5800 sarjim cok az gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
5800 sarjim cok az gidiyor
evet baslikta okudugunuz uzere sarjim bayagi az gidiyor bataryayi degistirmeyi dusunuyorum ama orjinal bataryanin fiyati 55tl bu fiyati veremem o yuzden su ttcec bataryalardan almayi dusunuyorum sizce alayim mi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim ki de az gidiyo günde 5 kere şarja takıyom 3g de mi bırakıyon ?

anılbaran

anılbaran

Üye
sakın dostum çakma batarya alma her şeyi çakma al telefonun ama bataryayı alma dostum :oke:

dalyar

Üye
aynı sorun bendede war :S

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede war :S

bu sarjin az gitmesiyle ilgili konu cok oradaki soylenenlerin hepsini yaptim hatta battery life programi var onu kullaniyorum onceden bayagi bir etkisi vardi artik pek etki etmiyo :(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim tel 3g de hiç kullanmadan dursun nerdeyse 6, 7 saatte bitiyo. Bide 3g yi kullanınca 2 saate bitiyor şebeke den gsm al daha çok gider

lolaman

lolaman

Üye
gerçekten çakma batarya alma telefonunun şarjı bozulmuştur bende öyle olmuştu telefonu takıyorsun şarjı dolmuş gibi görünüyor ama dolmuyor bir de başka şarjla şarj etmeyi dene.

Symbianist

Symbianist

Üye
Yan sanayi batarya orjinalin yarı performansına bile sahip değil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çakma batarya alma telefonunun şarjı bozulmuştur bende öyle olmuştu telefonu takıyorsun şarjı dolmuş gibi görünüyor ama dolmuyor bir de başka şarjla şarj etmeyi dene.

baska sarj aletiyle cok sarj ettim hep ayni aslinda ben biraz fazla kullaniyorum ama ilk aldigim zamanlardaki gibi olsun istiyorum bunun icin de yeni batarya sart orjinal alayim bari ama 55 tl cok fazla :( ha birde az once battery extender programini indirdim ise yarayacak gibi

----------Eklendi @ 23:02:46 ---------- Yazıldı @ 22:59:23 ----------

Yan sanayi batarya orjinalin yarı performansına bile sahip değil.

ben perfomansi basta ayni ama cabuk omru bitiyor saniyordum bir sure idare etsin beni diyordum da almayacagim yan sanayi az once okudum internette fazla isininca patlayabiliyormus o sahte bataryalar bunu okuyunca tirstim bu isten

Symbianist

Symbianist

Üye
özellikle internet, wifi ve sarjda ısınıyor. en çok da wifide

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
özellikle internet, wifi ve sarjda ısınıyor. en çok da wifide

ben internete cok giriyorum bir de mesajlasiyorum falan yan sanayi almamak en iyisi telefonu daha cok kullanayim diye hepten gidiverir telefon

omer1230

omer1230

Üye
3g yi kapat kullanmıyorsan bide çelik batarya al 15tl fln bizim buralarda

omer1230

omer1230

Üye
markalarını bilmiyorum ama çelik olduğundan şarjı daha iyi gidiyo diye duydum arkadaşdan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
markalarını bilmiyorum ama çelik olduğundan şarjı daha iyi gidiyo diye duydum arkadaşdan

hmm bi sorusturayim o bataryayi ya aslinda benim korkum o sahte olanlar cok isininca patliyomus ben o bataryayi kullanirsam kesin patlatirim

cohowaen

cohowaen

Üye

nokia 5800 için cameronsino marka 3.7v 2800 mah güçlendirilmiş batarya ile birlikte uyumlu arka kapak gönderiyoruz yada aynı amperaj olan pilde mevcuttur.aynı amperaj bu pil bile nokia marka fabrikasyon gelen batayanızdan bile bekleme süresi daha uzundur.ürün iso rohs ce kalite haklarına sahiptir.4 yıldan beri bu marka batarya satıyoruz bize geri dönüş yapan müşterinin tek söylediği orjinal batayadan daha kaliteli amperaj değerine sahip olduğudur.
saygılar...

tans61

Üye
3g'yi kapatıp Edge kullanırsan internette gezinme hızında büyük bir düşüş olmaz ama şarj süren 2 katına çıkar. ben edge ile kullanıyorum ve telefonun şarjı sürekli elimde olmama rağmen sabhtan akşam yatana kadar gayet iyi yetiyor. hatta whatsapp açık, tel nete bağlı durumda

Symbianist

Symbianist

Üye
3g'yi kapatıp Edge kullanırsan internette gezinme hızında büyük bir düşüş olmaz ama şarj süren 2 katına çıkar. ben edge ile kullanıyorum ve telefonun şarjı sürekli elimde olmama rağmen sabhtan akşam yatana kadar gayet iyi yetiyor. hatta whatsapp açık, tel nete bağlı durumda
maşallah

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar onerileriniz icin cok tesekkur ederim suan battery extender diye bir program kullaniyorum baya etkisi var sarja o program da etki etmedigi zaman orjinal batarya alacagim ve son olarak edge hiziyla internet cekilecek gibi degil acayip yavas oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...