kardesım olmuyor bu yapıyorum yapıyorm yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersenız sevınırım
--------------- Ekleme ---------------
kardesım olmuyor bu bı turlu yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersen sevınırım
JAF AÇILMIYOR WİN 7 DE UYUMLULUĞU FALAN AYARLADIM YÖNETİCİ ÇALIŞTIR DEDİM YİNE OLMADI ŞU HATAYI VERİYOR:
can't load WinSCard.dll
birşey başlatılamıyor ama ne
tam da ortamı hazır etmiştimkısmet değilmiş
Teşekkürler..![]()

Konuyu okuma zahmetinde bulunabilirseniz istediğiniz şeyede ulaşabilirsiniz..bu türkçe patchleri ayrı bir link olarak verebilir misin? Şimdilik sadece onlar lazım.
Yükleyebilirsin fakat başına dert olur Hacklememen haberin olsunslm bi konuda sorum olacakdı benim telefonum hack li değil hacklemeden bu işlem basamaklarını inceleyerek telefonuma senin yapdıgın sistemi yükleyebilirmiyim?
JAF'ı kurdunmu C diskinde olmalı ayrıca kurduysan bütün JAf dosyaları ve OGM jaf emülatöründe aynı dosyada olması lazım bunlara dikkat@n!wa+*R™ ya şu cant load hatasına yardım eder misin ne yapmak lazım
@n!wa+*R™;2313336' Alıntı:Yükleyebilirsin fakat başına dert olur Hacklememen haberin olsun
nasıl hackleyebilirim telefonu forumda araştırdım ama çok dagınık konular birazda karışık geldi

Kardeşim çok denedim fakat uyuşmuyor..hocam ellerine sağlık bende kullanıorum... senden bi isteğim olcak. modifiye olayında bana göre üstüne yok ancak benm isteğim biras garip gelebilir sana...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede n97 yazımını 5800'a uyarlamışlar videoları falan war... bütün arkadaşlar ilgilenirse sewinirim... bizde maxicep olarak böle bişey yapamaz mıyız??? yani sen yapamaz mısın???![]()

ancak adamlar çok ciddiler... neden die sorarsan satıyolar bunu... yani ciddi olmasalar satmaya kalkmazlar die düşünüyorumm...@n!wa+*R™;2313466' Alıntı:Kardeşim çok denedim fakat uyuşmuyor..
Ayrıca o videolara pek inanma yani yapamz tamamen o şekilde sadece nokia'dan çıkar o
Sadece ev ekranına Widget eklemyi denedim fakat hiç sanki dosya eklememşim gibi![]()

Bak ciddilik konusunda sana hak veririm bu PHNT aslında bizi bu en başta HAck olayından kurtaran adamlar zaten açılım şu Professional Hack Nokia Team yani bir değil birden fazla kişinin olduğu bir grup videolarada baktım da evet öyle gibi görünüyr ama hayırlısı ya bakalım ilerleyen zamanlarda..ancak adamlar çok ciddiler... neden die sorarsan satıyolar bunu... yani ciddi olmasalar satmaya kalkmazlar die düşünüyorumm...
ama ben bekliorum senden yakındır bu atak die düşünüyorum... şimdiden kolay gelsin![]()