5800 ovi maps konumumu bulamıyor önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

mertyildiz

Üye
kapalı alanda denedimde. yarın açık alandada denerim ama değişecegini sanmıyorum :(
Herşeyi ayarladım pc suite den 72 mb harita yükledim. sadece tümleşik gps i etkinleştirdim, nokia haritalardada konum bulamıyor ndrive dada konum bulamıyor. 2 sinide evde denedim ama. Birde izmir gibi bi şehirde oturuyoruz :@

ayavuz25

Üye
gps verisi uydu durumu yolunü izledim.yaklaşık 40dk bekledim ama değdi.4-5 çubuk çıkıo uydu durumunda kimisi tamamı mavi kimisinin yarısı.sonra çıkın oradan.haritalara girin.30sn de konumumu buldu.allah razı olsun.

mertyildiz

Üye
Ben ne yapıyım uydu verisi yok diyor. üstte uydu simgesi geliyor yani gps simgesi anlıyamadım acaba yazılımsal bi sorunmu var ?

mertyildiz

Üye
Sonunda uydu verileri geldi 32 mi 36 ya kadarmı ne rakamlar var 16 12 felen üzerinde çubuklar geliyor. acaba hepsinde üzerinde dolum işareti gelmesi gerekiyormu ?

ayavuz25

Üye
vala ben bittiğini uydu verisinin arka planında yolculuk mesafesinde olan gps beklenior yazıodu.sonra başlatılmadı yazdı ordan anladım

mertyildiz

Üye
arkadaşlar 32 ye kadar rakamlar var be birkaçının üzerinde sütunlar geliyor. görünümü değiştir dedigimde mavi iç içe 2 halka geliyor. sonra tekrar ovi map e giriyorum. konumum arıyor 5 dk felen bekledim balkonda bulamadı. 5 dk dan uzun sürermi ? gps de sorun olsa sütunları gösterirmi ?

bthn_997

bthn_997

Üye
Sonunda uydu verileri geldi 32 mi 36 ya kadarmı ne rakamlar var 16 12 felen üzerinde çubuklar geliyor. acaba hepsinde üzerinde dolum işareti gelmesi gerekiyormu ?

sütunlardan bazıları mavi olduğunda menü tuşuyla uygulamayı arkaplana atıp ovi maps e girin

mertyildiz

Üye
oh be rahatladım oldu valla 12 dk da mavileşti. dedigin gibi hemen girdim konumu buldu ovi map. ndriver ada girdim ondanda buldu. çok çok çok saol..

ulucc

Üye
Ben dediklerinizi yaptım olmadı arkadaşlar.

rainmaaan

Üye
Arkadaslar yolculuk mesafesini başlat dediğimde pencerenin önünde 5dk içinde konumumu gösterdi

dekonline

dekonline

Üye
orda GPS verisi var girin ona
ordan da yolculuk mesafesi
başlat deyin uydu durum deyin
bekleyin...
çubuklar mavi olduğunda menü tuşuyla haritaları açın tamamdır :oke:
ben de sinir olmuştum ama artık düzeldi şükür işe yarıyor :D
not: ilk yapışımda 18 dk sürmüştü sabırlı ol ;) şimdi 1-2 dk.

Allah razı olsun kardeşim. İstanbul-Esentepe'de oturuyorum. 2 dakika içinde önce GPS Verisi ni buldu. 30 saniye sürmeden de konumumu buldu. Teşekkürler...:)))