5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ya elma yiyordum yoksa sen beni geçemezsin..:ehe

exhell

Üye
ikinizede teşekkürler yine kurtardınız beni =)

Bosnalı86

Üye
walla bnde bi yandan photoshopta çalışıyorum,bi yandan foruma konu hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum abi,elma yemek photoshop çalışmaktan daha kolay olsa gerek :kop:

wairhumer

wairhumer

Üye
bırı bana nemesis de nasıl degısıklık yapıcamı bır anlatır mı hala guncel surum gorunmuyor da

majestic_man

majestic_man

Üye
gidip gelip düşünüyorum sizce dil kodunu değiştirip yeni yazılımı kurayım mı garantide sıkıntı olur mu ? hangi dil kodunu seçmeliyim

exhell

Üye
şimdi benim telefon henüz 2 günlük. yüklediğim bir uygulama yok daha, önereceğiniz program/oyun/tema veya herhangi birşey varmı üstadlar?

harun12345

harun12345

Üye
V40 çıktığı için çok heyecanlandım ancak ilk izlenimim her telefonun yazılımı görmediği idi tam nemesis olayına girişecektim ki telefon yazılımı gördü.İndirmeye başladı 120,125 mb derken indirme bitti ancak sevincime gölge düştü bana şu hatayı verdi ''nokia sofyare updater yazılımı üç kere indirmeyi denedi ancak başarısız oldu bunun nedeni düşük kalitesiz internet olabilir falan filan...Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?(İnternet 8 mbps):hmmm:nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gidip gelip düşünüyorum sizce dil kodunu değiştirip yeni yazılımı kurayım mı garantide sıkıntı olur mu ? hangi dil kodunu seçmeliyim
garantide hiçbir sorun olmaz..güncellemyi yapıp eski kodunu tekrar girebilirsin..Navi kodunu seç bence.

EbiXa

EbiXa

Üye
arkadaşlar normal blue 5800 XM'e navigatör kodu olan "0587676 Euro2 Turkey Navi" kodunu yükleyip güncelleme yapan varmı,bi problem oluyomu? veya extra bi getirisi oluyomu navigator firmwaresinin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar normal blue 5800 XM'e navigatör kodu olan "0587676 Euro2 Turkey Navi" kodunu yükleyip güncelleme yapan varmı,bi problem oluyomu? veya extra bi getirisi oluyomu navigator firmwaresinin?
eksta getirisi navigasyon programı olan Nokia MAPS i bedava kullanıyorsun gps çekimi daha güçlü oluyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil kardeşim..

wairhumer

wairhumer

Üye
hocam werdıgın lınkdekı msj ı okudum hersey ıyı guzel fakat hangı kodu yazarsam yazayım nsu telefonu gormuyor halıylede guncelleyemıyorm :(

Emre520

Üye
Ne desenız haklısınız bu aksam bende bı ugursuzluk var :) kodu deıstırırken sol alt kosede error dıyor neden ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodları tam kaydettiğinden emin misin? çıkması lazım..

exhell

Üye
şimdi benim telefon henüz 2 günlük. yüklediğim bir uygulama yok daha, önereceğiniz program/oyun/tema veya herhangi birşey varmı acaba?

Emre520

Üye
Product code un karsısına verdıgın kodu yazdım olmadı error dedi :S

fatih82

fatih82

Üye
anca güncellemeye başladım ama işim daha uzun cafede net bağlantısı çok yavaş oysa en hızlı net burada vardı ama sabaha kadarda sürse güncelleyeceğim cihazı bakalım nasıl olacak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman nemesiste hata var..programı kapat pc yi yeniden başlat..önce programı aç sonra usb ile telefonu tak birde böyle dene..

Üst Alt