5800 uygulama güncelleme diyorum ama göstermiyor.... lütven yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya1993

Üye
    Konu Sahibi
5800 uygulama güncelleme diyorum ama göstermiyor.... lütven yardım
arkadaşlar telefonumu güncellemek isitiyorum uygulama güncellleme girdiğimde uygulama güncelleme listesi yenileniyor diyor 5 10 dk bekliyorum daha sonra ----yenilenemedi daha sonra tekrar deneyin diyor... 20 30 kere denedim ama yine aynı hata veriyor lütven yardım edin v31 sürüm

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar telefonumu güncellemek isitiyorum uygulama güncellleme girdiğimde uygulama güncelleme listesi yenileniyor diyor 5 10 dk bekliyorum daha sonra ----yenilenemedi daha sonra tekrar deneyin diyor... 20 30 kere denedim ama yine aynı hata veriyor lütven yardım edin v31 sürüm
telefonunuzdan *#0000# yapın, sonra karşınıza gelen ekranda seçeneklerden güncellemeleri kontrol et gibi bişii olması lazım. ona tıklayın.(kablosuz bir ağa bağlanıp yapın, yoksa su gibi para gidebilir:))
güncelleme işlemi yapmadan önce telefonunuzu pcsuite ya da ovisuite ile yedekleyin. ya da en azından telefonunuzun içindeki yedekleme aracından rehberinizi hafızakartına yedekleyin.
Bu güncelleme işlemini bilgisayardan da yapabilirsiniz, gerekli anlatımlar var forumda. ama en kolay telefondan kablosuz yardımıyla güncellemek.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce oviden güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt