5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne için indireceksin?

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
güncelleştirme yapmıodu hardformat attım şimdi 0591785 kodu ile deniorum bakalım noolcakk....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0570027 bu kodu da deneyebilirsin..

sivasli5800

Üye
nadır kardesım.dedıklerını denıyorum.nokıa software uopdater ındırdım guncelleme yok dıyor.bende phnıks ındırıcem ordand enıcem
bılmıyorum yazdıklerını dogru anlamısmıyım

sivasli5800

Üye
sımdı anladım galıba denıyorum tesekkurler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil hemşerim..

sivasli5800

Üye
evet yuklenıyo sımdı..pekı bu kodu eskı halıne getirmemı onerırmısın? fark nedir acaba.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski haline döndür..garanti sorun olur eski kodunu değiştir geri..

sivasli5800

Üye
cok basını agrıttım ama aklıma bıey daha takıldı :) yukleme bıtıkten sonra yenı ozelıklerı gormem ıcın kesınlıkle 3 tusa basıp hard ..yapmama lazım demı telefonu acarken..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet hard format atmalısın...

sivasli5800

Üye
kardesım yukleme tamamlandı.ancak kalan tahmını sure 15 dakıka yazısı cıkıyo sonra cıhazla baglantı koptu tekrar deneyın cıkıyo denıyorum olmuyo..

sadep12

sadep12

Üye
bu hariç bütün kodları denememe rağmen başarılı olamamıştım.
verdiğin kodla güncelleştirmeyi yaptım.
teşekkürler kardeşim.

Evet arkadaşlar baya uğraştım ama en sonunda arkadaşımızın verdiği kod ile denediğimde direk buldu bencede o kodu deneyin birde.

sivasli5800

Üye
tahmını sure 15 dakıka yazısı cıkıyo sonra cıhazla baglantı koptu tekrar deneyın cıkıyo denıyorum olmuyo..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefonla ilgili bütün programları kapat telefonu aç kapat baştan güncelle

sivasli5800

Üye
telefonla ılglı program acık degıl zaten.benım bılmedıgım calısan bısey varsa onları nasıl kaptıcam

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
görev yöneticisi ile

F3R1T

Üye
merhaba kardeş bu v40 la ilgili sorum olacaktı yanıtlarsan cok makbule geçer birtürlü yapamıyorum telefonum kendiliğinden guncellenmıyor bende navifirmi indirdim ordan 0591785 (black) e tıklayınca karsısındakı butun dosyaları ındırdım sımdı ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olurmusun bu sekılde update mi etmiş oluyorum telefonumu ?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
nokia software updater ile güncellesene :)

Üst Alt