicem bi yardımcı olursanız sevinirim.benim telefonumda hiç bi sorunum yok en son v40 da yüklendi hatta nokia shop da yüklendi ama benim haritalarımda bi sorun var ovi haritadan hiç memnun değilim eskisi daha iyiydi sorunumsa gps le alakalı bildiğim kadarıyla içinde ki gps herhangi bi şebeke desteği olmadan çalışıyo.bi sornum yoktu zaten taki ovi haritaları yükeleyene kadar gps sinyali 1 dilimden öteye gitmiyo versiyon yüklendikten sora düzeliyo harita güncellemesi yapınca yine bozluyo güncelleme yapmayınca da gps in çalışması bi işe yaramıyo çünkü konumun neresi olduğunu gösteremiyo içinde harrita yüklü olmuyo yardımıcı olursanız sevinrim
kırmızı kod için daha güncelleme çıkmadı..o dediğin kodla güncelleme yaparsan kırmızı tema kesinlikle gider..hangi rengin kodunu yüklediysen o gelir..kırmızı koda yakında güncelleme gelir beklerim dersen bekle yoksa güncelle sonra orjinal dil koduna dönersin..Kolay gelsin, benim de bir sorum olacaktı. Bu başlıktaki hemen hemen bütün mesajlarınızı okumaya çalıştım fakat hala bir soruya tam olarak cevap bulamadım sanırım. Ben de 5800 kırmızı modeli var. Verdiğiniz 0570027 kodu ile güncel versiyonu bulabiliyorum ama merak ettiğim bu kod ile güncelleme yaptıktan sonra telefondaki kırmızı temayı kaybedip kaybetmiyeceğim. Konunun bir yerinde kırmızı için renk ve dil ayarını yapılabileceğini belirtmişsiniz ama yanlış okumadıysam bir yerde de kırmızı için güncellemenin daha olmadığı söylenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
sağolasın iltifatın için aynen dediğin gibi..Çok teşekkür ederim ilgin için çok hızlısın aynı zamanda. Yaptığın iş için de kutluyorum. Son olarak da kırmızı için güncelleme çıktığı zaman, verdiğin "0559083: Euro2 Turkey RED" kodu ile güncelleme yapılabilecek anladığım kadarıyla...Kolay gelsin