5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farklı bir usb portunda dene..

wairhumer

wairhumer

Üye
Nadir hocam konumuz dısında ama sormadan edemıcem sızce ben telefona bı hard format atsam wıreless olayı duzelır mı sorun neyden kaynaklanıyor cozemedım daha once bır kez okulumun yakınlarında sıfresız wıreless bulup youtube a gırmeye calıstım fakat telekomunıkasyon uyarısı werdı bır kezde google a gırdım dahada gıremedım zaten otobuse bındım oradan uzaklastım bu ıkıncı denemem we ewde kablolu modem kullanıyorm fakat arkadasdan usb adapter aldım wıreless ıcın goruyor telefon modemı baglanıyorum hıc bır sorun yok tek sorun nete baglanırken ag gecıdı cevap vermıyor dıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir hocam konumuz dısında ama sormadan edemıcem sızce ben telefona bı hard format atsam wıreless olayı duzelır mı sorun neyden kaynaklanıyor cozemedım daha once bır kez okulumun yakınlarında sıfresız wıreless bulup youtube a gırmeye calıstım fakat telekomunıkasyon uyarısı werdı bır kezde google a gırdım dahada gıremedım zaten otobuse bındım oradan uzaklastım bu ıkıncı denemem we ewde kablolu modem kullanıyorm fakat arkadasdan usb adapter aldım wıreless ıcın goruyor telefon modemı baglanıyorum hıc bır sorun yok tek sorun nete baglanırken ag gecıdı cevap vermıyor dıyor
modem ayarlarından girip güvenlik ayarını düşürmeyi dene..

borulce

Üye
ülen telefonu ilk çıktığında aldım 820 liraya :D şimdi düştü 530 liraya..birsürü laf söyledim nokai ya :D ama bu güncellemeden sonra içim rahatladı valla verdiğim para boşa gitmedi...(yada kendimi avutuyorum :D )

wairhumer

wairhumer

Üye
fırewall ı mı kastedıyorsunuz cunku aırtıes modem kullanıyorm ve kendı programında o tıp seyler yok anca ıp e baglanıp ordan bısıler yapabılıyorm :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe avutun kendinizi..

ozell91

Üye
ben 900 liraya sakaryadaki ilk 5800 ı almıştım :))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fırewall ı mı kastedıyorsunuz cunku aırtıes modem kullanıyorm ve kendı programında o tıp seyler yok anca ıp e baglanıp ordan bısıler yapabılıyorm :)
üff yaa senin iş zor tam yeni güncellemeye odaklanmışken..valla canım şu an ona hiç yoğunlaşamıyorum bu bölümde bu konu ile ilgili bir konu açılmıştı..oraya baksan..

wairhumer

wairhumer

Üye
bu arada telefon guncellenmıstır heyecanla telefona sarılıyorm :)

orage58

orage58

Üye
arkadaslar 0559083 kodu yazın sadece wrıte a basın kapatın nemesıs ı sonra nsu a gırın ben oyle yaptım hıc ugrastırmadan hemen halloldu gercı 4 den berı ugrasıyorm pc basında ama olsun degecek ıns herkese yardımları ıcın tskrler sımdı sırada wıreless sorunu war :D

kardeş sana ne kadar teşekkür etsem azdır sayende yükleniyor şu anda :D:D saol saol saol

adamalty

Üye
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza, son 25 mb var güncellemeye hiç de sıkıntı çekmedim ama başlangıçta bu arada ben güncellemeler sırasında hafıza kartını çıkarıyorum sıkıntı yaşarmıyım acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyu ne kadar kişi izliyor öyle..bugün diğer bölümler sustu buraya bakıyor millet..:ehe

Emre520

Üye
Nadir bu guncelleme ne zaman normala doner yanı hıc bı ıslem yapmadan ne zamanguncellıyebılırız ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza, son 25 mb var güncellemeye hiç de sıkıntı çekmedim ama başlangıçta bu arada ben güncellemeler sırasında hafıza kartını çıkarıyorum sıkıntı yaşarmıyım acaba
aman canım sakın dokunma...

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Mrb Nadir Geldim :) Güncellememide Yaptım Cidden Güzel Görünüyor...
Nokia Software Updater benim tel. içinde Güncel dedi sen boşuna uğraşıyorsun dedi Tabi ben o ara kızdım sesimi yükselttim :ehe
Seni az dinleseler çözecekler "NSS" ile çözdüm bende...
Ama bi süre böyle kullanıp Navi ye dönmek gerek diye düşünüyorum :) Map Olayı Gayet Cezbedici :)

adamalty

Üye
dokunma derken kardeş ...

Emre520

Üye
Arkadasım NSS programında hata vermedımı :S Kullandıgın nss programını upload edermısın rıca etsem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mrb Nadir Geldim :) Güncellememide Yaptım Cidden Güzel Görünüyor...
benim tel. içinde Güncel dedi sen boşuna uğraşıyorsun dedi Tabi ben o ara kızdım sesimi yükselttim :ehe
Seni az dinleseler çözecekler "NSS" ile çözdüm bende...
Ama bi süre böyle kullanıp Navi ye dönmek gerek diye düşünüyorum :) Map Olayı Gayet Cezbedici :)
bende Navi kodunu bu yüzden tercih edin diyorum beni çok cezbettiği için..:ehe

Bosnalı86

Üye

dostum sana wireless usb adaptor deil,wireless destekli modem lazım,adaptör alıcıdır,werici deil,doğal olarak ta kablosuz ağ olarak görmeye çalıştığın modemini kesinlikle göremezsin :oke:

Üst Alt