bilemicem dostum ama bayada kurcaladım radyoyu bi sorun çıkarmadı rds dahil ev ekranına çıkan kısa yollar dahil normal çalışıyor. sanırım herkezde bu sorun yok ilginçmüzik çalarda sorun yaşamadım da radyoda sorun raşıyorum ayrıca çoğu v40 da olan bir sorunmuş galiba nette de bahsetmişler bu hatadan
bide tekrar sormak istedim orjinal kodu yine girmem şart mı bilgi verirseniz memnun olurum. şunuda belirteyim ilginçtir nokia ya 2.sert e mailime karşılık aradılar telefondan ve türkiyede çıktığını ama her koda yollanmadığını söylediler güncellemenin ama en yakın serviste yapıldığını belirttiler bilginize. son bişey daha belirteyim kodu değiştirmeden önce nokianın sitesinde benim kodla baktım koptum benim versionu v20 diiyor ve güncelle diyor oysa benim version v30 bırakın v40 ı v31 bile vermemişler benim koda komik 
evet tuş aç dersen istediğin işlemi gene yaparsınbi özelliği daha var sabah alarımı kurdum alarım çalınca durdur veya erteleye basıyorum hiç bi işlem yapmıyor eski versiyonda yani v31e öyle bi sorun yoktu bide telefon arama gelince aynı sorun var sustur veya reddet yapamıyorum
evet aynı problem bendede var işteo yüzden bende v40 ara bişiy gibi geliyor 1 ay kalmaz biüstü çıkacak eminimMerabalar arkadaslar 5800 v40 i yukledim. calisiyor ama menu gecislerde duraksiyo gec aciliyo daha once v31 vardi orjinal ustundeki gayet gecisler cok iyidi ama bu v40 da telefonda yavas menu gecisleri basladi sorun ne olabilir ???!!!! yardim!!!!!
hocam sesi açtım yan taraftan yine gelmiyoryandaki ses düğmesinden sesi açacaksın..![]()