5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

batukula

Üye
Yaw arkadaşlar @n!wa+*R™ son eklediği sürümde sesli arama çalışıyormu bilen varmı ona göre yükliyeceğimde

emirkan25

emirkan25

Üye
teşeşürler dostum

darksfire

darksfire

Üye
dostum harıtada sorun yasıyorum baglanınca donuyor ve tel reset atıyor..

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
aynen bende haritalarda sorun yaşıyordum ama binbaşım orda yazdığı gibi bekleyince açılıyor.Tek sorun ayarlardan telefon uygulama ayarları konumlama konumlama sunucusu-konumlama sunucusu-otomatik-herzaman sor yap böylece hattan nete bağlanmayacak yani sen izin vermedikçe nete bağlanmadımmıda biraz daha kolay açılıyor sana önerim yol harici yerlerde konumu belirle deme yollar hariç yerde gps seni görmez ozamanda hattan nete girip yerini bulmaya çalışıyor buda 50 kr.

Necmati

Necmati

Üye
çok güzel paylaşım arkadaşım :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadaşlar @n!wa+*R™ son eklediği sürümde sesli arama çalışıyormu bilen varmı ona göre yükliyeceğimde
Bu sürümde Ses komutları bulunmamaktadır.Fakat bugüün belki tekrar bi düzenleme ile onu ekleyebilirim..
teşeşürler dostum
Önemli değil,İyi kullanımlar :oke:
dostum harıtada sorun yasıyorum baglanınca donuyor ve tel reset atıyor..
O tür bir sorun bulunmamaktadır.Test edilmiştir.Lütfen bağlantınızı kontrol edin.

--------------- Ekleme ---------------

çok güzel paylaşım arkadaşım :D
İyi kullanımlar kardeşim..

lord_keles

lord_keles

Üye
ya arkadaşım her şey güzelde şimdi ben bunu yukledim ve diyelim teli satcam alacak adam bunun diger dilleri nerde demezmi tuş acarken titreşimi nerde demezmi bence bazı 5800 a has ozellikleri kaldırmasan ....hadi diger dillere ihtiyac yok kalbul ama tuc acmadaki titreşim bence gerekli gibi genede siz bilirsiniz tekrar tttttttttttttttttttşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..............

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım her şey güzelde şimdi ben bunu yukledim ve diyelim teli satcam alacak adam bunun diger dilleri nerde demezmi tuş acarken titreşimi nerde demezmi bence bazı 5800 a has ozellikleri kaldırmasan ....hadi diger dillere ihtiyac yok kalbul ama tuc acmadaki titreşim bence gerekli gibi genede siz bilirsiniz tekrar tttttttttttttttttttşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..............
Eğer satmayı düşünürsen aynı yöntem ile Modifiye değil eski yani orjinal dosyalarını tele atarsın hiç bir şeyi değişmemiş olur.. ;)

ByOrkO

ByOrkO

Üye
tema efekti yok.ayarlardan açtım fakat hiçbir efekt yok. ama güzel rom eline sağlık

tema efekti yok.ayarlardan açtım fakat hiçbir efekt yok. ama güzel rom eline sağlık

tamam şimdi çalıştı eline sağlık...:ehe

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
hangi tema effekti var adı ne efektin yav şu jaf ı çalıştıramadım arkadaşın windows xp de yapmam lazım

birde firmware modifiye ettikten sonra kendimiz tele yüklemeden kontrol etme şansımız var mı

ByOrkO

ByOrkO

Üye
hangi tema effekti var adı ne efektin yav şu jaf ı çalıştıramadım arkadaşın windows xp de yapmam lazım

birde firmware modifiye ettikten sonra kendimiz tele yüklemeden kontrol etme şansımız var mı

win 7 kullanıyorsan jaf emulatörü sağ tıkla özelliklerden uyumluluğa tıkla orda çalştrma modunu win xp sp3 yap tamam de.sonra çalştr açılacaktır...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

tamam şimdi çalıştı eline sağlık...:ehe
yaa iste keske biraz daha dikkatli ve sabìrli olsak...

hayir yok.

detcal

detcal

Üye
öncelikle elinize saglık...ben bu modifikasyonu yaptım,hersey güzel hatta mükemmel ama navigasyonu acınca bır donma baslıyo ve ardından reset atıyor telefon.ikide bir kendiliginden kasılma meydana geliyor ve yine reset atıyor.tekrar eski yazılımı yükleyince düzeliyor.acaba ben mi yapamadım,yada aynı sekilde sorun yasayan arkadaslar var mı?

ByOrkO

ByOrkO

Üye
öncelikle elinize saglık...ben bu modifikasyonu yaptım,hersey güzel hatta mükemmel ama navigasyonu acınca bır donma baslıyo ve ardından reset atıyor telefon.ikide bir kendiliginden kasılma meydana geliyor ve yine reset atıyor.tekrar eski yazılımı yükleyince düzeliyor.acaba ben mi yapamadım,yada aynı sekilde sorun yasayan arkadaslar var mı?

ben yükledm ve harika orginalden hız performans bakımndan daha ii diyebilirim..gayet kullanışlı birde hacklenmiş olması artısı olarak geliyor...bence biraz yoğunlaş ve dikkatlice kur...ve bir daha uygulama yükleme konusunda sorun yaşama.şiddetle tawsiye ederm...:ehe:megafon:

detcal

detcal

Üye
aynı yöntemle daha önce v40 hack yaptım.sonrada ılk cıktıgı gun v50 yı hack yaptım.fakat bu modifikasyonda sorun yasadım.3 kere denedim.navigasyona ve ovi store girince telefon reset atıyo kendine.nerde yanlıslık var birtürlü çözemedim...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
aynı yöntemle daha önce v40 hack yaptım.sonrada ılk cıktıgı gun v50 yı hack yaptım.fakat bu modifikasyonda sorun yasadım.3 kere denedim.navigasyona ve ovi store girince telefon reset atıyo kendine.nerde yanlıslık var birtürlü çözemedim...
FW sorunsuz ve arkaşında dediği gibi gayet hızlı ve yığınla özellik ile dolu..

Reset atma gibi bir olay bulunmamaktadır ancak Rom Patcher da "C2Z.rmp" adında bir yama var ise onu silin yada kullanmayın buna dikkat edin..

ben yükledm ve harika orginalden hız performans bakımndan daha ii diyebilirim..gayet kullanışlı birde hacklenmiş olması artısı olarak geliyor...bence biraz yoğunlaş ve dikkatlice kur...ve bir daha uygulama yükleme konusunda sorun yaşama.şiddetle tawsiye ederm...:ehe:megafon:
:evet:

detcal

detcal

Üye
vallahi anlamadım gitii ya.cok da hosuma gitti ama sanırım kullanamayacagım...ne yaptıysam olmadı....

flasdan sonra local mode yazıyorya.ondan sonra daha kac dakıka beklıyorsunuz?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
5 saniye anca..

detcal

detcal

Üye
bende baya bı beklıyorum kapanmayınca pılı cıkartıp takıyorum.bu da yuklemede hata yapar mı?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Local Modda asla kapanmaz tabiiki Bataryayı çıkaracaksın..Hataya sebeb olmaz.

Üst Alt