ben nss telefonun kodunu değiştirip v40 yükledim..bu arada bu bilgiyide nadir e borçluyum mükemmelsin dostum...acaba bu kodun değişmesi bi sorun yaratır mı bu nu soracaktım nadir dostum...
ya yenilikler neler ya..ben de navi yaptım şimdi ama kinetic scrolling olayı ne yani..ne işe yarıyor...başka neler var..haritalarda gps yol tarifi kullanabilecek miyim mesela..sınırsız navigasyon ne oluyor...???*
ya yenilikler neler ya..ben de navi yaptım şimdi ama kinetic scrolling olayı ne yani..ne işe yarıyor...başka neler var..haritalarda gps yol tarifi kullanabilecek miyim mesela..sınırsız navigasyon ne oluyor...???*
arkadaslar yazılım güncellemenin en sağlam yolu telefon menüsünden güncellemek bildiğim kadarıyla ama nedense yeni güncelleme bulunamadı diyor bu konuda beni yardımcı olabilecek birileri varmı aceba?
kardeşim senin telefonun dil koduna güncelleme gelmemiş birkaç gün bekle bekleyemezsen nemesis suite var onunla telefonunun dil kodunu değiştirip dene..ayrıca telefondan güncelleme en sağlam güncelleme yolu değil..
kardeş sen kurdun mu ben nokiasoftware ile kontrol ettim hiç bir yazılım güncellemesi cıkmıyor ama senin gönderdiğin ekran görüntüsündeki programla çikıyor anlamadım ben nokianın orjinal yazılımı neden bulamıyor bu güncellemeyi aaba