Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapalı alanda iseniz dışarı çıkın
değilseniz koşun garantiye
mertyildiz
Üye
kapalı alanda denedimde. yarın açık alandada denerim ama değişecegini sanmıyorum
Herşeyi ayarladım pc suite den 72 mb harita yükledim. sadece tümleşik gps i etkinleştirdim, nokia haritalardada konum bulamıyor ndrive dada konum bulamıyor. 2 sinide evde denedim ama. Birde izmir gibi bi şehirde oturuyoruz
ayavuz25
Üye
gps verisi uydu durumu yolunü izledim.yaklaşık 40dk bekledim ama değdi.4-5 çubuk çıkıo uydu durumunda kimisi tamamı mavi kimisinin yarısı.sonra çıkın oradan.haritalara girin.30sn de konumumu buldu.allah razı olsun.
mertyildiz
Üye
Ben ne yapıyım uydu verisi yok diyor. üstte uydu simgesi geliyor yani gps simgesi anlıyamadım acaba yazılımsal bi sorunmu var ?
mertyildiz
Üye
Sonunda uydu verileri geldi 32 mi 36 ya kadarmı ne rakamlar var 16 12 felen üzerinde çubuklar geliyor. acaba hepsinde üzerinde dolum işareti gelmesi gerekiyormu ?
ayavuz25
Üye
vala ben bittiğini uydu verisinin arka planında yolculuk mesafesinde olan gps beklenior yazıodu.sonra başlatılmadı yazdı ordan anladım
mertyildiz
Üye
arkadaşlar 32 ye kadar rakamlar var be birkaçının üzerinde sütunlar geliyor. görünümü değiştir dedigimde mavi iç içe 2 halka geliyor. sonra tekrar ovi map e giriyorum. konumum arıyor 5 dk felen bekledim balkonda bulamadı. 5 dk dan uzun sürermi ? gps de sorun olsa sütunları gösterirmi ?
Sonunda uydu verileri geldi 32 mi 36 ya kadarmı ne rakamlar var 16 12 felen üzerinde çubuklar geliyor. acaba hepsinde üzerinde dolum işareti gelmesi gerekiyormu ?
orda GPS verisi var girin ona
ordan da yolculuk mesafesi
başlat deyin uydu durum deyin
bekleyin...
çubuklar mavi olduğunda menü tuşuyla haritaları açın tamamdır
ben de sinir olmuştum ama artık düzeldi şükür işe yarıyor
not: ilk yapışımda 18 dk sürmüştü sabırlı ol şimdi 1-2 dk.
Allah razı olsun kardeşim. İstanbul-Esentepe'de oturuyorum. 2 dakika içinde önce GPS Verisi ni buldu. 30 saniye sürmeden de konumumu buldu. Teşekkürler...))