5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

detcal

detcal

Üye
o zaman nerde hata yaptım ya sabahdan beri ugrasıyorum...neden olmuyor bir türlü çözemedim.

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

ByOrkO

ByOrkO

Üye
vallahi anlamadım gitii ya.cok da hosuma gitti ama sanırım kullanamayacagım...ne yaptıysam olmadı....

--------------- Ekleme ---------------

flasdan sonra local mode yazıyorya.ondan sonra daha kac dakıka beklıyorsunuz?

ben hiç beklemedm.Direk açıldı....flash atarken jaf ta mod kısmını elleme boş kalsn normale falan alma ben öyle yaptım...

umuttsafak

Üye
detcal arkadaşım bende de öyle oldu takıldı kaldı fişi çektim düzelmedi en son pili çıkardım taktım açıldı çalışıyor. İki gün oldu kullanıyorum daha hiç hataya rastlamadım. Tam olarak emin olmamakla birlikte şarjım daha uzun gidiyor gibi. Hocam eline emeğine sağlık nokia güncellemeden daha iyi olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Telefonumu eskisinden daha çok seviyorum. Hız,özellik her şeyi tamam. Tekrar teşekkürler. Nokia yeni güncelleme çıkarsa yüklemem artık. v50 modifiye :ok2:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
konuyu açan arkadaş telefonu hackleme konusunda da yardımcı olamazmısın yada bi konuya yönlendiremezmisin

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
detcal arkadaşım bende de öyle oldu takıldı kaldı fişi çektim düzelmedi en son pili çıkardım taktım açıldı çalışıyor. İki gün oldu kullanıyorum daha hiç hataya rastlamadım. Tam olarak emin olmamakla birlikte şarjım daha uzun gidiyor gibi. Hocam eline emeğine sağlık nokia güncellemeden daha iyi olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Telefonumu eskisinden daha çok seviyorum. Hız,özellik her şeyi tamam. Tekrar teşekkürler. Nokia yeni güncelleme çıkarsa yüklemem artık. v50 modifiye :ok2:
Sağol kardeşim yorumların için.. :)

Çıkarsan onuda editleriz zaten:ehe Nokia rakibimsin:box:ehe

konuyu açan arkadaş telefonu hackleme konusunda da yardımcı olamazmısın yada bi konuya yönlendiremezmisin
Kardeşim bi kere konuyu okusan yada sadece konudaki komutlar yöneltsinde hareket etsen tel zaten Hackl'lenecek :evet:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sağol kardeşim yorumların için.. :)

Çıkarsan onuda editleriz zaten:ehe Nokia rakibimsin:box:ehe

Kardeşim bi kere konuyu okusan yada sadece konudaki komutlar yöneltsinde hareket etsen tel zaten Hackl'lenecek :evet:

37sayfa kolay okunamayacagından bilen birisinden yardım istedim arkadaşım bende akıl edebilirim tüm konuyu okumayı vaktim sınırlı oldugundan yönlendirilme istedim sağol iyi geceler

ea1903ea

Üye
Eline sağlık Yükledim Güzel olmuş :) Bir İsteğim Olacaktı. Parmak Kullanımı ayrıca paylaşabilirmisin acaba.

ByOrkO

ByOrkO

Üye
şimdi farkettim oyun yüklerken farklı bir bicimde yüklüyor ve en kötüsü yüklenecek hafızayı sormadan tel hafızasına yüklüyor.nasıl çözebilirim?

omerozel34

omerozel34

Üye
Eline emeğine sağlık, çok güzel bir editleme olmuş. 2 gündür kullanıyorum ve hiçbir hataya rastlamadım. 5800 ı olan herkese öneririm, Nokia Türkiye yazılım geliştirmenin başına geçmen lazım :) yoksa bu nokia adam olmaz :D tekrar sağol

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
37sayfa kolay okunamayacagından bilen birisinden yardım istedim arkadaşım bende akıl edebilirim tüm konuyu okumayı vaktim sınırlı oldugundan yönlendirilme istedim sağol iyi geceler
Sana 37 sayfa oku diyen yok,ayrıca bu konudada göremedisen zaten Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları na gir bak.

Eline emeğine sağlık, çok güzel bir editleme olmuş. 2 gündür kullanıyorum ve hiçbir hataya rastlamadım. 5800 ı olan herkese öneririm, Nokia Türkiye yazılım geliştirmenin başına geçmen lazım :) yoksa bu nokia adam olmaz :D tekrar sağol
Sağol,evet dediğin gibi bir çok kişi aynı şeyi söylüyor,gidip bi başvuru mu yapsam ne:ehe:ehe

Eline sağlık Yükledim Güzel olmuş :) Bir İsteğim Olacaktı. Parmak Kullanımı ayrıca paylaşabilirmisin acaba.
Sağolasın.
şimdi farkettim oyun yüklerken farklı bir bicimde yüklüyor ve en kötüsü yüklenecek hafızayı sormadan tel hafızasına yüklüyor.nasıl çözebilirim?
O yükleme şeklini her zaman yapmaz zaten merak etme ayrıca o yükleme eskisinden bin kat güzel de neyse,şöyle yapacaksın;
Yükleme yaparken bilgilere tıklayacaksın ve oradan hafıza kartını seçebilirsin:oke:

mole70

Üye
eline sağlık eminim güzel olmuştur yaptığın diğer fw leri ilk betandan itibaren kullandım burada iki ayrı link ve tek link olarak vermişsin ben ikisinide indirdim fakat bunların boyutları farklı hangisini kullanmammız gerekiyor :hmmm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık eminim güzel olmuştur yaptığın diğer fw leri ilk betandan itibaren kullandım burada iki ayrı link ve tek link olarak vermişsin ben ikisinide indirdim fakat bunların boyutları farklı hangisini kullanmammız gerekiyor :hmmm
İki ayrı link ve tek link derken;

İki ayrı part ve tek link vermişsin demek istedin sanırım.Ben yazdım kardeşim oraya orada hem link hem eklenti olarak verdim link kırılır falan diye..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
win 7 kullanıyorsan jaf emulatörü sağ tıkla özelliklerden uyumluluğa tıkla orda çalştrma modunu win xp sp3 yap tamam de.sonra çalştr açılacaktır...

Onları denedim zaten başka hata veriyor cant load hatası

Necmati

Necmati

Üye
eline sağlık :D

mehce

mehce

Üye
Animator kardeş 15.05 de msnden bana gönderdiğinden farkı varmı 19.05 teki değişikliğin yoksa aynısı da siteye yüklemek için mi mesaj değişikliği oldu.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet,eklenti halinde 2 part olarak ekledimde FW yi oyüzden.Hem merak etme eğer günceleme yaparsam belli ederim ;)

mehce

mehce

Üye
Sayın Animator birde accuweather programını kuramıyorum .wgz uzantılı bir widget programı acaba romdan kaynaklanıyor olabilir mi? Sitede kuranlar var.

Şimdi açıklamalarını okudum bende Ovi yi yarım saatte (akşam yemeği süresince )açmadı bende bağlantıdan deyip kapatmıştım romdan mış ama yarım saatte çok herhalde ne yapmalıyım

Üst Alt