5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

godfrey02

Üye
bu flashlama işlemi kaç dakika sürer ?
en son loglar =
....................Loader Sent!
Stage 2 starting.................
bu şekilde kaldı bi süredir ve telefonda da bi hareket yok ? kaç dakika sürer ortalama ? beklemem gerekiyor mu ?

kingsaban

kingsaban

Üye
zaten o klasötün içinde

--------------- Ekleme ---------------

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denerseniz sorun çözülecektir.

Eğer söylenilen klasörler yoksa siz oluşturunuz.
zaten o klaörün içinde

berkan216

Üye
bu flashlama işlemi kaç dakika sürer ?
en son loglar =
....................Loader Sent!
Stage 2 starting.................
bu şekilde kaldı bi süredir ve telefonda da bi hareket yok ? kaç dakika sürer ortalama ? beklemem gerekiyor mu ?

flashlama ıslemı en fazla 5 dkk surer arkadsım

exmurat

exmurat

Üye

Error reading phone init data hatasını nasıl çözebilirim ?????

Bi Yardım !

bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ??????

bende de bu sekılde bı sorun oldu ılk basta sora hafıza kartı ve telefon sıfrelerını kaldırdım sende de kesınlıkle hafıza kartında sıfre falan oldugu ıcın yapmıyordur. bı bak

berkan216

Üye
bende de bu sekılde bı sorun oldu ılk basta sora hafıza kartı ve telefon sıfrelerını kaldırdım sende de kesınlıkle hafıza kartında sıfre falan oldugu ıcın yapmıyordur. bı bak
çözüm hafıza kartını formatlamak arkadaslar sonra flashı atın sorunsuz ve super calısıyor :d::d:

etherkes

etherkes

Üye
yeni yükledim sonuçları yakında yazıcam...

ozanulu

ozanulu

Üye
Arkadaşım öncelikle 5800 için hazırladığın firmware yüklediğim birçok firmware den iyi. Senden sadece rica ediyorum , eğer kırmazsan yayınladığın bu firmware de youtube, skyfire gibi programları kaldırırsan ve sadece programsız bir firmware eklersen çok sevinirim. sırf bu yüzden başka firmware kullanıyorum. youtube güncellenemiyor yoksa. Radyo sesindeki kaliteyi başka hiç bir firmware de bulamadım. seninki gerçekten müthiş.

-Birde bazı firmware lerde şu gps modunda şebeke antenini de devreye sokan özelliklerden bahsediliyor. sizce bu mümkünmü. eğer mümkünse bu firmware eklermisiniz.

Şimdiden çok teşekkürler. İyi çalışmalar.:bigstar:

Shade.Anqer

Üye
Hack'ı Yaptım Sonunda Kendi Taktiklerimlen :D Herseyi Yaptım Cok Güzel Eline SağLık =)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Microsoft Security Essentials Türkçe

okan_582

Üye
DaVe BaTısTa slm kardeşim ellerine saglık ama ben yapmadım ama şu var benim merak ettigim ben v40 yükledim ve ayrılık kardeşimin verdigi hacklı sistemi yükledim benim senden istedigim videodaki efektifler yani dönerek acılması animasyonmu diyorsunuz ne diyorsanız hacklı sistemi bozmadan yüklemek yardımcı olursan minnettar kalırım tşklerrrrrrrrrr

@n!wa+*R kardeşim bekliyorum

notjustness

Üye
arkadasim dosyan crc hatasi veriyor. flash atamıyorum

crc hatasını phoneix le alıyorum. tekrar indirdim. gene aynı hata veriyor.

Denibo

Üye
bunu yüklicemde eski orjinal sürüme geçmek istediğimde ne yapıcam ? tekrar v4o ı üstünemi kurcam ?

linkler gitmiş bi el atsanız

zelen86

Üye
bu güncellemeyi yaparken pcde nokia pc suite veya nokia software updater programlarının kurulu olmaSINA gerek var mı??????????

cexen

Üye
maalesef skyfire çalışmıyor ve telefonda yuklu bazı programları batchuninstall programı gostermiyor dogal olarak kaldıramıyorum. skyfireı da guncelleyemiyorum dahili bileşen diyip hata veriyor. siteye girmeye calıştıgımda your country falan filan bişiler cıkıyor oysa normal yuklediğimde boyle bir hata olmuyordu. bunun dışında efektlerden dolayı bazen takılmalar oluyor ama yinede guzel .

Not: sky fire sanırım bizim ülkeden dolayı çalışmıyormuş doğru mudur bilmiyorum ama

halidfirat

Üye
v50.0.005 cikti arkadaslar sahsen yükledim hiz bariz belli ediyor kendini ve artik ana menü ve alt menülerde de kinetik kaydirma var, telefon az daha rayina oturmus gibi ...

Newpronik

Üye
v50 yide bekliyoruz kardeşim

efe574

efe574

Üye
v50.0.005 cikti arkadaslar sahsen yükledim hiz bariz belli ediyor kendini ve artik ana menü ve alt menülerde de kinetik kaydirma var, telefon az daha rayina oturmus gibi ...
en kısa zamanda yukleyecegım eger dedınız dogruysa ..şu v 40 hack ısındende kurtulmus olucam. heycan bastı sımdı

gijbaba

Üye
Arkadaşım 5800 v40 için yaptığın değişimleri v50 içinde yapabilir misin acaba
yaparsan çok makbule geçersin hatta mümkünse daha iii değişimlerde olabilir:oke:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
evet v50 ye rompatcheri gömseniz yeter . birde ben bu sizin v40 ı yüklemiştim ama malesef bundan v50 ye geçemiyorum bu versiyonun product kodunu bilen arkadaş varsa yazabilirmi ?

Üst Alt