Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolasın kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkürler tabikide
Emre520
Üye
Arkadaslar bende gostermıyor bu gunceellemeyi :S
EbiXa
Üye
arkadaşlar normal blue 5800 XM'e navigatör kodu olan "0587676 Euro2 Turkey Navi" kodunu yükleyip güncelleme yapan varmı,bi problem oluyomu? veya extra bi getirisi oluyomu navigator firmwaresinin?
Nemesis dedıgın program mı kusura bakma telden pek anlamıyorum daha . Bı sorum daha olucak nadır sana Format attıktan sonra sertıfıkalama ıslemını tekrarmı yapmam gerekıyor ?
exhell
Üye
ev ekranını bulamadım ben bahsettiğiniz özellik ne işe yarıyor ve nerden aktif edebiliriz
aryscat
Üye
şu anda güncelleştiriyorum ....
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına döndür çıkar ortaya ya da ayarlardan temaların olduğu bölümde olacak...
helllboyyy
Üye
kinetik scrolling.. Bu özellik tam olarak ne oluyor yokmu açıklayabilecek biri :S Merak ettim.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iphone ekranı gibi kaydırma özelliği..
Emre520
Üye
Nadir soruma cvp werırmısın:S
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hayır sertifika imei ye verilir güncellemeyle alakası yok..
helllboyyy
Üye
bide bisiy okumustum bi forumda program falan bakarken telefonun geçerli tema yerine baska tema yükleyip kullandıgınızda performans olarak azda olsa eksilme oluyormu ?
Emre520
Üye
nadir senınle daha serı konusabılıcegım msn face gıbı bı adres verebılırmısın