5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

exhell

Üye
düzeldi. türkçe oldu telefon :) ev ekranını bulamadım ben bahsettiğiniz özellik ne işe yarıyor ve nerden aktif edebiliriz

Progressivity

Progressivity

Üye
HelloOX2 grubu v40 versiyonunun hack yapılamadığını belirtmiş.

fazla sürmez yakında cıkacaktır oda bende o yüzden mevcut hackli sistemin üzerine güncelleştirme yaptım

Emre520

Üye
Ben actım En son 31. guncellemeyı yaptım telelfonunuz en son guncellemeyı yapmıstı dıo 40 ı gostermedi neden :S

Emre520

Üye
Arkadaslar bende gostermıyor bu gunceellemeyi :S

EbiXa

EbiXa

Üye
arkadaşlar normal blue 5800 XM'e navigatör kodu olan "0587676 Euro2 Turkey Navi" kodunu yükleyip güncelleme yapan varmı,bi problem oluyomu? veya extra bi getirisi oluyomu navigator firmwaresinin?

bu-rak

Üye
vay be sonunda muradımıza erdik hee çok şükür

Emre520

Üye
Nemesis dedıgın program mı kusura bakma telden pek anlamıyorum daha :) . Bı sorum daha olucak nadır sana Format attıktan sonra sertıfıkalama ıslemını tekrarmı yapmam gerekıyor ?

exhell

Üye
ev ekranını bulamadım ben bahsettiğiniz özellik ne işe yarıyor ve nerden aktif edebiliriz

aryscat

aryscat

Üye
şu anda güncelleştiriyorum .... :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına döndür çıkar ortaya ya da ayarlardan temaların olduğu bölümde olacak...

helllboyyy

Üye
kinetik scrolling.. Bu özellik tam olarak ne oluyor yokmu açıklayabilecek biri :S Merak ettim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone ekranı gibi kaydırma özelliği..

Emre520

Üye
Nadir soruma cvp werırmısın:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır sertifika imei ye verilir güncellemeyle alakası yok..

helllboyyy

Üye
bide bisiy okumustum bi forumda program falan bakarken telefonun geçerli tema yerine baska tema yükleyip kullandıgınızda performans olarak azda olsa eksilme oluyormu ?

Emre520

Üye
nadir senınle daha serı konusabılıcegım msn face gıbı bı adres verebılırmısın

Üst Alt