5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonu usb ye bağladıgınızda telefondan pc suite modunu seçmiyo musunuz arkadaşlar nasıl güncellemez ya ovi suite yada nokia pc suite in son versiyonuda kuruluysa pcde görmesi lazım yani çok ilginç

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mümin bazı dil kodlarına sonra güncelleme geliyor..navi koduna gelmiş..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur Faruk...

helllboyyy

Üye
En Son v31 yüklerken PC ile telefon arasındaki bağlantı gitmiş ve donmustu ve telefonu açamamıstım simdi yine atıorum ins. böle bişiy olmaz yoksa yine hızlı servise 15 ytl bayılmak zorunda kalıcam :)

cabbar007

cabbar007

Üye
hocam pek değişiklil olmamış kinetik eklemişler rehber çubuğu görünümü biraz değişmiş ki keşke değişmeseymiş:D ovi falan eklemiş öyle yazdı çeşitli ovi uygulamarı falan ama gelişmiş gerçekten hızlanma var hafiften mesajda arkadaşlar dikkat edin ağlamayın tam ekran yok diye sola yatırınca seçeneklerde çıkıyor tam ekran yoksa gözükmüyor buda kullanışlı olmuş şimdi font olayını deniyecem eskiden yaptığımda baze karakterler çıkmıyordu bide şimdi deneyim bakalım olmuşmu saygılar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
baya eklenme olmuş..daha fazla umutlu olursak hayal kırıklığına düşeriz..

helllboyyy

Üye
ilk defa yüzüme gözüme bulaştırmadam attım formatı yanlız dikkat telefon açılırken nokia ya msj gönderiyor :)

exhell

Üye

Arkadaşlar product code'i değiştirip v40ı yükledim telefon ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği de yok. İngilizce fw mi yükledim acaba?[sm=alala.gif]

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu her güncellemede yapar..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar product code'i değiştirip v40ı yükledim telefon ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği de yok. İngilizce fw mi yükledim acaba?[sm=alala.gif]
Hangi kodu girmiştin?

helllboyyy

Üye
ZZZzzz hafıza kartımdaki oyunlarımın bazılarını göstermiyor..

helllboyyy

Üye
Hocam Bu kinetik scrolling.. özelligi tam olarak ne oluyor biras açarmısın :)

cabbar007

cabbar007

Üye
ZZZzzz hafıza kartımdaki oyunlarımın bazılarını göstermiyor..
arkadşıam güncelleme yaptıysan hard format atmak zorundasın belki bu güncellemeyle uygun değildir yeni oyunlar yeni programlar bile çıkabilir belkide

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ufuk o zor..

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
HelloOX2 grubu v40 versiyonunun hack yapılamadığını belirtmiş.

helllboyyy

Üye
*#7078# gibi bişiy gördüm bi önceki sayfalarda onu yaptım bütün özellikler geldi qwert klavye gibi ne bilim rehber cart curt.. ama oyunların bazılarını güvenilir bulmadı gibi bi yazı gelmişti sonra oyunları göremedim uygulamalarda daha.

Üst Alt