hard format atıp tekrar yüklesek bir şey değişir mi acaba ?değişmez Mümin sen de biliyorsun..demekki sadece kinetik var..kullanıcı tanımlı ayarı kaydedilebiliyor artık kullanıcı tanımlı ayarlarını yaptım kaydetti teli yeniden başlattım kameraya girdim ayarlar duruyo ama her seferinde kullanıcı tanımlı modu seçmek gerekiyor yaw bi düzeltme yapacaksanız tam yapın da bişeye benzesin hayret bişey ya kintic scrolling dışında bişey yokhard format atıp tekrar yüklesek bir şey değişir mi acaba ?
bi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya
incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdanarkadaşlar 5530 un ew ekranı gelmiş,yani rehberden sadece 4 kişi deil,bir sürü kişi ekleyip ana ekrandan sağa sola doğru kaydırarak kişilere bakabiliyoruz,kısa yollar aşağıya indirilmiş,tam ekran q-wert klawye gitmişbi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya
incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdan
arkadaşlar 5530 un ew ekranı gelmiş,yani rehberden sadece 4 kişi deil,bir sürü kişi ekleyip ana ekrandan sağa sola doğru kaydırarak kişilere bakabiliyoruz,kısa yollar aşağıya indirilmiş,tam ekran q-wert klawye gitmişbi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya
incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdan
Mümin hard format atacaksın..yenilikleri anca öyle görürsün..hangi kısayollar aşağıya indirilmiş ya bende niye yok bir değişme üstte duruyor kısayollar 4tane