5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nadircim işlemci ve ram'de donanımsal bir olay ama iyileştirme yapılabiliyor. Yazılımda kararlılık ve doğru kodlama ile herşey yapılabilir. Lens kısmına lafım yok.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet haklısınız ayarlara yapılabilir..

Progressivity

Progressivity

Üye
kullanıcı tanımlı ayarı kaydedilebiliyor artık kullanıcı tanımlı ayarlarını yaptım kaydetti teli yeniden başlattım kameraya girdim ayarlar duruyo ama her seferinde kullanıcı tanımlı modu seçmek gerekiyor yaw bi düzeltme yapacaksanız tam yapın da bişeye benzesin hayret bişey ya kintic scrolling dışında bişey yok :off: hard format atıp tekrar yüklesek bir şey değişir mi acaba ?

aryscat

aryscat

Üye
Ümitlerin tükendiği yerde yine yaptı kıyağını... I love you nokia...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullanıcı tanımlı ayarı kaydedilebiliyor artık kullanıcı tanımlı ayarlarını yaptım kaydetti teli yeniden başlattım kameraya girdim ayarlar duruyo ama her seferinde kullanıcı tanımlı modu seçmek gerekiyor yaw bi düzeltme yapacaksanız tam yapın da bişeye benzesin hayret bişey ya kintic scrolling dışında bişey yok :off: hard format atıp tekrar yüklesek bir şey değişir mi acaba ?
değişmez Mümin sen de biliyorsun..demekki sadece kinetik var..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Oyunlara yönelseniz ve 3d performansını da bi kontrol etseniz?
Ferrari GT var oyun bölümünde onu daha önce indiren varsa bi açsın hala aynı donmalar söz konusu mu bi söylese? Yada başka bir 3d performası bir oyun. Daha hafif bir oyun olabilir.

Bosnalı86

Üye
arkadaşlar 5530 un ew ekranı gelmiş,yani rehberden sadece 4 kişi deil,bir sürü kişi ekleyip ana ekrandan sağa sola doğru kaydırarak kişilere bakabiliyoruz,kısa yollar aşağıya indirilmiş,tam ekran q-wert klawye gitmiş :@ bi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya:@ incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdan

cabbar100

cabbar100

Üye
arkadaşlar 5530 un ew ekranı gelmiş,yani rehberden sadece 4 kişi deil,bir sürü kişi ekleyip ana ekrandan sağa sola doğru kaydırarak kişilere bakabiliyoruz,kısa yollar aşağıya indirilmiş,tam ekran q-wert klawye gitmiş :@ bi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya:@ incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdan

Arkadaşım telefonu yan çevirsene q-wert klavye tam ekran öyle oluyor galiba.

zfr_1

zfr_1

Üye
tam qwerty gitmemiş telefonu döndürünce otomatik geliyo:D bende ilk başta öyle sanmıştım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki flash video meselesi nasıl?

Bosnalı86

Üye
footğraf geçişlerinde ilk seferden sonra bekleme yapmıyor,yani tek tek fotoğraf bakarken fotoğraf arası geçişlerde fotoğraflar tek bir şeritmiş gibi ilerliyor,bu iyi olmuş...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en büyük sorun flash videoydu o nasıl?

Bosnalı86

Üye
haa ewt klawye yerinde duruyo ama saklamışlar :D daha iyi olmuş kendiliğinden dönmesi,şimdi flash video olayına bakıyorum :d

zfr_1

zfr_1

Üye
flash denemeye çalıştım.. facebooktan video falan izlemeye çalıştım ama loading diyo bekliyo sadece...

Progressivity

Progressivity

Üye

hangi kısayollar aşağıya indirilmiş ya bende niye yok bir değişme üstte duruyor kısayollar 4tane

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yine aynı desene..yine uğraşacağız anlaşılan..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
3D Performası hakkında değişme var mı ?
Nadire katılarak soruyorum Flash sorununa çözüm geldi mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bosnalı86

Üye
klawyede sorun yok,alfasayısal tuş takımını kullanırken teli yan çewirince klawye oluo:D kısayollar yukardan aşağıya inmiş,ew ekranı modunu rehber çubuğu yapın görürsünüz zaten

Progressivity

Progressivity

Üye
hah tamam buldum 5530 gibi olmuş aynı evet :s

Üst Alt