Bu sürümde Ses komutları bulunmamaktadır.Fakat bugüün belki tekrar bi düzenleme ile onu ekleyebilirim..Yaw arkadaşlar @n!wa+*R™ son eklediği sürümde sesli arama çalışıyormu bilen varmı ona göre yükliyeceğimde
Önemli değil,İyi kullanımlarteşeşürler dostum

O tür bir sorun bulunmamaktadır.Test edilmiştir.Lütfen bağlantınızı kontrol edin.dostum harıtada sorun yasıyorum baglanınca donuyor ve tel reset atıyor..
İyi kullanımlar kardeşim..çok güzel paylaşım arkadaşım![]()
Eğer satmayı düşünürsen aynı yöntem ile Modifiye değil eski yani orjinal dosyalarını tele atarsın hiç bir şeyi değişmemiş olur..ya arkadaşım her şey güzelde şimdi ben bunu yukledim ve diyelim teli satcam alacak adam bunun diger dilleri nerde demezmi tuş acarken titreşimi nerde demezmi bence bazı 5800 a has ozellikleri kaldırmasan ....hadi diger dillere ihtiyac yok kalbul ama tuc acmadaki titreşim bence gerekli gibi genede siz bilirsiniz tekrar tttttttttttttttttttşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..............
tema efekti yok.ayarlardan açtım fakat hiçbir efekt yok. ama güzel rom eline sağlık

hangi tema effekti var adı ne efektin yav şu jaf ı çalıştıramadım arkadaşın windows xp de yapmam lazım
--------------- Ekleme ---------------
birde firmware modifiye ettikten sonra kendimiz tele yüklemeden kontrol etme şansımız var mı
yaa iste keske biraz daha dikkatli ve sabìrli olsak...tema efekti yok.ayarlardan açtım fakat hiçbir efekt yok. ama güzel rom eline sağlık
tamam şimdi çalıştı eline sağlık...![]()
hayir yok.hangi tema effekti var adı ne efektin yav şu jaf ı çalıştıramadım arkadaşın windows xp de yapmam lazım
birde firmware modifiye ettikten sonra kendimiz tele yüklemeden kontrol etme şansımız var mı
öncelikle elinize saglık...ben bu modifikasyonu yaptım,hersey güzel hatta mükemmel ama navigasyonu acınca bır donma baslıyo ve ardından reset atıyor telefon.ikide bir kendiliginden kasılma meydana geliyor ve yine reset atıyor.tekrar eski yazılımı yükleyince düzeliyor.acaba ben mi yapamadım,yada aynı sekilde sorun yasayan arkadaslar var mı?

FW sorunsuz ve arkaşında dediği gibi gayet hızlı ve yığınla özellik ile dolu..aynı yöntemle daha önce v40 hack yaptım.sonrada ılk cıktıgı gun v50 yı hack yaptım.fakat bu modifikasyonda sorun yasadım.3 kere denedim.navigasyona ve ovi store girince telefon reset atıyo kendine.nerde yanlıslık var birtürlü çözemedim...
ben yükledm ve harika orginalden hız performans bakımndan daha ii diyebilirim..gayet kullanışlı birde hacklenmiş olması artısı olarak geliyor...bence biraz yoğunlaş ve dikkatlice kur...ve bir daha uygulama yükleme konusunda sorun yaşama.şiddetle tawsiye ederm...![]()