fatih82
Üye
O kafayla eklemeyi unutmuşum baba gece k.b.rar dosyası nerde aniwar göremedim
@n!wa+*R™;2184573' Alıntı:O kafayla eklemeyi unutmuşum baba gece k.b.
şimdi bak sana rar'ladım onu indir aç ve Jaf'ı nereye kurduysan Proğram Files'a git "ODEON" klasörünü bul ve bu yapılandrmayı o klasörün içine at kardeşim
İçindeki temalar en fazla 500 kb ve 5230 orjinal temalarıdan çok iyi oldu hatta Maemo 5th teması sürümde temaların olması iyiarkadaşım keşke temaları eklemeseydin isteyen kendi temasını kurardı nasılsa yada 5800 kendi temalarını bulup ekleseydin kendi orjinal kırmızı, mavi , siyah olanları diyorum yani ... birde ana ekran yan dönmüyor bunuda acaba eklentinin içine ekleyebilirmisin...(bu temaları bence kaldır sade nokıa ikonlu siyah bir tema koy bence) teşekürler tekrardan
Oldumu baba?Eyvallah kardeşim
arkadaşlar yukledim elinize sağlık ama. hard format atınca ilk yüklemeden sonraki programlarda siliniyo
anlamadım ben bu olayı. romun içindeki programın silinmemesi gerekmezmi. kafam karıştı walla
Dostum sana yazdım ben o iş uzun diye..Bak ing. tekrar yüklemem için bütün uygulamaların dil yamalrınıda teker tekere atmam lazım o yüzden ekleyemeceğim..Yardımcı olucakmısınŞu ingilizce dil olayında aniwar
@n!wa+*R™;2185512' Alıntı:İçindeki temalar en fazla 500 kb ve 5230 orjinal temalarıdan çok iyi oldu hatta Maemo 5th teması sürümde temaların olması iyi..Dostum bu sitede var ana ekran dönmesi bak bulursun..
--------------- Ekleme ---------------
Oldumu baba?
Hard Format sonrası sadece Rom P. silinir..
Dostum sana yazdım ben o iş uzun diye..Bak ing. tekrar yüklemem için bütün uygulamaların dil yamalrınıda teker tekere atmam lazım o yüzden ekleyemeceğim..
animator__@hotmail.comDostum bi msn versen sadece bi ricam olucak eğer onu yapabilrsen cok sevinirim yani
Dostum yorumun için teşekkürlerÇok güzel olmuş ama bir iki özelliği eksik
--Ovi maps in son versiyonunu Z: ye yüklesen (ücretsiz navigasyon olan)
--Rompatcher programının otomatik yama çalıştırma dosyası var resource içine atılan onu da eklesen ve Rompatcher ı Z: ye gömsen
o zaman mükemmel bir CFW olur diye düşünüyorum .Yine de açılış kapanış ekranlarıyla mükemmel bir firmware teşkkürler emeğin için =)
@n!wa+*R™;2185774' Alıntı:animator__@hotmail.com
Dostum yorumun için teşekkürler
Fakat dediğin gibi Rom P. Z'ye gömmeye çalıştım ve oldu fakat küçk bir sorun var eğer Z'de olursa Oto başlama özelliği kayboluyr öyle yaparsak
Anlamadım Flash atmayı mı başaramadın?yok ben yapamadım ve vazgeçtim.yine de cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bu işi yapabilen birini bulursam ki burda 5800ı bile zor buldum (dicle/DİYARBAKIR)
bırak flash attırmayı..neyse bakalım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?