5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Animator birde accuweather programını kuramıyorum .wgz uzantılı bir widget programı acaba romdan kaynaklanıyor olabilir mi? Sitede kuranlar var.

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi açıklamalarını okudum bende Ovi yi yarım saatte (akşam yemeği süresince )açmadı bende bağlantıdan deyip kapatmıştım romdan mış ama yarım saatte çok herhalde ne yapmalıyım
Yeni bir FW ekledim sadece o Widget olayını düzellttim bende denedim yüklenyor fakat yüklenme süresi çok uzun onu düzelttim bakabilirsin;
5800 RM-356 V50 [Professional] Modification Editions & Resimli anlatım!Rom yama açıklamaları eklendi

Ovi hakkında bir şey söylyemem neden öyle yaptığını bilmiyorum..

ByOrkO

ByOrkO

Üye
Onları denedim zaten başka hata veriyor cant load hatası

jaf veriyorsa hatayı sil tekrar yüklemeyi dene....

Sana 37 sayfa oku diyen yok,ayrıca bu konudada göremedisen zaten Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları na gir bak.

Sağol,evet dediğin gibi bir çok kişi aynı şeyi söylüyor,gidip bi başvuru mu yapsam ne:ehe:ehe

Sağolasın.

O yükleme şeklini her zaman yapmaz zaten merak etme ayrıca o yükleme eskisinden bin kat güzel de neyse,şöyle yapacaksın;
Yükleme yaparken bilgilere tıklayacaksın ve oradan hafıza kartını seçebilirsin:oke:

Teşekkürler sayglar...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

mustafa

mustafa

Üye
dostum yükledim çok başarılı olmuş ama telefonu kapatıp geri açmak istediğimde hafıza kartını çıkarmazsam tel açılmıyor neden olabilir ki. diğer modifiyede de aynı sorunu yaşamıştım.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum yükledim çok başarılı olmuş ama telefonu kapatıp geri açmak istediğimde hafıza kartını çıkarmazsam tel açılmıyor neden olabilir ki. diğer modifiyede de aynı sorunu yaşamıştım.
Önceden yüklediğin kayıtları sil Pc'de;

Sys

Private

Resource

System

Install

Games

Klasörlerini sil ve tekrar dene :)

Teşekkürler..

bittigitti46

Üye
kardeşim bu ovi storenin başka bi çözümü yok mu valla herşeyi yükledim artık üşeniyorum :)) yada kalacak artık böyle...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu ovi storenin başka bi çözümü yok mu valla herşeyi yükledim artık üşeniyorum :)) yada kalacak artık böyle...
Dostum bilmiyorum neden bu tür bir saçmalık olduğunu zaten ama kalsın ovi ye normal netten girebilisin..Ben bıraktım işim olursa normal netten bakyorum bakacağıma..:oke:

bittigitti46

Üye
bişey değil ordanda birşey indir dediğime nokia browser donuyor :)

Blacksea17

Üye
Selamlar uzun zamandır kullanıyorum ama telı yenı ınceler gıbı oldum son msjı da okuyarak bir istekte bulunmak istiyorum.Ovi üzerinden bağlanırken SecureWidgetUi açık programlara gelıyo ve Ovi ye bağlanmak mümkün olmuyo.Aynı zamanda hafıza kartını cıkardıgımda da onceden tanımlanmıs kablosuz lan adı ne olursa olsun onceden kayıtlı olan baglantı BILINMEYEN olarak yer alıyor ve tekrardan kablosuz sıfresını gırınce 2 tane oluyo.daha sonra da herhangı bı yere baglanmaya calısınca ılk olan yanı onceden kayıtlı olan baglantıyı goruyo ve sonuc olarak ovıye gırmıyo dığer internet uygulamalarında denemedım ama ılgılenırsen cok sevınırım kardes bu modu sevıyorum umarım duzelır ve sorunsuz kullanırız.yoksa eskıye donmek zorunda kalıcam belkı de telı satıcam

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar uzun zamandır kullanıyorum ama telı yenı ınceler gıbı oldum son msjı da okuyarak bir istekte bulunmak istiyorum.Ovi üzerinden bağlanırken SecureWidgetUi açık programlara gelıyo ve Ovi ye bağlanmak mümkün olmuyo.Aynı zamanda hafıza kartını cıkardıgımda da onceden tanımlanmıs kablosuz lan adı ne olursa olsun onceden kayıtlı olan baglantı BILINMEYEN olarak yer alıyor ve tekrardan kablosuz sıfresını gırınce 2 tane oluyo.daha sonra da herhangı bı yere baglanmaya calısınca ılk olan yanı onceden kayıtlı olan baglantıyı goruyo ve sonuc olarak ovıye gırmıyo dığer internet uygulamalarında denemedım ama ılgılenırsen cok sevınırım kardes bu modu sevıyorum umarım duzelır ve sorunsuz kullanırız.yoksa eskıye donmek zorunda kalıcam belkı de telı satıcam
O zaman ya eskiye dönecen yada satacan kardeşim çünkü ovi için çok uğraştım ve banamısın demedi önceden pro bile açılmyordu hatta yine düzelttim o yüzden netten giripte indirebilirsin hiç sorun değil..:pro:

bittigitti46

Üye
aynı soruyu soran daha çok olcak gibi kardeşim :) rofa baktım widget installer var onu sildin mi yeniden hazırlarke ve ovi mağaza dosyalarını tekrar silip yenisini tekrar yerleştirdin mi ben yaptım ama denemedim çünkü üşeniyorum o kadar proyu felan kurmaya :) akıl vermiş gibi olmayayımda affına sığınarak bakayım dedim dikkatimi çekti..

karamasmk

karamasmk

Üye
v50 hack ve modifiyeli hack demişsin modifiyeli senin verdiğin v50 hack li hangisi oluo

bittigitti46

Üye
v50 hack ve modifiyeli hack demişsin modifiyeli senin verdiğin v50 hack li hangisi oluo

ben cevap vereyim dedim ama anlamadım sorunu arkadaşım. konunun altındaki eklentilerden son 2sini indir hackli ve modifiyeli liklerin hepsi aynı... galiba bunu sordun..

yilen

Üye
yahu ben bi turlu flash islemini yapamadim dogru yerlerede kopyalaidm dosyalari, herseyi soylenildigi gibi yaptim ama telefon modelini secince jaf programindaki yukarida acik yesil olmasi gerekn isiklar bir turlu acik yesil olmuyor yani flash dosyalari bir turlu gormuyor neden boyle oluyor :( yardim edin

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
@n!wa+*R sen bu işte ustasın sana bişey sorcamm... v50den geri v40a dönmek mümkün mü?? bana bi yardım eder misin???

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
aynı soruyu soran daha çok olcak gibi kardeşim :) rofa baktım widget installer var onu sildin mi yeniden hazırlarke ve ovi mağaza dosyalarını tekrar silip yenisini tekrar yerleştirdin mi ben yaptım ama denemedim çünkü üşeniyorum o kadar proyu felan kurmaya :) akıl vermiş gibi olmayayımda affına sığınarak bakayım dedim dikkatimi çekti..
Widget olayı zaten halloldu..

Ovi için o yöntemi denemediğimi mi sanıyorsun?...:pro:

TunahanAyvs

TunahanAyvs

Üye
kesinlikle emeğe saygı . teşekkürler bende yaptım cok kullanışlı .

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim aynı kanıdayım seninle..:oke:

dekpaj

Üye
Ellerinize sağlık, bu versiyonda hangi msn çalışıyor(wiless) çalışanı bulamadım,
teşekkürler

Üst Alt