5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

orage58

orage58

Üye
ya arkadaşlar benm tel red bi türlü güncelleyemiyorum en güncel yazılımdasınız diyor. ama v31de şu anda nemesisten deniyorum ordada error verio. anlamadım gitti adım adım anlatan yok mu yapıyım şunu.. :S:S

majestic_man

majestic_man

Üye
nadir bey bende nsu ve ovi v40 ' ı bulmuyor. dil kodu vb.. bunlar ne işe yarıyor ? neden her telefon güncelleme bulamıyor ve bu değişimler yapılması gerekiyor ? hiç bir oynama yapmadan beklesek normal yollarla ovi vb.. güncellemeleri bulur mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz beklemen gerekir..

helllboyyy

Üye
ya arkadaşlar benm tel red bi türlü güncelleyemiyorum en güncel yazılımdasınız diyor. ama v31de şu anda nemesisten deniyorum ordada error verio. anlamadım gitti adım adım anlatan yok mu yapıyım şunu.. :S:S

Bendede Böle Bi sorun verdi ama sadece Nokia suit ile denemiştim.. Suiti güncelledim Pc yi yeniden baslattım öle denedim Sürümü buldu bu sefer..ki Ben v31 yaparken yazılımı çökertmiş biri olarak tek seferde yapabildim bunu :)

Emre520

Üye
Verdiğin linkteki phoenix lınkı kırık bı bak ıstersen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kırık değil de rapidshare bozuldu..

Emre520

Üye
Baska bı lınk verebılırmısın ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu an işim çok netten bir araştır...

Bosnalı86

Üye
arkadaşlar
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
nss ile produce codu değiştirin nokia software updateyi kullanıp gunceleyin.
Güncellemeler şimdilik sadece bu kodlarda yüklenebiliyormuş... :oke:

helllboyyy

Üye
Menü de Ovi magaza var dokunuyorum fakat açılmıor hiç bişiy. neden olabilir .?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navi kodunu da ekle...

Emre520

Üye
Arkadasım o kodu nasıl degıstırıcez :S:S

Emre520

Üye
nss ile produce kodu nasıl degısıyoooooor

cabbar007

cabbar007

Üye
ovi için internet bağlantın gerekir...

Bosnalı86

Üye
bi yenilik daha farkettim arkadaşlar müzik çalarken ana ekrana döndüğünüzde kontrol tuşları tam ortada kocaman bi şekilde beliriyor,ileri geri we play stop buradan kontrol edebiliyorsunuz,5530 gibi yani:oke: bu özellik sayesinde işte şimdi xpressmusic adına yakıştı :D

Emre520

Üye
:@ delı olucam anlatıp durmayın yaaa :) arkadaslar su guncellemeyı anlatıcak bırı yokmu ?

Bosnalı86

Üye
Tuş kilidi varken çağrı geldiğinde yeni bir ekran var. Bu ekranda Answer (cevap ver) ve Unlock (kilidi aç) butonları var. Tasarımı değil fakat kullanımı iPhone’daki “slide to unlock” butonuna benziyor.
bu damükemmel olmuş,cebimizden çıkartırken yanlışlıkla gelen çağrıyı cewaplama olayı sıfıra indirilmiş arkadaşlarr :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:@ delı olucam anlatıp durmayın yaaa :) arkadaslar su guncellemeyı anlatıcak bırı yokmu ?
Emre kardeşim niye biraz önceki verdiğim yere gitmiyorsun..bizi dinlemezsen yardımcı olamayız..

Üst Alt