5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

hell26

hell26

Üye
Merhaba benim bir sorunum war yardımcı olursanız çok sewinirim. Müziklerim hafıza kartında E\Sounds\Dijital klasörünün içinde Müzik Çalar görüyor herhangi bir sorun yok yalnız Tercihlerden zil sesi ve mesaj sesi olarak ayarlamaya çalıştığımda sadece telefonun orjinal müzikleri war benim hafıza kartında olan müzikleri görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba?

mehce

mehce

Üye
Merhaba bende yüklemeye çalıştım fakat warning başlıklı uyarı sonrası evet deyip power tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Bir süre bekleyip Not found diyor telefon kapalı konumda usb takılı fakat yüklemeye geçmiyor Nasıl çözebilirim.
Ayrıca sorun diye bahsedilen konularda (şarj süresi, font, el yazısı, sensör) ilk mesaja güncelleme yapılması, gün geçtikçe çoğalan mesajları okuyarak zaman kaybetmemek için daha uygun olduğunu düşünüyor ve konuyu açan arkadaştan konu bütünlüğü açısından rica ediyorum. Halen bu romda sorun var mı acaba sorusu kafamda beni aydınlatabilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonunda yine sitedeki başka bir konudan faydalanılarak driver eksikliği giderilmiş ve kurulum yapılmıştır. Harika bir rom . Fakat Rom patcher ne işe yarar içinde ki leri tıkladığın başlarında bir ok işareti oluşuyor bunlar nedir bilemiyorum bu konuda birileri aydınlatırsa sevinirim bu arada el yazısı normal çalışıyor font orijinal font merak edenler için

Tekrar Merhaba sevgili Animator harika bir rom çalışmalarının devamını dilerim Yeni çalışmalarda galeri de kurulan programların ikonlarını görmememizin bir yolu varsa çok iyi olur.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benim bir sorunum war yardımcı olursanız çok sewinirim. Müziklerim hafıza kartında E\Sounds\Dijital klasörünün içinde Müzik Çalar görüyor herhangi bir sorun yok yalnız Tercihlerden zil sesi ve mesaj sesi olarak ayarlamaya çalıştığımda sadece telefonun orjinal müzikleri war benim hafıza kartında olan müzikleri görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Bilmiyorum ama onu müziklere girdiğin zman yani Müzik çalardan seçebilirsin zaten.

Yahu bu v40 şahane olmuş yemişim ifonunu xD emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler :) Birde menüye scroll ekleselermiş dahada bi şahane olacakmış.
Evet,ama o zor yani yapmaya çalışıyoruz,

Teşekkürlerimle.

eros1905

Üye
" Disk hatası - Yazma " Diye bir sorun verdi telefon ilk başta telefonun diski sandım,, sonradan farkettimki hafıza kartım bozulmakla bozulmamak arasnda birşey hale gelmiş.... bunun sebebi nedir, bu olaylardan sonra yandı ...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
" Disk hatası - Yazma " Diye bir sorun verdi telefon ilk başta telefonun diski sandım,, sonradan farkettimki hafıza kartım bozulmakla bozulmamak arasnda birşey hale gelmiş.... bunun sebebi nedir, bu olaylardan sonra yandı ...
Mantıksal olarak bu soru zaten her halikarda yanlış..

Bu tel için bir sistem yani sadece telefona bir işlem uyguluyoruz yani kart ile bir alakamız yok,kaldı ki bu sorunun olması yine seninle ilgili yani hafıza kartına tek çözüm olarak Format atacaksın başka bir yol yok.(ve bu olyadan sonra o sorun çıkmamıştır emin ol:oke:)

efe574

efe574

Üye
ben flas butonuna bastıgımda söyle bır uyarı alıyorum neden acaba . dosyalar yuklenmıyor neden

Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ben flas butonuna bastıgımda söyle bır uyarı alıyorum neden acaba . dosyalar yuklenmıyor neden

Backing up CRT...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Telefonunu bulamıyor..

Heralde şarjın fln bitmiş oda reset atamamış..

Yada teli Pc'ye tanıt bulsun bu USB yolunu fln

exmurat

exmurat

Üye
acma kapatma düğmesine basacaksın bı sn.
o gerısını halledıyo.
ayrıca windows vistada olmuyo xp de denedım oldu arkadaslar ama menu oyle sekıllı degısmıyo hareketler bilmem neler taklalar falan yok gene aynı onu cozemedım.
rompatcher e gırıyorum yesıl yapıyorum o ıkı secenegı install server rp+ ile open4all rp+ yı kapatıp acınca gene yesıl degıl eskı halıne donuyo bırde rompatcherplus_2.3 yuklenmıyor bu dahili bir bileşen dıye uyarı verıyo help mee..

bendede aynı hata var ındırdım acılmıyor nasıl yapacagız bu ısı kafam karıstı sımdı yardımcı olacak yokmu hiççç
sende vista mı kullanıyorsun bende olmustu o sorun xp de yaptım oldu gayette sorunsuz hıcbır uyarı vermedı sende windows7 veya xp de dene vistada enayılık yapıyo

mathman20

Üye
o gerısını halledıyo.
ayrıca windows vistada olmuyo xp de denedım oldu arkadaslar ama menu oyle sekıllı degısmıyo hareketler bilmem neler taklalar falan yok gene aynı onu cozemedım.
rompatcher e gırıyorum yesıl yapıyorum o ıkı secenegı install server rp+ ile open4all rp+ yı kapatıp acınca gene yesıl degıl eskı halıne donuyo bırde rompatcherplus_2.3 yuklenmıyor bu dahili bir bileşen dıye uyarı verıyo help mee..

Ayarlar-Kişisel-Temalar-Genel-Seçeneklerden tema efektlerini açmalısın.
Rompatcher Z ye kurulduğu için her telefon kapanıp açıldığında söylenilen patchleri yeniden açmalısın.

efe574

efe574

Üye
o gerısını halledıyo.

sende vista mı kullanıyorsun bende olmustu o sorun xp de yaptım oldu gayette sorunsuz hıcbır uyarı vermedı sende windows7 veya xp de dene vistada enayılık yapıyo

win 7 var no font dıyor aynısını yapıyorum nerede hata anlamadım arkadasım nasıl olacak bu ıs

@n!wa+*R™;2216542' Alıntı:
Telefonunu bulamıyor..

Heralde şarjın fln bitmiş oda reset atamamış..

Yada teli Pc'ye tanıt bulsun bu USB yolunu fln

telı pc ye nasıl tanıtacagım pc suıt uzerınden baglanıyorum . farklı bır metotd mu var

majorx

Üye
ben bunu yükledim güzel de olmuş herkesin eline koluna sağlık eywallah ama bunu eski haline çevirme şansımız yok mu ?

mehce

mehce

Üye

Backing up CRT...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Aynı sorun bende de vardı usb kablosunun driverlarını yükleyince düzeldi. Driverları
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html
Bu linkteki 3 ve 4 ü yap altta da nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Evet,ama o zor yani yapmaya çalışıyoruz,
Teşekkürlerimle.

Arkadaşım merhaba Eline sağlık gerçekten güzel bir rom hazırlamışsın En taktığım konulardan birisi, Galeride yüklediğimiz programların ikonlarının da görünmesi bu gerçekten çok sinir bozucu bununla ilgili bir çalışman olursa çok sevinirim hatta 5800 da neler eksik bir başlıkta herkes katkıda bulunsa ve yapılabileceklerini bu doğrultuda yapabilsen daha kullanışlı bir rom modifikasyonu olur ne dersin...İyi çalışmalar

olcay.bozdemir

Üye
ben bu hack olayından vazgeçip eski orjinal haline dönmek istiyorum.nasıl yapıcam bunu? yardım eder misiniz?

mehce

mehce

Üye
ben bu hack olayından vazgeçip eski orjinal haline dönmek istiyorum.nasıl yapıcam bunu? yardım eder misiniz?

Bildiğim kadarıyla navifirm ile indirdiğin orijinal dosyaları hiç değişiklik yapmadan aynı şekilde JAF editör ile telefona atıyorsun hepsi bu kadar

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
ya beyler benim telefon nasıl aldıysam öle sadece uygulama ve oyun kurdum ilk kez hack yapcam ve arkadaşın buraya yazdığı hack çok hoşuma gitti ama dediğim gibi ben proffesiyonel değilim sizce telefona hack yapimmi yaparsam bu hackimi yapayım? daha hayatımda hiç bir telefonuma hack yapmadım ilk olcak.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler benim telefon nasıl aldıysam öle sadece uygulama ve oyun kurdum ilk kez hack yapcam ve arkadaşın buraya yazdığı hack çok hoşuma gitti ama dediğim gibi ben proffesiyonel değilim sizce telefona hack yapimmi yaparsam bu hackimi yapayım? daha hayatımda hiç bir telefonuma hack yapmadım ilk olcak.
Bak Hack ne işe yarar;

*Telde kişisel eklemelere izin verebilir

*Telefonun gizli dosyalarını görebilir

*Ve bir sürü şey..

+Bu benim FW dosyam ile zaten kafadan 30 tane özelliği hiç bir şey yapmadan kazanabiliyorsun zaten ;)

Aynı sorun bende de vardı usb kablosunun driverlarını yükleyince düzeldi. Driverları
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html
Bu linkteki 3 ve 4 ü yap altta da nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Arkadaşım merhaba Eline sağlık gerçekten güzel bir rom hazırlamışsın En taktığım konulardan birisi, Galeride yüklediğimiz programların ikonlarının da görünmesi bu gerçekten çok sinir bozucu bununla ilgili bir çalışman olursa çok sevinirim hatta 5800 da neler eksik bir başlıkta herkes katkıda bulunsa ve yapılabileceklerini bu doğrultuda yapabilsen daha kullanışlı bir rom modifikasyonu olur ne dersin...İyi çalışmalar
O ikonların kesin görünür yani format meselesi önleyemeyiz..

Şöyle yap;

Galeride klasör aç ve o ikonları felan onun içine at böylece hem galeri hızlanır hemde gereksiz resler gözükmez:oke:

eros1905

Üye
Hocam Sistem oldu Hafıza kartımı yaktım bi şekilde o olaydan sonra herneysede, Bu Müzik çalarda Kütüphaneyi güncellememe rağmen müzikler gelmiyor Müzik çalara .. bunun modifikasyonla alakası war nasıl çözücez??

intoman

intoman

Üye
bencede telefonun orjinal hali daha güzel ..

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
arkadaşlar bhen sadece '''5800 v4005 new fast efect''' brogramını yüklemek istiyorum ama hangi dosyada daha dogrusu yukleye bilirmiyim

Üst Alt