5800 ovi maps sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih523

Üye
    Konu Sahibi
5800 ovi maps sorunum
yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. saygılarımla arkadaşlar bu siteden telefonum için cok faydalı bilgiler edindim fakat bir noktada tıkandım kaldım benim 5800 xm de ndriver de olsun ovi mapsta olsun dahili gps le bağlanamıyor v50 yüklü versiyon gps hiç bir zaman bulamıyor anlamadım gitti bir diğer konuda ovi maps eskiden yerimi bulamasada konum gösteren kırmızı işaret cıkıyordu ekranda fakat şuan sol en üst köşede sadece :( yarısı görünüyor ve dokunamıyorum tabiki doğal olarak hard formata kadar attım o harita sorunu cözülmedi yardımcı olursanız sevinirim.

ahenk

ahenk

Üye
kısaca şöyle anlatiyim haritalarınızdan şüpheleniyorum alttaki linkten haritaları indirin
ve E hafızadaki cities klasörünü silin ve indirdiğiniz cities dosyasını rardan çıkarıp
E hafızaya atın ve ovimaps'ı çaliştırın türkiye haritası gözükücektir ve programın sağ üst kösesindeki yerden
ovi üyeliginizi girin ve online olup aktif yapın daha sonra açık alanda ovimaps'ı çalıştırın
biraz uzun sürebilir 20dk falan ,ilk baglantıda böyle daha sonra daha hızlı baglanırsınız

genel anlatım yaptım umarım yardımcı olmusumdur
haritalar burda güncel

iyi forumlar

fatih523

Üye
    Konu Sahibi
dediğinizi yaptım kendi klasörünü sildim bunu attım fakat şimdi :( sorun devam ediyor birde zeytinburnu görünmüyor istanbul sadece haritanın belirli bir bölümü görünüyor......balıkesir trakya v.s

ahenk

ahenk

Üye
online baglanirsan gormek istedigin yerlerde gezdiginde guncelleme yapar ancak harita zaten guncel isterseniz farkli nqvigasyon uygulamalari deneyin mesela sygic

iyi forumlar

fatih523

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz gibi bir süre sonra tamamı geldi haritanın fakat sorunum halen devam ediyor bulunduğum yeri gösteren kırmızı işaret piyasada yok :( we gps bulmuyor

--------------- Ekleme ---------------

ndriver diye başka bir navigasyon kurdum durum ondada aynı :s

ahenk

ahenk

Üye
gps'i navigasyondan degilde telin kendi programindan acin tam hatirlamiyorum ama soyle olmali bende i8910 var ama sistem ayni araclar /yer/gps verisi burdan acin ancak acik alanda olmalisiniz evin icinde yada binalarka cevrili alanda baglanmaya bilir oyuzden acik alanda deneyin ve gps verisinde baglanmayi deneyin baglaninca yuvarlak bir grafik ve kordinatlar gozukur daha sonra ovimapsi acin konum gosterge solustte aktif olmali ayrica sag ustte ovi uyeliginizle uyelik girisi yapin bunlardada ayni sorun devam ederse gps ile alakali donanimsal sorun olabilir
iyi forumlar

fatih523

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz ve önerileriniz için çok tşk ederim. sorunum :) cözüldü bugün samatyaya hastaneye gittiğimde araçta otoparkta beklerken halen sorunumla uğraşıyordum ayarsal olacağını düşünerek.... fakat :) ne olduysa bi 15 20 dakika bekleyince gps sinyali geldi kendime gideceğim yer ters olduğu için harita dan cizdim ve başarıyla ters yöne sokmadan beni gideceğim yere kadar götürdü bağlantı kopmadan tek sorun :) artık 5 dakika bekleyince bağlanıyor bunada şükür sorun cözüldü ya :) yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk ederim konumlama işareti başka bi arkadaşta aynı sorunu yaşarsa bilgisi olsun ilk gps bağlantısı gerçekleştiğinde otomatikmen cıkıyor :) hayırlı akşamlar....

mltya95

Üye
ya arkadaşlar bende türkiye gözükmüyor ama amerikaya gidince sokaklar gözüküyor lütfen bi yardım edin yaaaa

mehmet_anil

Üye
bende ilk önce ndrive ı yükledm ilk başta ankara da gösteriyordu yanıp sönen nokta ben onu kendi evimin yakınlarına bi yere çektim dokunarak sonra direk uydu baglantısı gerçekleştirdi sonra ndrive ı kapatıp ovi mapse girdim 2 dk yı bulmadan oda direk daha net bir şekilde nerede oldugumu gösterdi bu şekilde bende navigasyon sorununu halletmiş oldm tyeşekürler herkese :)

frowell

frowell

Üye
Beyler bende de uydu moduna alınca yemyeşil oluyor yollar beyaz çizgiyle görünüyor orj gorunmuyor nıye olabilir?

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Beyler bende de uydu moduna alınca yemyeşil oluyor yollar beyaz çizgiyle görünüyor orj gorunmuyor nıye olabilir?

benim eski 5800da da aynen öyle oluyordu servise sordum yapabileceğimiz bir şey yok her uydu modu böyle dediler istersen sende sor bi.

frowell

frowell

Üye
ama önceden oluyordu bende şuan olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...