5800 v40 çıkmıştır..

dokunmatiği iyileşmiş gibi sanki ama kinetic scrolldan dolayı seçme işlemi gecikiyor gibi

tnt77

Üye
Dğerli arkadaşlar telefon ayarları diye bir bölüm gelmiş orada yaz.güncelle var adobe flashlite 3.1 e basıyorum güncelleme başarısız diyor. Ayrıca facebook taki videoları hala seyredemiyorum.
video üstüne tıklıyorum yeni güncelleme vardiyor yap diyorum.
1İşlem başlatılamıyor. Yükleyici zaten kullanılıyor." diyor ne buya bilen varmı.

By'Se7en

Üye

Ben bakıyorum şimdi ve güncelliyor sorun yok
Sen kendi telefonunu bi hard format yap + wi-fi ile bağla

arkadaşlar ben teli güncelledim format ta attım tele ama tuş kilidiyken birisi ararsa ekran kaydırmamı neyse çıkmıyor

korlof

Üye
ben dün akşam bu programı kurdum knetic scrolling eklenmiş, ev ekranı 5530 şeklinde olabiliyor, kimi zaman telefon çaldığında iphone benzeri sağa/sola parmakla sürerek açabiliyorsunuz. (her aramada yapmadı, 1/2 kere görebildim ama çok hoşuma gitti.) Metin girişlerinde ekranı yatay yaptığınızda otomatik q geniş klavye çıkıyor Dikey tutarken q klavye seçimi iptal edilmiş. Menü geçişleri hızlanmış. Menülerde revizeler yapılmış.
Yeni güncellemelere yön verebilmek için nokia tarafında sıkıştırmalar yapmak gerekecek sanırım ))) Ben özellikle ekrana kısayolları kendim eklemek istiyorum. 4 adet kısayol yeterli değil bence...Menüler konusunda nokia.nın bence biraz daha çalışması gerekecek.

elguabo

Üye
arkadaşlar nss ile güncelledim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gözünüz aydın..

mesaj yazmada donma problemi varmı arkadaslar düzelmişmi

By'Se7en

Üye
Nadir Ben Navi olayını Garmin Mobile XT v5.00.50 ile çözdüm çokta kapsamlı hem tel orjinal yazılımında...
Ama Ovi üzerinden Windows Live Messenger kurulumu yapamadım :S bunu yaşayan başkaları varmı Nimbuzz kurdum :S

bende var pc ye atmıştım ne olur olmaz diye msn ovi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun..

bende R&D sertifikası eksik diyip güncelleme yapmıyor ne yapmam lazımn_?

nadir abicim bu video oynatma sorununu halletmişlermi bence en büyük eksiklerden biriydi...

efe574

Üye
arkadasım ben yapamadım nss görmuyor daha acık yazarmısın bunu