arkadaşlarr şimdi seftirkayı bosverın ne bu acele anlamadım gitti ya turkıyeye gelsin pc yoluyla guncellersınız amma sabırsısınız yaa hem telefonda varmı bi hızlanma filan hissedilir derecede özelikler geldimi yane onu merak edıyorum yuklıyen arkaaşa sormak ıstıyorum v50 ile 51 arasında varmı bı fark???
arkadaşlarr şimdi seftirkayı bosverın ne bu acele anlamadım gitti ya turkıyeye gelsin pc yoluyla guncellersınız amma sabırsısınız yaa hem telefonda varmı bi hızlanma filan hissedilir derecede özelikler geldimi yane onu merak edıyorum yuklıyen arkaaşa sormak ıstıyorum v50 ile 51 arasında varmı bı fark???
millet v60 beklerken v51 geldi bune iş yaa nokia ne yapmaya calışıyokii bu Mail for Exchange ne işimize yarıyoo yarıyacakta bize guncel uygulamalar telefonda performans gerek uff be banane artık hıc guvenım kalmadı nokiaa ya artık bekletimd yok neyse grşz hayırlı ugurlu olsun...
nasıl güncelleme olabilir v60 gelebilir ne alaksı var onu anlamadım v51 yayınlıyacaklarına v60 yayınlarlardı mantıksız geldi bana bunu yayınladıkdan sonra v60 2 yada 3 ay sonra yayınlarlar hem bu gelen özelikler pek iştah acıcı deil neden dıye sorarsanız bizim ve bazı forum sıtelerde yabancıların ıstenılen özelikleri aynı ama v51 ıstenılen özelikler cıkmadı sadece performans ve dokunmatikde iyleştirme geldi video aramasının ıyleştirmesınde ne alaka var onu anlamadım...
Telefonda bu kadar sorun varken, Nokia bu kadar fazla destek veriyorken telefonu tamamen stabil hale gelmeden bırakacağını hiç sanmıyorum. Hala bilininen ve Modifikasyona ihtiyaç duyan bugları var. v60 zaten Nokia tarafından doğrulanmış.
neyse umarım dedigin gibi olur du bakalım v60 ne tur özelikler gelicekk gelmeside kac ayı alıcakk hadi hayırlı ugurlu olsunn nokia yine yaptı yapıcagını) grşz
v50 ile 51 arasında varmı bı fark???
Siz beklemeye devam edin gelince yüklersiniz o zamanda v60 çıkar ne belli
Modifiyeli daha hoş sade olmuş yükledim süper hızlı sanki yeni bir tlf almışım gibi samimi söylüyorum 5800 v50 yüklüydü ama telefondan pek beklentimi karşılamadığını söylemek zorundayım.Şu an bambaşka size bunu söylüyeyim arkadaşım v50 ile v51 arasında uçurum var.Ayrıca modifiye yazılım sevmem v50 de zorunluluktan birazda tlf hızlansın diye yüklüyordum artık gerek yok hem tlf hackli hemde sağolsun arkadaş çok sade bir fw yapmış tam istediğim gibi onunda klavyesine sağlık diyorum.İyi günler....