tugrul_27
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende şimdi flashladım deniyorum kardeş açılış falan güzel olmuş teşekkürler
olumlu ve olumsuz gördüğüm yerleri şu andan itibaren değerlendirip yazıcam umarım katkısı olur.
-açılışta ram 56.73 gözlemledim(ramblow açıkken)
-hız bakımından bi problem yok
olumsuz bi yerini göremedim daha flash atalı 5 dk olmadı fırsat buldukça yazmaya çalışcam
Bu modder desteği nedir?
avi codec noluyor bu fw yi yapan kardeş pnht de yok böle bişey yalan yanlış şeyler yazmayalımmmmm.............
eline sağlık tuğrul kardeş
kimsenin birşey salladığı yok yanlışlık olabilir ama düzeltilmiştir sallayan falan yok okumadan araştırmadan sataşmayın millete çok biliyorsanız kendiniz yapın fwnizi adam arkasında yaptığı işin harikada olmuş beğenmeyen yüklemez formu kirletmeyin emeğe saygınız olsun yakışmayan üslüplar bunlarneyi araştıracagımı sendenden ögrenmem basbaya sallamışsın bu fw yi yükleyipde avi video oynatan varmı hiç sanmıyorum.... sallama...
kimsenin birşey salladığı yok yanlışlık olabilir ama düzeltilmiştir sallayan falan yok okumadan araştırmadan sataşmayın millete çok biliyorsanız kendiniz yapın fwnizi adam arkasında yaptığı işin harikada olmuş beğenmeyen yüklemez formu kirletmeyin emeğe saygınız olsun yakışmayan üslüplar bunlar
olursa olumsuz yönleri söyle elimden geldiğince düzelticem
tuğrul kardeş cfw genel olarak güzel ama ortam aydınlığına göre ışık sensörü devre dışı bırakılmış sanırım. Bir de dark teması seçiliyken yükleyici barinda bug var. Program yüklenirken sona yaklaşıyor sonra öylece kalıyor ilerlemeden arka planda program yüklendiği halde dolduğu görünmüyor ama programın yüklendiği bilgisi sonradan veriliyor. Dünden beri kurcalamadığım yer kalmadı şimdilik bu kadar bulabildim
ses daha kaliteli, media bara otomatik sensör kısayolu baya iyi olmuş,bir iki ufak modlama da ben yaptım tuş kilidi titreşimi kaldırma,tuş ışıkları modu vs. Eğer ışık duyarlılığı sensörünü halleder ve yeni güncelleme olarak yayınlarsan bu cfwyi uzun bir süre kullanırım. Tebrikler kardeşim başarıların daim olsun
biliyorum arkadaşım cfw de sorun yok sorun benim telefonla ilgili sanırım çözemedim lanet olsun ki...
arkadaşlar bende mesaj sorunu yok saatleri tarihi normal çok fazla mesaj gönderir alırım tuğrul kardeş t9 sözlük birde sensörler biraz zor geldi bana sensörle ekran döndürmede zorluk çekiyorum sallıyorum 2 3 defa ancak oluyo t9 da çoğu sözcüğü bulmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?