5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yandaki ses düğmesinden sesi açacaksın..:ehe

strong-dealer

strong-dealer

Üye
Merabalar arkadaslar 5800 v40 i yukledim. calisiyor ama menu gecislerde duraksiyo gec aciliyo daha once v31 vardi orjinal ustundeki gayet gecisler cok iyidi ama bu v40 da telefonda yavas menu gecisleri basladi sorun ne olabilir ???!!!! yardim!!!!!

mito1172

mito1172

Üye
müzik çalarda sorun yaşamadım da radyoda sorun raşıyorum ayrıca çoğu v40 da olan bir sorunmuş galiba nette de bahsetmişler bu hatadan
bilemicem dostum ama bayada kurcaladım radyoyu bi sorun çıkarmadı rds dahil ev ekranına çıkan kısa yollar dahil normal çalışıyor. sanırım herkezde bu sorun yok ilginç:evet: bide tekrar sormak istedim orjinal kodu yine girmem şart mı bilgi verirseniz memnun olurum. şunuda belirteyim ilginçtir nokia ya 2.sert e mailime karşılık aradılar telefondan ve türkiyede çıktığını ama her koda yollanmadığını söylediler güncellemenin ama en yakın serviste yapıldığını belirttiler bilginize. son bişey daha belirteyim kodu değiştirmeden önce nokianın sitesinde benim kodla baktım koptum benim versionu v20 diiyor ve güncelle diyor oysa benim version v30 bırakın v40 ı v31 bile vermemişler benim koda komik :D

mm_mm

mm_mm

Üye
bi özelliği daha var sabah alarımı kurdum alarım çalınca durdur veya erteleye basıyorum hiç bi işlem yapmıyor eski versiyonda yani v31e öyle bi sorun yoktu bide telefon arama gelince aynı sorun var sustur veya reddet yapamıyorum
evet tuş aç dersen istediğin işlemi gene yaparsın
,

--------------- Ekleme ---------------

Merabalar arkadaslar 5800 v40 i yukledim. calisiyor ama menu gecislerde duraksiyo gec aciliyo daha once v31 vardi orjinal ustundeki gayet gecisler cok iyidi ama bu v40 da telefonda yavas menu gecisleri basladi sorun ne olabilir ???!!!! yardim!!!!!
evet aynı problem bendede var işteo yüzden bende v40 ara bişiy gibi geliyor 1 ay kalmaz biüstü çıkacak eminim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra telefon ahard format atacaksınız arkadaşlar..yoksa bu tür sorunlarla karşılaşırsınız..

ortioktay

ortioktay

Üye
tuş kilitliyken durdur veya erteleyi sürükleyerek kullana biliyiyorsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ses dosyasını yüklediğinden emin misin?

viranufuk

viranufuk

Üye
doğrudur yükledim nokianın kedndi sitesinden hatta waptan indirdim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim verdiğim haritadaki sesi indir..symbian os 9.3 gps bölümünde..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet benim konum var orda..harita ve Türkçe ses diye..

viranufuk

viranufuk

Üye
indiriyorum

naklovy

Üye
nadir hocam konuyla alakalı değil fakat bir sorum var .5800 da tel hafızası günden güne azalıyor.internet gizlilik verilerini siliyorum diğer tarayıcların geçmişini siliyorum programları hafıza kartına kuruyorum fakat tel hafızası azalıyor bunun için boşaltmamız gereken bir dosya , klasör var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır yok..kurduğun programların uzantıları azaltıyor hafızayı..yapacak birşey yok..

naklovy

Üye
saol üstad.yapacak birşey yoksa hafıza iyice azaldığı zaman format atacaz demek........

ozn429

ozn429

Üye
arkadaşlar 5800 a son güncellemeyi yağtım ancak ana kamera zoom yapmıyor. ön kamerada çalışmıyor. ne yapmam lazım bilgisi olan varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nasıl hard format atılacağını anlattım..ordan bakarak hard format atacaksın..

ozn429

ozn429

Üye
telefonu hard format manyağı yaptım her seferinde böle olmuo. değişen hiç bişe yok. ön kamera hç açılmıor. ana kamerada zoom yapmıyor.:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu yeniden güncelle..aynısını yaparsa teknik servise gönder..

Üst Alt