5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

zfr_1

zfr_1

Üye
mesajlar da tam ekran qwerty klavye yok oldu :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni sürümde mi?

By'Se7en

By'Se7en

Üye
kinetic scrolling Essahtan Varmı Yoksa Şakacıktan mı ?

:d:

Resim Paylaşın Lütfen :)

cabbar007

cabbar007

Üye
indiriyorum şuann :d

cabbar007

cabbar007

Üye
allah allah tam ekran olmuyor derken arkadaşım yeni sürümü kurdaysan bi hard format at bi temizlensin kendine gelsin tel sonrada bi soft at tam ayarlı olsun :D

zfr_1

zfr_1

Üye
qwerty klavye yok olmamış.. bende panik oldum telefonu çevirince kendiliğinden geliyormuş pardon:oke:

cabbar007

cabbar007

Üye
:D:D arkadaşım heycanlandım bende lütfen yazarken düşününün:D:DD:D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ah be kardeşim milletin yüreğine mi indireceksin..versiyonu yükleyince hard format atın..

wairhumer

wairhumer

Üye
NSU sürümün eski olmasın kardeşim o zaman bulmaz en yeni sürümünü indir ya ovi suite kur yada nokia pc suite ama en yeni sürümü olsun
Allah razı olsun hocam bırde benım su wıreless sorunu hakkında bılgın warsa cok makbule gecer yardımın :S

mraz

mraz

Üye
ARKADAŞLAR yazılım çıkmış fakat daha onay bekleniyor..şu an kullanılabilir değil.

cabbar007

cabbar007

Üye
:D daha gencim 15 yaşında bir delikanlıya hele 5800 la ilgili lütfen lüfenn:D:D:D

Bosnalı86

Üye
sabahtan beri içimde bi his wardı,sürekli forumu kontrol ediyordum,sonunda geldi :D şuan yüklemeye başladı,umarım herşey istediğimiz kıwama getirilmiştir arkadaşlar,hadi hayırlısı =)

cabbar007

cabbar007

Üye
ne onayı ya indiriyorıum şuan:S

zfr_1

zfr_1

Üye
Pardon ya özür dilerim .. ama hayatınıza heyecan geldi en azından de mi?:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe don't panic..

cabbar007

cabbar007

Üye
nasıl bir pskolejim varsa moralim son aylardır çok kötü ama nokya moralimi düzeltmeye yetti arttı:D:D

zfr_1

zfr_1

Üye
Şimdi de hard format atayım sizi mi kıracam :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kullanan varsa ilk izlenimleri paylaşsın artık çatlıcam sabahtan beri içimde olacak bişiyin beklentisi vardı yüreğimi daraltıyordu bu olcakmış demekki heyecandan gebercem şimdi biri ilk izlenimleri versin. İşlemci ve Ram gücünde iyileşme var mı? Kinetik kaydırma geldi mi? 3D'de iyileşme söz konusu mu? vs. vs. vs. bütün soruları cevaplayacak bi konu açılsın... Yarın güncelleticem ben...

cabbar007

cabbar007

Üye
şuan bitti biticek arkadaşım anlatıcam benle kal:D

Üst Alt