kurt_eren_1905
Üye
format için telefon kapalıyken sırayla yeşil,,kırmızı,,kamera tuşuna basıp telefonun açma tuşuna basıp açıyoruz nokia yazısı gelene kadar elini çekme güvenlik kodunu sorar değiştirmediysen 12345 dir..tusları kitleyip dene olcaktır.
Nadir abi bn format atmadm gayet gsl btun ozellkleri kullanıyorum.
Format nasıl atılır?
ya dostum bu dns adresi için 4.2.2.5 demişsin ya 1.dns adresi var bi de 2. dns var bi de ip var ip nin de numarasını değiştirirsem daha birsürü numara çıkıyor yine böyle 4 haneli..bunlardan hangisine bu numarayı girecemarkadaşlar güncellemenin tam halini görmek için hard format atacaksınız yoksa bir sorun verir...
arkadasım cihazı usb den çıkar usb kablosunu pcdende cıkar sora teli aç yeniden dene bnde aldım bu hatayı ama öle oldu heralde herkes almıştır... merak etme telin açılıo bişi olmuo..
ya? nadir hocam. kusura bakyın sizide yoruyoruz ama?sen bana ne yaptığını anlat ben de sana ne yapman gerektiğini söyleyim..
ya dostum bu dns adresi için 4.2.2.5 demişsin ya 1.dns adresi var bi de 2. dns var bi de ip var ip nin de numarasını değiştirirsem daha birsürü numara çıkıyor yine böyle 4 haneli..bunlardan hangisine bu numarayı girecem
eyvallah kardeş bakiim bi deniim..bu arad kd dediğim gibi di mi 4.2.2.5ip girmene gerek yok ip kısmını değiştirme hiç sadece birincil ve ikincil dnsleri gir yeterli
IPv4 kısmına gireceksin bu dns adreslerini
hard format atarsan herşey silinir telefon hafızasında olsa bile baştan kurgüncelledikten sonra hart format attım ama hafıza kartındaki uygulamalar görülmüyor uygulamalar menüsünde görülmesi için ne yapabilirim ?
arkadaşım 5800 fun clupta ilk sayfanın 9.mesajına bak orda yaza ntelefonun rengi hangisiyse o kodları kullan ben orda yaptım güncelledimya? nadir hocam. kusura bakyın sizide yoruyoruz ama?ben bu güncellemeyi beceremedim?
ben şimdi derdimi uzun uzun anlatayım.
şimdi 5800 kıbrıstan aldım geldim. burda kapalı calısmıyo bende gittim bugun actırdım. daha sonra gösterdiğiniz sekilde pc suite pcme kurdum. sonra sowtfare uptaderide kurdum. telefonu pcye tanıttım. ama aynı hatayı yine aldım?dediğin gibi baska pc dende denedim yine aynı?
nokia shopa gittim ordakılerde garantılı degıl die 25 lira para istediler. bende nadir hocama bi danısım ondan sonra olmadı gotururur ordan yaptırrım dedim.
fakat ben bunları yaparken telefonun kodunu NSS programıyla kodunu degiştirdim? yani şimdiki (kodu 0587676 ?? )
orjinal kodu degil yani. nokia shopa gittigimde baktıklarında senin telefonun cok cok eski sürümü dediler. yani suanki sürümü 10.0.010
son bikez daha sansımı deniyim diorum? belki olur..
--------------- Ekleme ---------------
ya? nadir hocam. kusura bakyın sizide yoruyoruz ama?ben bu güncellemeyi beceremedim?
ben şimdi derdimi uzun uzun anlatayım.
şimdi 5800 kıbrıstan aldım geldim. burda kapalı calısmıyo bende gittim bugun actırdım. daha sonra gösterdiğiniz sekilde pc suite pcme kurdum. sonra sowtfare uptaderide kurdum. telefonu pcye tanıttım. ama aynı hatayı yine aldım?dediğin gibi baska pc dende denedim yine aynı?
nokia shopa gittim ordakılerde garantılı degıl die 25 lira para istediler. bende nadir hocama bi danısım ondan sonra olmadı gotururur ordan yaptırrım dedim.
fakat ben bunları yaparken telefonun kodunu NSS programıyla kodunu degiştirdim? yani şimdiki (kodu 0587676 ?? )
orjinal kodu degil yani. nokia shopa gittigimde baktıklarında senin telefonun cok cok eski sürümü dediler. yani suanki sürümü 10.0.010
son bikez daha sansımı deniyim diorum? belki olur..
beyler yeni sürüm ile ilgili youtube videoları izlerken birşey dikkatimi çekti. Menülerden menülere geçiş yaparken iphone dakine benzer animasyonlu geçişler görüyorum. (örnek :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Benim telefonumda öyle birşey olmuyor. normal basit bir geçiş efekti ile geçiyor.
Sizde durumlar nasıl?
pardon yeni link http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.htmlarkadadaşım burada 9. mesaja bak anlatım mevcut http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?