5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

Tracy35

Tracy35

Üye
@n!wa+*R™;2306825' Alıntı:
JAf'ın üzerine gel ve sağ tıkla

Uyumluluk moduna gir ve şunlardan birini seç

Sp2- Sp3 seç uygulandı de ve tekrar açmayı dene :)
[/QUO

çok saol progam açılıyoodu sımdıde bu hatayı verdi

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2306825' Alıntı:
JAf'ın üzerine gel ve sağ tıkla

Uyumluluk moduna gir ve şunlardan birini seç

Sp2- Sp3 seç uygulandı de ve tekrar açmayı dene :)
[/QUO

çok saol progam açılıyoodu sımdıde bu hatayı verdi
JAfı kurdun değil mi yani JAf proğramını C diskine kuracaksın ve Ogm Jaf Em. JAf'ı da aynı dosya içinde bulundurman lazım

Tracy35

Tracy35

Üye
evet kurdum progamları kaldırdım sımdı senın verdigim jaf ındırıp kuruçam olmasa haftaya pazar kurarım artık XpSonrada tele atarım format Neyse Senide fazla meşgul etmeyım yardımın için teşekürler kardeşim

meymenetli

Üye
ovi yine yok. :S:S:S
telefon flash manyağı oldu valla...

:D:D:d

emirkan25

emirkan25

Üye
eline emegine saglık dostum güzel olmuş

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
evet kurdum progamları kaldırdım sımdı senın verdigim jaf ındırıp kuruçam olmasa haftaya pazar kurarım artık XpSonrada tele atarım format Neyse Senide fazla meşgul etmeyım yardımın için teşekürler kardeşim
:oke:
ovi yine yok. :S:S:S
telefon flash manyağı oldu valla...

:D:D:d
bknz:"Not:Nokia Ovi'yi tetikleyen dosya silinmiştir,Ovi açılır bağlantı sorar yalnız Ovi'yi açması çok uzun sürmektedir..O yüzden Ovi hatalı gbi saçma bir yorum kullanmayınız bilginize."
:D:D: telefona devamli Flash atmak Zararlımı Peki :D
Hayır değil..Biz özelliği yükseliyoruz isteyen yükler,istemeyen...
deil ama bi herşeyi çalıştırabilsem süper bişi olacak..
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:
Ne anlamda herşeyi çalıştırabilsem
eline emegine saglık dostum güzel olmuş
:oke:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
@n!wa+*R™

Yanlış anladın beni flaştan sonra hard format atınca ovi programı hiç açılmıyor ama flaşı yap hard format atma program açılıyor bağlantıyı falan soruyor ama bi bağlanamıyor tam 25 dk bekledim banamısın demedi.

------------------- Ekleme -------------------

@n!wa+*R™

16.05.2010 Saat 18:01:08 tarihinde yeni fw mi ekledin eğer bu tarihte eklediysen ben bunu yüklemedim daha ben gece eklediğinden bahsediyorum.

batukula

Üye
@n!wa+*R™ bu sefer sesli arama eklendimi bu benim için sorunda :D

furkanmentese

Üye
ya arkadaşlar bn v50 ilk çıktığı zamn orjinalini jaf dan attım şimdide hackli v50 yi atacam atamıyorum başka pc den atıyom hemde bi yardım etseniz :S

umuttsafak

Üye
"Emulator v5 p- dongle not detected" jafı açarken böyle bir hata alıyorum hocam. win 7 32bit kullanıyorum. Ne önerirsiniz.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
"Emulator v5 p- dongle not detected" jafı açarken böyle bir hata alıyorum hocam. win 7 32bit kullanıyorum. Ne önerirsiniz.
JAf üzerine gel

sağ tıkla

Uyumluluk moduna gir

Sp2 & Sp3 yap

uygulandı de ve tekrar açmayı dene.

umuttsafak

Üye
@n!wa+*R™;2309210' Alıntı:
JAf üzerine gel

sağ tıkla

Uyumluluk moduna gir

Sp2 & Sp3 yap

uygulandı de ve tekrar açmayı dene.

Yardımların için çok teşekkür ederim

berkan216

Üye
wlann sorunu halen dewam edıyor baglantı saglanıyor cok guzel ama sunucu hatası verıyor her seferınde yardım plsss:off::off::off:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
wlann sorunu halen dewam edıyor baglantı saglanıyor cok guzel ama sunucu hatası verıyor her seferınde yardım plsss:off::off::off:
Belirttiğiniz türde saçma sapan bir hata bulunmamaktadır..

Lütfen bağlantı nok. kontrol edin.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
speed theme efect 2 eklenebiliyor mu sisteme direk olarak bir arkadaş paylaşmıştı ekran ve dil araçları alt başlığında ama c2z ile oluyor acaba o efekt eklenir mi direk sisteme çok güzeldi

--------------- Ekleme ---------------

bende şu sınavlar bittikten sonra modifiye yapmayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz :)

korayyzb

Üye
nedir bu kardeş yaaa.kendi aranızda toplanmışsınız almışsınız bir 5800 modifiyde modifiye.biz 5530 kullanıcıları napalım yani azcık bizede bakın yav...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu kardeş yaaa.kendi aranızda toplanmışsınız almışsınız bir 5800 modifiyde modifiye.biz 5530 kullanıcıları napalım yani azcık bizede bakın yav...
Vala kimsenin toplandığı yok dostum ve tıplanıpta almadık bi 5800 ayrıca elimde 5800 varken neden 5530 Modfiye edeyim?:box
Ayrıca yapsam bile test edecek bir 5530'um yine yok :evet:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Vala kimsenin toplandığı yok dostum ve tıplanıpta almadık bi 5800 ayrıca elimde 5800 varken neden 5530 Modfiye edeyim?:box
Ayrıca yapsam bile test edecek bir 5530'um yine yok :evet:

Bir 5530'um bile yok anlıyormusun. :agla2:

Yeni fw mi ekledin kardeş konu düzenlenmiş görünüyor. En son nelere el attın yazarmısın.

Üst Alt