milestone
Üye
Dostum Euoro 2 Turkey Blue Fimware'yi indir bütün dosyalarını zaten şu anda sende en son sürümü kullanıyorsun V40,özel sürüm yazar ona takılma herkesde var oMerhaba,,
bu ayrıntılı hazırlanmış rehber için öncelikle teşekkür ederim,, ben telefonumu hackleyeceğim lakin öncelikle sormam gereken bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok memnun olurum,,
Bilgiler :
a) Telefonumu yeni aldım, *#0000# tuşladığımda telefonumun versiyonu v40.0.005 ( birde özel sürüm diye bir satır var o ise 40.0.005.C03.01 ) sürüm tarihleri 29-12-2009... ve nokiadan telefonuma uygun indirdiğim software updater'i kullandığımda ise telefonun son sürüm olduğunu söylüyor.
b) Ayrıca *#0000# tuşlandığında telefonun
dil paketi 02
model 5800 xpressmusic
"tür" RM-356 olarak görünüyor.
c) telefonun rengi siyah
Sorular:
1.) yukarıda verdiğim bilgiler ve üstteki resim doğrultusunda navifirm'de "variants" kısmında nereyi seçmem gerekiyor? Çünkü kırmızı ile işaretlediğim I ve II üzerine geldiğimde files kısmında indirilecek dosya isimleri değişiyor.
2.) İkinci olarak telefonum en son firmware'e sahip olduğundan dolayı burada anlatılanları uygulama sırasında herhangi bir sorun yaşarmıyım?
Çok açık bir şekilde yazmaya ve anlatmaya çalıştım, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Güzel anlatım querezma kardeşim,yardımın için sağolasınARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936
SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR
Kardeşim; fedakarlığını alçakgönüllüğüm ile tamamlıyorum,emeğimi göz ardı etmediğin için..nedemek hazır bır paket oldu sen sıstemı baştan yaptın ben sadece bır arada topladım asıl iş sende sana teşekkürlerr.....
Sağolasın dostum evet konuyu nasıl sürekli güncellediğim gibi yorum sayfalarıda aynı hızda cevaplar ile sürüyor.İkinizinde ellerine sağlık,
Birçok yerde olduğu gibi ben yaptım çalıştı gerisinden bana ne yada yazdım yapabilen yapsın yapamayandan bana ne diyerek konuyu öksüz bırakmamışsınız,sorulan sorulara anında cevap geliyor ve yardımı esirgemiyorsunuz,çok teşekkürler...
Bari bir arsızlık daha yapayım bir saatten fazla oldu dosya daha %50lerde keşke rapid'e yükleseydin( pre aldıydım ne güzel indirirdim hemen )
Sağolasın dostum evet konuyu nasıl sürekli güncellediğim gibi yorum sayfalarıda aynı hızda cevaplar ile sürüyor.
Uzun sürebilir kardeşim, çünkü küçük boyutta dosyalar değil sonuçta bütün Firmware dosyaları ve birde kardeşimin verdiği bi kaç oyun,pro felan var extra paket yapmış ondan braz zaman alabilir
HAyır,öyle yapılamıyor yani ya o üç simgeyi koyacan yada koymayacaksın..yani ev ekranı temalaına alternatif olarak ekleyemiyoruzarkadaşım acaba şu telefonun 6 iconlu ev ekranına ve navi iconlu ev ekranına şu üç farklı simgeyi ekleyebilirmisin ana ekrana gelen üç simge varya onu diyorum ....yani dediğim ev ekranı temalarının içine sadece onları koyabilirmisin..çünkü diğerlerini seçincede şu 3 simge olayı üst üste oluyor ana ekranda acaba şu 3 simgeyi 6 icon ve navi ev ekran temalarının içine gömemezmisin...
binbaşım bu sürümden vaz geçip beta1 sürümüne dönüyorum rom u tekrar kuramadım defalarca denememe dediğin gibi iki tane hack path ini aktif etmeme rağmen olmadı kurulmadı verdiğin tüm dosyaları orjinaliyle değiştirdim teli flashladım ama olmuyor beta bir sürümü benim için en iyisi ellerine sağlık
peki neden sonradan kurulacak programlar listesinde verilmiş
--------------- Ekleme ---------------
ve bazı unsigned programları kurmuyor hata veriyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?