5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

ozn429

ozn429

Üye
tamam teşekkür ederim.

csher

csher

Üye
çok güzel son sürüm denemenizi tavsiye ederim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel ama bazı sıkıntıları var mesela radyo donması gibi..

svseke58

Üye
Ben deniyorum ama Telefonu Kurtar cinsinden bir uyarı geliyor bağlantı koptu cart curt diyor...Nasıl ve ne yapmam lazım?

strong-dealer

strong-dealer

Üye
tesekkurler simdi akici bi sekilde calisiyo . yuklemeden sonra reset atmak yeterli menu gecislerinde hizi arttiracak :)

dursunali99

Üye
beyler v40 çıkalı bayağı oldu ama ne ovide buluyo ne nsu da ne yapıım:bilmm:allalla:Şu product cod u da fazla bilmiyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle kod değiştirilip güncelleme anlatılıyor..

viranufuk

viranufuk

Üye
nadir hocam senin dedğin yerden sesi indirdim fakat baktım zaten yüklüydü hafıza kartında yine ses çıkmıyor

ertu55

ertu55

Üye
arkadaşlar benim ev ekranında sorun var rehber kısayoluna rehberden kimseyiekleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim ekrandan ekleye basıyorum ama açılır gibi oluyor birkaç denemeden sonra kayboluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemeden sonra hard format attın mı? genelde böyle sorunları hard format atmazsan veriyor..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir abi Güncellemeden Sonra Yapılacakları ßir Konuda Anlatsaq sonra onuda Sabitleseq nasıl olur..Çnki herkez güncelledikten sonra format fln atmıyor..Belki orası dikkatlerini ceker ordan bakarlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım ben daha ne yapabilirim ki..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Anlattın ama baqsana o bile milletn dikkatini ceqmiyor..Sabitlense Daha dikkat cekici olabilir..ama arkadaslar genelde aramaktansa direq konu acıyorlar..Buda can sıkıyor Malesef..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
napalım okusunlar..konu açılsın canım..forum böyle işleyecek..

mert007

Üye
Benim telefonum kırmızı ama ben mavi olan kodu girmişim nasıl değiştirebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle nasıl yapılacağı anlatılıyor..

mert007

Üye
Tamam yazıyor yazmasına da ben mavi olan kodu girdim v40 şu anda ama benim telefonum kırmızı temayı nasıl kırmızı yapabilirim mavi olan kodu girdiğimden tema da mavi oldu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede o tema verildi..bir ararsan bulursun..

ertu55

ertu55

Üye
güncellemeden sonra hard format attın mı? genelde böyle sorunları hard format atmazsan veriyor..

evet attım nadir başka bi sorun yok sadece bu var geri kalan herşey 10 numara buna bi anlam veremedim nasıl yapacağız ya başka bi kodla denesem güncellemeyi olurmu şu anda v40 ama güncellenirmi tekrar kodu değiştirsem

Üst Alt