tugrul_27
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam arkadaşım. Öncelikle eline emeğine sağlık. Çok gzel bir fw olmuş. Fakat 5800 ın orjinal oyunlarını buna nasıl yükleyebiliriz. Mesela global racing thunder ve bounce oyunlarını kurmak istiyorum. Fakat Dahili bileşen hatası alıyorum. Bunlarınasıl kurabilirim. Birde yüklemek için sis dosyalarını bana bulabilir misiniz.? Global racing buldum. Fakat bounce yok. Bir tane n8 bounce buldum. Kuruldu fakat açılmıyor. Şimdiden teşekkürler.
tuğrul kardeş selamlar...
yayınladığın cfw'ler son derece kullanışlı ve benim için kullanımı engelleyen hiçbir sorun çıkmadı, ellerine sağlık.
bu aralar yeni bir cfw yayınlamayı düşünüyo musun?
şu an 27.02'de yayınladığın cfwyi kullanıyorum, 03.03'ü yüklemeyi düşünüyorum, yani yeni bitane yayınlayacaksan onu bekleyim diye sordum
kolay gelsin...
kardeşim senden bazı ricalarım var bir kaç değişik ev ekranı,v52 deki t9 u uyarlamanı istiyorum mümkünse sensörleride biraz hızlandırırsan tam süper olacakevet kardeş yeni bitane hazırlıyorum sen şimdilik onu kullan bu günlerde yüklücem sieteye
youtube videoları zaten açıyo da başka sayfalarda açmadıflash lite nin kaçıncı sürümü yüklü video oynatıyormu web te
youtube videoları zaten açıyo da başka sayfalarda açmadı
kardeşim senden bazı ricalarım var bir kaç değişik ev ekranı,v52 deki t9 u uyarlamanı istiyorum mümkünse sensörleride biraz hızlandırırsan tam süper olacak
tamam bekliyoruz sağolasınkardeş biz modder yani modlarız portlama işi ayaprı ve büyük yetenek isteyen bi durum ikincisi sensörüsen istedin diye hızlandırdım kardeş merak etme için rahat olsun ve bi kaç değişklik daha var yeni modlar falan 45 dakikaya hazır olur
evet kardeş yeni bitane hazırlıyorum sen şimdilik onu kullan bu günlerde yüklücem sieteye
bu ne hız böyle, coşmuşsun gene tuğrul kardeş, ellerine sağlık.
bi sorum olacak:
yaptığın fwler arasında en beğendiğin hangisi?
kardeşim bi dur yaa yeter artık ne böletelefon sıyırdı artık kendisini N8 C6 C5 gibi zannediyor hergün flash atmaktan valla bu en son yayınladığın harika ve allaha şükür msj sorununuda 2 gün orjinal yazılımla kullandıktan sonra düzelttim şuan en son yayınladığın yazılım yüklü ve gerçekten mükemmel ki zaten hep mükemmeldi.Arkadaşlar abartmıyorum ve tüm samimiyetimle sölüyorum gözünüz kapalı yükleyin cfw yi inanın asla ama asla bi sorunla karşılaşmazsınız..Teşekkürler herşey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?