Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 çıkmıştır..
Sponsorlu Bağlantılar
ozn429
Üye
tamam teşekkür ederim.
csher
Üye
çok güzel son sürüm denemenizi tavsiye ederim..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
güzel ama bazı sıkıntıları var mesela radyo donması gibi..
svseke58
Üye
Ben deniyorum ama Telefonu Kurtar cinsinden bir uyarı geliyor bağlantı koptu cart curt diyor...Nasıl ve ne yapmam lazım?
strong-dealer
Üye
tesekkurler simdi akici bi sekilde calisiyo . yuklemeden sonra reset atmak yeterli menu gecislerinde hizi arttiracak
dursunali99
Üye
beyler v40 çıkalı bayağı oldu ama ne ovide buluyo ne nsu da ne yapıımŞu product cod u da fazla bilmiyorum...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle kod değiştirilip güncelleme anlatılıyor..
viranufuk
Üye
nadir hocam senin dedğin yerden sesi indirdim fakat baktım zaten yüklüydü hafıza kartında yine ses çıkmıyor
ertu55
Üye
arkadaşlar benim ev ekranında sorun var rehber kısayoluna rehberden kimseyiekleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim ekrandan ekleye basıyorum ama açılır gibi oluyor birkaç denemeden sonra kayboluyor
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
güncellemeden sonra hard format attın mı? genelde böyle sorunları hard format atmazsan veriyor..
aliçoooo
Üye
Nadir abi Güncellemeden Sonra Yapılacakları ßir Konuda Anlatsaq sonra onuda Sabitleseq nasıl olur..Çnki herkez güncelledikten sonra format fln atmıyor..Belki orası dikkatlerini ceker ordan bakarlar..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım ben daha ne yapabilirim ki..
aliçoooo
Üye
Anlattın ama baqsana o bile milletn dikkatini ceqmiyor..Sabitlense Daha dikkat cekici olabilir..ama arkadaslar genelde aramaktansa direq konu acıyorlar..Buda can sıkıyor Malesef..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
napalım okusunlar..konu açılsın canım..forum böyle işleyecek..
Tmm Nadir abi nasıl istersen..ßn fikrimi belirtMeq istedim
mert007
Üye
Benim telefonum kırmızı ama ben mavi olan kodu girmişim nasıl değiştirebilirim?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle nasıl yapılacağı anlatılıyor..
mert007
Üye
Tamam yazıyor yazmasına da ben mavi olan kodu girdim v40 şu anda ama benim telefonum kırmızı temayı nasıl kırmızı yapabilirim mavi olan kodu girdiğimden tema da mavi oldu.
evet attım nadir başka bi sorun yok sadece bu var geri kalan herşey 10 numara buna bi anlam veremedim nasıl yapacağız ya başka bi kodla denesem güncellemeyi olurmu şu anda v40 ama güncellenirmi tekrar kodu değiştirsem