5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
nadir bey v40 sorunsuzca yükledim hiç bi sorun yok şimdilik bu hack işine gelince hellox 2 yi bi arkadaş ocak ayı son sürüm n95 e yüklemiş çalıştırmış ben biraz önce opda dan kurcaladım sertifikam hemen geldi fakat hellox u tekrar kurarken sertifika hatası veriyor v40 için hackin çıkıp çıkmadıgını nasıl anlıcaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir bey v40 sorunsuzca yükledim hiç bi sorun yok şimdilik bu hack işine gelince hellox 2 yi bi arkadaş ocak ayı son sürüm n95 e yüklemiş çalıştırmış ben biraz önce opda dan kurcaladım sertifikam hemen geldi fakat hellox u tekrar kurarken sertifika hatası veriyor v40 için hackin çıkıp çıkmadıgını nasıl anlıcaz
öncelikle tebrikler yüklemişsin..hack olayı şu an 5800 da olmuyor..çıkınca burda paylaşılır...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ya güncelleme yaparken bağlantı kesiliyor neden

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu bağlantı kesilmesi bugün baya çok oldu..nokia software updater ın arkada çalışan servislerini görev yöneticisiyle kapatın..pc yi yeniden başlatın ve güncellemeyi yeniden deneyin..

cbas

Üye
olmuyor arkadslar yeni güncelleme yok diyor pc sutte

cbas

Üye
hocam bu navi koduyla güncelleyince garmin gibi programlara ihtiyaç kalmıyormu?

Shade.Anqer

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Nokia Softwarenin SOn Versiyonunu İndirdim Bende V30 Ama V40 BUlmadı Kapatıp Dediğiniz Uygulamarı Kapattım Telefonu Kapatıp Açtım. Yine Bulamadı *#0000# ile güncellemelere bak dedim yine Bulamadı Yardımcı Olabilrimisiniz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bu navi koduyla güncelleyince garmin gibi programlara ihtiyaç kalmıyormu?
Nokia Maps sınırsız oluyor..isteğe bağlı olarak diğer programları da kurabilirsin tabii ki..

--------------- Ekleme ---------------

Ya Arkadaşlar Ben Nokia Softwarenin SOn Versiyonunu İndirdim Bende V30 Ama V40 BUlmadı Kapatıp Dediğiniz Uygulamarı Kapattım Telefonu Kapatıp Açtım. Yine Bulamadı *#0000# ile güncellemelere bak dedim yine Bulamadı Yardımcı Olabilrimisiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buranın ilk sayfasında 9.cu mesajda nemesis suite ile Navi kodunu değiştirip Nokia Software Updater ile güncelle..

cbas

Üye
hocam 9. sayfada 4 tane kod var hangisini kullanacaz benim telefon kırmızı ginede navi yazan kodumu girecez?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam 9. sayfada 4 tane kod var hangisini kullanacaz benim telefon kırmızı ginede navi yazan kodumu girecez?
evet navi kodunu gireceksin..güncelleyinc geri değiştirirsin..

cbas

Üye
hocam yine hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun sizden

Shade.Anqer

Üye
hocam benim sürüm V30 Orda Verdiğin Navi Kodunun Başında V31 Yazıyor Ayrıca Ordaki Kodların HiçBiri Olmadı.Update Yapamadım Yardımcı Olurmusun.

cbas

Üye
hocam o sayfada anlattığınız gibi yaptım değiştimi değişmedimi anlamadım sonra pc suıtte güncelle dedim ama malesef gine v40 bulamadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam yapamamışsın tekrar kontrol et..

Progressivity

Progressivity

Üye
yapamamış olma ihtimalin yüksek ayrıca navi koduna güncelleştirme geldi mi tam bilmiyorum ama ondanda olabilir

cbas

Üye
nasıl kontrol edecez o nss programında bi tepki vermedi altta bi yerde ready yazısı yanıp sönyordu olmustur diye düşündüm

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ya tam 90 larda bağlantı koptu ne iş bu ya bizim sunucularımızdan veya sizin internetiniz yavaş olabilir dedi off ben bu nokianın sunucularını ...

Shade.Anqer

Üye
Dediğin Gibi Nerden Baksan 15 Kere Yaptım Dikkatlice Bakıp Yaptım.Ready Yanıp Sönüyor Onun Yanındada Read Dediğimde Yanında Error Yazıyor Write Dediğimdede Tekrar bi Yazı Cıkıp Error Yazıyor 10 Saniye Sonra Programı Kapatıyorum.Her Yolu Denedim Yazılım Yok Diyor..

Üst Alt